• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Rahîm filmi çektirdim çok acımış tı bayılacak tım nerdeyse sonra tüplerden ameliyat oldum biri açıktı zaten diğerini acamadilar çok pişman oldum kolay atlatırsın dedikleri acıyı aylarca yaşadım korkularım bu yönden panik atak olunca birde gözümde çok büyütüyorum birde acı eşiğim çok yüksek baygın mı yapıyor lar tüp bebek koyucakları zaman rahim filmi gibi acı mı olacak hiç bilmiyorum açıkçası bekliyorum dua ediyorum en son işlem Allah'tan ümit kesilmez son olarak tüp bebek düşünüyorum
Canim yumurta toplama islemi anesteziyle oluyor ama transferde anestezi falan olmuyor ama hicbirsey hissetmiyorsun bende cok kortkmustum ama hic hissetmedim aci falanda olmadi

Rahîm filmi çektirdim çok acımış tı bayılacak tım nerdeyse sonra tüplerden ameliyat oldum biri açıktı zaten diğerini acamadilar çok pişman oldum kolay atlatırsın dedikleri acıyı aylarca yaşadım korkularım bu yönden panik atak olunca birde gözümde çok büyütüyorum birde acı eşiğim çok yüksek baygın mı yapıyor lar tüp bebek koyucakları zaman rahim filmi gibi acı mı olacak hiç bilmiyorum açıkçası bekliyorum dua ediyorum en son işlem Allah'tan ümit kesilmez son olarak tüp bebek düşünüyorum
Ben de rahim filmi çektirdim öldüm dirildim diyebilirim. Tüp bebekte bu raddede cekecegin hiç bir acı yok.
bence kendini maddi olarak hazırladiysan eğer psikolojik olarak hazirlaman gerekiyor pastanın en büyük dilimini bu kısım oluşturuyor zannımca

Yani rahim filmi çekildim anestezi liydi hiç bişey hissetmedim tüplerin laparoskopik alındı ameliyatla ondada çok az omuz ağrım oldu başkada bişi olmadı sanrım siz anestezianestezisiz rahim filmi çekildiğiniz için travma olmuç tüp bebekte zaten anestezi var transferde de bir acı yok muayene gibi hemen hemen çok az bir his okadar ama psikolojik aşamaları ilaçları kullanmak alışmak zaman alıyor

Ben de rahim filmi çektirdim öldüm dirildim diyebilirim. Tüp bebekte bu raddede cekecegin hiç bir acı yok.
bence kendini maddi olarak hazırladiysan eğer psikolojik olarak hazirlaman gerekiyor pastanın en büyük dilimini bu kısım oluşturuyor zannımca
Offf şu panik atak beni mahvediyor ya sırf bu yüzden Cesaret edemiyorum masada ölür kalırım felan diye 😔

Biraz kişiye ve o ana göre değişiyor galiba. Ben iki kez rahim filmi çektirdim birisini hiç hissetmedim. Diğerinde sancı duydum alt karnımda. Yumurta toplama sonrasında da ağrılı uyandım. Sonrasında bayıldım bi de nedense🫣

Yani rahim filmi çekildim anestezi liydi hiç bişey hissetmedim tüplerin laparoskopik alındı ameliyatla ondada çok az omuz ağrım oldu başkada bişi olmadı sanrım siz anestezianestezisiz rahim filmi çekildiğiniz için travma olmuç tüp bebekte zaten anestezi var transferde de bir acı yok muayene gibi hemen hemen çok az bir his okadar ama psikolojik aşamaları ilaçları kullanmak alışmak zaman alıyor
Benim anestezi olmadı canım rahîm filminde ameliyat ta minyom kocaman diye açık ameliyat dediler yeterki çocuğum olsun dedim sonra uzman doktor geldi ne büyüğü elma çekirdeği kadar ameliyata gerek yok dedi gelmişken tüplerine bakalm biri acikms diğerini de açalım dedi ama hüsran sanırım stajer işi oldu benimki acamamıslar engel değil hamile kalmana dediler bekliyorum bakalm bütün cesaretim kırıldı bu süreçte

Arkadaşlar bulantıları başlayan var mı? Böyle istifra ettirmeyen ama hayat enerjimi alan bir bulantı başladı sabahtan beri 😃. Limonlu zencefilli su içiyorum iyi geldi ama yemek pisiremedim et falan zaten düşüncesi bile kabus. Ne yiyorsunuz bulanan kız kardeşlerim 😃.

