• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

3.gün adet olcak gibi belim kasıklarım çok şiddetli ağrıdı
4.ve 5. gün tansiyonum 80/40 ün üstüne hiç çıkmadı bayılck gbydim
5.gün idrar yaptım silik çktı kan verdim 20 çıktı canım
[/QUOk
3.gün adet olcak gibi belim kasıklarım çok şiddetli ağrıdı
4.ve 5. gün tansiyonum 80/40 ün üstüne hiç çıkmadı bayılck gbydim
5.gün idrar yaptım silik çktı kan verdim 20 çıktı canım
Kaçıncı gün embriyosuydu acaba sizinki

Bu arada benim boynum göğsüm sırtım minik minik kırmızı noktalar oldu, hiç başına gelen var mı? Kaşıntı ağrı falan yok
Bu arada bunlar bende de var. Kan sulandırıcı kullaniyor musunuz? Ben gittim kontrole o yapıyor dediler. Bazı insanlarda böyle bir etkisi oluyormuş. Östrojen de yapabilirmiş. İkisinden biridir.

Rahîm filmi çektirdim çok acımış tı bayılacak tım nerdeyse sonra tüplerden ameliyat oldum biri açıktı zaten diğerini acamadilar çok pişman oldum kolay atlatırsın dedikleri acıyı aylarca yaşadım korkularım bu yönden panik atak olunca birde gözümde çok büyütüyorum birde acı eşiğim çok yüksek baygın mı yapıyor lar tüp bebek koyucakları zaman rahim filmi gibi acı mı olacak hiç bilmiyorum açıkçası bekliyorum dua ediyorum en son işlem Allah'tan ümit kesilmez son olarak tüp bebek düşünüyorum
Hsg anestezili de olıyordu isteğe göre, bende acı çekmiştim ama transfer hiç acılı değil canım merak etme anlamıyorsun bile

Kizlar merhaba. 25inde 2gunluk tek embriyo transferim oldu. 8inci gününde erken gebelik testinde hayali cizgi görmüştüm. Bugün 10.gun de tekrarladım. Artik daha belirginlesmis sanki. Carsamba gunu kan verme randevum var. 10.gun erken gebelik testinde görüp, sonra kan tahlilinde olumsuz olma durumu yaşayan var mı?
Canim merhaba yanlis bilmiyorsam bu clearbluenin testinde ilk buyuk kutu arti seklinde olmali pozitifse sen testin aciklamasini okudunmu?

Bu arada bunlar bende de var. Kan sulandırıcı kullaniyor musunuz? Ben gittim kontrole o yapıyor dediler. Bazı insanlarda böyle bir etkisi oluyormuş. Östrojen de yapabilirmiş. İkisinden biridir.
Yok kan sulandırıcıda yok bende , sadece fitil profestan iğne, folik asit kulanıyorum. Bugün daha da artmış boynum , sırtım göğüsler falan nokta nokta . Yarın mesaj atacağım doktora.

Tup bebekte kim hamile kaldiysa etrafimdakiler baharat bitki caylari hazir yemekler ve butun baharatlar aci biber tursu yasak dediler henuz biz doktora 13 subatta gitcez ama gitmeden etrafimdakiler soyledi 🙁
Hiç öyle bir kısıtlama koymadı. Sadece tavsiye ederim ananas ye dedi. Bende yedim.

Bende de öyle sadece sağlıklı beslen yumurta ye ihmal etme gibi dedi ama öyle turşu acı macı spesifik bir şeydemedi
Korkmayın adet sancilari gibi oluyor. Ama ilaçlardan adet olamiyoruz zaten. 2_3 gece adet olacakmisim gibi oldu. Sonraki gece hicbirsey olmadı bu seferde ona canımı siktim vallahi 😂

Baharat konusu şey olabilir mi arkadaşlar ya, zaten çok ilaç alıyoruz karaciğer yoruluyor. Baharatlı yiyeceklerde ekstra yoruyor ya belki ondan abartmayın deniyodur. Zaten sürekli susuyoruz deli gibi su içiyoruz ya. Bendeki döküntülerde ilaçlar ağır geliyo ondan oluyo bence

Baharat konusu şey olabilir mi arkadaşlar ya, zaten çok ilaç alıyoruz karaciğer yoruluyor. Baharatlı yiyeceklerde ekstra yoruyor ya belki ondan abartmayın deniyodur. Zaten sürekli susuyoruz deli gibi su içiyoruz ya. Bendeki döküntülerde ilaçlar ağır geliyo ondan oluyo bence
Benim de saç diplerim pul pul oldu, stresten sanıyordum. İlaçlardan mıymış?

Rahîm filmi çektirdim çok acımış tı bayılacak tım nerdeyse sonra tüplerden ameliyat oldum biri açıktı zaten diğerini acamadilar çok pişman oldum kolay atlatırsın dedikleri acıyı aylarca yaşadım korkularım bu yönden panik atak olunca birde gözümde çok büyütüyorum birde acı eşiğim çok yüksek baygın mı yapıyor lar tüp bebek koyucakları zaman rahim filmi gibi acı mı olacak hiç bilmiyorum açıkçası bekliyorum dua ediyorum en son işlem Allah'tan ümit kesilmez son olarak tüp bebek düşünüyorum
İlk yaptirdigim şey rahim filmiydi ve bayiltmadan yaptılar çok canım yandı çok. Ama tüp bebekte hicbirsey yok. Rahim filmi ağrısına dayandiysan bunlarda ağrı falan yok.

Back