- 19 Ocak 2024
- 349
- 249
- 35
Çok sevindim hayırlı olsunAyy kızlar sizinle ne konuşmuştuk ya özlemişim. Benim tüp bebek tutmamıştı. Şimdi kendiliğinden 6 haftalık hamileyim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sevindim hayırlı olsunAyy kızlar sizinle ne konuşmuştuk ya özlemişim. Benim tüp bebek tutmamıştı. Şimdi kendiliğinden 6 haftalık hamileyim :)
Benimkiler ikiz sağlıkları iyi çok şükür. Kuvözdeler kilo alana kadarYaaa bebiş nasıl peki canım
Hadi gözün aydın canım benimde 10 gün kaldı bekliyorum bakalımBenimkiler ikiz sağlıkları iyi çok şükür. Kuvözdeler kilo alana kadar
Az kalmış çok güzel bir duyguHadi gözün aydın canım benimde 10 gün kaldı bekliyorum bakalım
Arkadaşlar yumurtalık kistleri olup tedavi gören var mı aranızda? Çikolata kistini demiyorum bu dediklerim basit kist olarak geçiyor. Transfer öncesi bu durumu yaşıyorum yardımcı olacak var mı? Doğum kontrol hapı mı kullandınız
Canım selam seninle konusmustuk benimde düşük rezerv belki hatırlarsın çok duusk benim amh 003 -001 çıkıyordu bu ay umutluydum ama bu ayda başlayamadık tedaviye sana yazmıştım tedavim iptal edildi geçen ay 2 yumurta gelişmedi diye 8.gün doktor iptal etmişti ve bi daha denememi önermemişti yüksek doza rağmen büyümedi demişti bende başka doktora gittim eski doktoruma ve ultrasonda 2 yumurtamın kendi kendine büyüyüp kist olduğunu söyledi.Canım benim folikül kistlerim kendiliğinden geçiyor normalde ama en son aralıkta uzun protokol uygulanırken kist görüldü. Doktor tedavi yarım kalmasın diye kisti opu gibi bir işlemle alacağını söylemişti. Anestezisiz yapmak istedi. Ben anestezi istedim. Tam kistimin alınacağı gün adetim geldi, kistim atıldı, operasyona gerek kalmadı. Yani süreç aksamasın diye doktorlar ala da biliyor anladığım kadarıyla.
Merhaba. Bende o çoktan geçti tarlusal vermişti doktor adetle atıldı kist önemli bişey değil demişti doktor benim ki kan pıhtılı değildiMerhaba ne oldu acaba durumunuz ? Su an benimde 2 tsne catlamayan yumurta kist yapmis ama adetle atılacak gibi durmuyorlar dedi doktor bende kan pıhtısı olduğu için doğum kontrol hapı da veremiyormus operasyonla içini boşaltacak. Zaten rezerv az ne yapicam bilemedim bi türlü opuya gidemedim
Merhaba. Bende o çoktan geçti tarlusal vermişti doktor adetle atıldı kist önemli bişey değil demişti doktor benim ki kan pıhtılı değildi
Canım benim de kist olan yumurtalarım olmuştu. Doktor ona birşey yapamıyor malesef. Yüksek dozda zaten düşük amh cevap vermiyor. Benim için öyle oldu en azından. Klomen + düşük doz gonal-f ile büyüttük benim yumoşları.Canım selam seninle konusmustuk benimde düşük rezerv belki hatırlarsın çok duusk benim amh 003 -001 çıkıyordu bu ay umutluydum ama bu ayda başlayamadık tedaviye sana yazmıştım tedavim iptal edildi geçen ay 2 yumurta gelişmedi diye 8.gün doktor iptal etmişti ve bi daha denememi önermemişti yüksek doza rağmen büyümedi demişti bende başka doktora gittim eski doktoruma ve ultrasonda 2 yumurtamın kendi kendine büyüyüp kist olduğunu söyledi.
Sence geçen ay doktor erken bitirmese biraz daha kontrol etse zamanında kontrol ile kist olmama durumu olurmuydu ? Aklıma o geliyor yoksa bu ay ki yumurtalar başkamidir kist olan ? Adetin 3.günü kistler duruyordu yine başlayamadım sadece 2 yumurta ve ikiside kist olmuş doktor mucize gibi filan dedi kendi kendine büyümesi için mi yoksa 2 yumurta diye mi bilmiyorum ciddi düşük çünkü amh değerim. Ama operasyonla cuma içini boşaltacskmis ve prp yapacakmış cuma günü ikisi bir arada o yüzden bu yazını görünce yazmak istedim
Evet canım arada sancım oluyorda geri kesiliyorAz kalmış çok güzel bir duygu
22 ocakta transefr oldum 20 Eylül de sezeryan ile doğum yaptim 37 nci haftada geldi bebegimOcakta transfer olup doğum yapan varmı doktorlar sezeryan öneriyor buna rağmen normal doğum yapan var mı arkadaşlar
Ben normal doğumu bekliyorum canım 39+5 imOcakta transfer olup doğum yapan varmı doktorlar sezeryan öneriyor buna rağmen normal doğum yapan var mı arkadaşlar
Ben de 25 Ocakta transfer olmuştum şu anda normal doğumu bekliyorumOcakta transfer olup doğum yapan varmı doktorlar sezeryan öneriyor buna rağmen normal doğum yapan var mı arkadaşlar