Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rahim filminde benim zerre ağrım olmadı. Acayip rahat geçti normal muayene gibi girdim çıktım.İlk yaptirdigim şey rahim filmiydi ve bayiltmadan yaptılar çok canım yandı çok. Ama tüp bebekte hicbirsey yok. Rahim filmi ağrısına dayandiysan bunlarda ağrı falan yok.
Karaciğerinde çözümü soğan soğan yiyin geçerBaharat konusu şey olabilir mi arkadaşlar ya, zaten çok ilaç alıyoruz karaciğer yoruluyor. Baharatlı yiyeceklerde ekstra yoruyor ya belki ondan abartmayın deniyodur. Zaten sürekli susuyoruz deli gibi su içiyoruz ya. Bendeki döküntülerde ilaçlar ağır geliyo ondan oluyo bence
Döküntü bende de var. Ya bide iğne yerlerinizde kırmızı benekler kalıyor mu ?Baharat konusu şey olabilir mi arkadaşlar ya, zaten çok ilaç alıyoruz karaciğer yoruluyor. Baharatlı yiyeceklerde ekstra yoruyor ya belki ondan abartmayın deniyodur. Zaten sürekli susuyoruz deli gibi su içiyoruz ya. Bendeki döküntülerde ilaçlar ağır geliyo ondan oluyo bence
Ben ekstra hiçbişi yapmıyorum normal ne yiyosak devam. Sadece avakado kabak çekirdeği dediler onlarda çok masum geldi diye yiyorumKaraciğerinde çözümü soğan soğan yiyin geçer
Yok aslında o şekilde olani da var. Sanirim o daha hassas ölçüm yapanı. Hatta kac haftalik olduğunu soyleyenleri de var. Simdi fotoğraf ekleyeceğim test açıklamasının ama Almanca. Almanya'da yaşıyorum. O yüzden de verdikleri test gününden önce gidip kan testi veremiyorum sistem farklı biraz.Canim merhaba yanlis bilmiyorsam bu clearbluenin testinde ilk buyuk kutu arti seklinde olmali pozitifse sen testin aciklamasini okudunmu?
Yaa benimde oyle olduu sacimin dipleri yuzum bile kuru kuru oldu nemlendirici suruyorum yine ayniBenim de saç diplerim pul pul oldu, stresten sanıyordum. İlaçlardan mıymış?
Walla üniversitede yaptırdım beni perişan ettiler. Sonra doktorum narkozlu yaptı onu bende anlamadım. Ama ilk yaptirdigim inanilmazdi.Rahim filminde benim zerre ağrım olmadı. Acayip rahat geçti normal muayene gibi girdim çıktım.
Transter yaparlar Ken katater kullanıyor larmı peki o vidalı olan şey varyaHsg anestezili de olıyordu isteğe göre, bende acı çekmiştim ama transfer hiç acılı değil canım merak etme anlamıyorsun bile
Tebrikler valla baya net yüksek çıkar heraldekızlar az önce yaptım 9. gün kaç çıkar degerim sizce
Bende baktım internette falan tam net bi bilgi bulamadım çok merak ediyorum bu konuyu 3 günüm var regl olmaya benimdeAyy ben hala şu sorunun cevabını arıyorum kızlar ‘Tedavi sürerken yani progestoran kullanımı sırasında regl gününüz geldiğinde eğer tutmaz ise kanamanız oluyor mu? Yoksa ilaçların kesilmesi gerekiyor gelmesi için? ‘ Baya baktım burda da aradım bişi bulamadım
Katateri takmaları da bi sıkıntıKatater var ama hissetmiyorsun bile
300 lerde çıkabilir canım benimde dokuzuncu gün bu kadar koyuydu 331 çıktı hatta belki daha fazlası bile olabilirkızlar az önce yaptım 9. gün kaç çıkar degerim sizce
benim önceki kimyasal gebelikti ilaçları bıraktıktan 1 hafta sonra oldumAyy ben hala şu sorunun cevabını arıyorum kızlar ‘Tedavi sürerken yani progestoran kullanımı sırasında regl gününüz geldiğinde eğer tutmaz ise kanamanız oluyor mu? Yoksa ilaçların kesilmesi gerekiyor gelmesi için? ‘ Baya baktım burda da aradım bişi bulamadım
Baya belirginkızlar az önce yaptım 9. gün kaç çıkar degerim sizce
ay inşallah ya300 lerde çıkabilir canım benimde dokuzuncu gün bu kadar koyuydu 331 çıktı
Valla canım örtüyorlar bacaklarını sen uzanıyorsun görmüyorsun bir şey ben görmedim zaten naptılar ne soktular görüp napıcam, görmekte istemem öyle yoğun ağrı acı hissetmedim, burda da acım oldu diyen hiç olmadı, bayadır okuyorım burayı Ama bir yerde okumuştum özel durumlarda bayıltarak olabiliyormuş sanırım net değilim ama bu konuda istersen danışırsın öyle yapılır mı diye.Transter yaparlar Ken katater kullanıyor larmı peki o vidalı olan şey varya
İnşallah yaşayarak öğrenmeyizBende baktım internette falan tam net bi bilgi bulamadım çok merak ediyorum bu konuyu 3 günüm var regl olmaya benimde