Biraz kişiye ve o ana göre değişiyor galiba. Ben iki kez rahim filmi çektirdim birisini hiç hissetmedim. Diğerinde sancı duydum alt karnımda. Yumurta toplama sonrasında da ağrılı uyandım. Sonrasında bayıldım bi de nedense
Herşey kolay olsa keşke ☹️hiç gerek kalmasa keşke

Transferi baygınken yapmıyorlar, kontrol olduğunuz gibi alttan ameliyathane ortamında oluyorsunuz ama içeri girerken baskı hissediyorsunuz kasmamak gerekiyor kasınca acıyabilir belki, ama uzun bir işlem değil. Herkesin kaygıları korkuları var yalnız değilsin doğal yollarla olması ile bu çok farklı tabi bazı insanlar iğneden bile korkabiliyor o yüzden yaşadığın kaygılar normal. Eğer bu sürece başlıcaksan ve gerçekten ciddi korkularım var diyosan belki destek alman iyi gelebilir. Ama yalnız değilsin bir sürü kadın bunları deniyor insanların başına çok kötü şeyler geliyor ki Allah dayanma gücü veriyor. Her şeyin iyi olacağını anne olacağını düşünmek güç verebilir.

Offf şu panik atak beni mahvediyor ya sırf bu yüzden Cesaret edemiyorum masada ölür kalırım felan diye 😔
Benim yanımda çok tatlı bir hemşire vardı, ayrıca 3 tane daha hemşire vardı hep konuştular heyecanımı yatıştırdılar. Canım öyle bir şey değil alttan muayenenin biraz daha kasan versiyonu düşün. Bence iyi bir doktor bulursan tüp bebekçi rahatlatır seni

Benim yanımda çok tatlı bir hemşire vardı, ayrıca 3 tane daha hemşire vardı hep konuştular heyecanımı yatıştırdılar. Canım öyle bir şey değil alttan muayenenin biraz daha kasan versiyonu düşün. Bence iyi bir doktor bulursan tüp bebekçi rahatlatır seni
Benim de ellerimden tuttular hep valla😍 sağolsunlar♥️

Arkadaşlar bulantıları başlayan var mı? Böyle istifra ettirmeyen ama hayat enerjimi alan bir bulantı başladı sabahtan beri 😃. Limonlu zencefilli su içiyorum iyi geldi ama yemek pisiremedim et falan zaten düşüncesi bile kabus. Ne yiyorsunuz bulanan kız kardeşlerim 😃.
Bende henuz mide bulantisi baslamadi kacinci haftadasin sen 😅

Benim de ellerimden tuttular hep valla😍 sağolsunlar♥️
Beni sonraki gün aradı o hemşire nasılsınız diye, çok teşekkür ederim dedim çok iyi geldiniz. Ağlayarak girmiştim ben çok heyecanlandım korkudan değilde baya bir ağlamak çökmüştü üstüme. Saolsun bir anne edasıyla hiçbir şey yok sakin ol 10 dk biticek dedi. Doğum bile yapıcaksın onu düşün dedi çok tatlıydı. Kadın olmak çok güç gerektiriyor gerçekten ve yaşadığımız her şeye dayandıkça ne kadar güçlü olduğumuzu anlıyoruz.

Arkadaşım bende belirti falan kesildi yaa valla keşke olsa🥹

Back