Bende yapiyorum ama supurge yapmiyorum eve vallah bulasik makinesinide yavas yavas bosaltiyorum yormadan kendimi ilk 4 ayi atlatsak yaparim yine de evimin islerini ama annemler tup bebek oldugu icin hic is yapma evde dön dolas yat diyip duruyolar markete bile gidemiyorum her biri ayri laf soyluyorBende oyle dusunuyorumdiger turlu hasta psikolojisine giriyorum ve surekli olumsuz seyleri dusunuyorum ister istemez. Kendimi cok riske atmadan elimden gelen herseyi yapiyorum baktimki cok yormaya basladim kendimi artik belim agirmaya basladiysa igne yerlerim de musaade ederse uzanmaya calisiyorum
İşe yarar umarım ilaç rahatlarsınValla canım duphalac var onu içtim. Kötü ya
O zaman tadini cikar bosverseneBende yapiyorum ama supurge yapmiyorum eve vallah bulasik makinesinide yavas yavas bosaltiyorum yormadan kendimi ilk 4 ayi atlatsak yaparim yine de evimin islerini ama annemler tup bebek oldugu icin hic is yapma evde dön dolas yat diyip duruyolar markete bile gidemiyorum her biri ayri laf soyluyor
5. Gün embriyosuysa genelde çıkıyor herkesde silik ikinci çizgi çıktı ama 2.veya 3. Gün embriyosuysa erken olabilirYok yapmadım erken değil mi ?
Bende yalnızım mecbur kendimiz yapıyoruz herşeyimizi 1 gün bir abla geliyor temizliğe ama yetmiyor tabiki, eşim yardımcı oluyor elinden geldiğince de işte :))) olduğu kadar. Çok solumamaya çalış en azından tavsiyemAnnemler bizdeyken sagolsun ablam yapti ama esimin tarafi yapmiyor mecbur bende yapiyorum cnku lavabolari fircalamazsam enfeksiyon kaparim diye dusunuyorum ama camasir suyunu sikiyorum hemen fircalayio cikiyorum 1 saat oyle bekliyor oyle duruluyorum ne yapiyimm
İç canım boşver şifa olsun en azından pişmiş onlar hiç bişey olmaz endişe etme . Benimde canım suchi çekiyor yemek istiyorum ama korkuyorum.transfer öncesi tıka basa yemiştim ama yine istiyorum .yesemmi kiiiya pis boğazlıktan ya da gerçekten aşermekten içmemem gereken kelle paça çorbasından bir miktar içmem gerekiyorazdan bişey olmaz demi? Hasta olduğumdan ilaç da alamıyorum. Bişeylern içine sirke limon sarımsak basasım geldi . İçen var mı hiç ya da doktoruna danışan? ( dipnot:boğa burcuyum)
Benim 5. Gün dondurulmuş embriyosuydu .5. Gün negatif 6.gün hayalet çizgi , hergün yaptım gün geçtikçe koyulduKızlar 5.gun test yapıp negatif goren sonra pozitife dönen var mı ? ( 5.gun dondurulmuş)
Ben normal hayatıma döndüm canım her işimi yapıyorum yavaş yavaş yorulmadan 1 gün süpürüyorum 1 gün siliyorum bazen bırakıyorum yemeğimide yapıyorum normale döndüm ama yorulmadanKizlar gunaydin birsey sorcam size ben ya annemler ve gorumcemler evi falan supurme biz gelir supururuz diyolar is guc yapma egilme kalkma uzan dinlen evin icinde dolas diyolar ya aranizda evi supuren var mi lavabolari camasir suyuyla fircaliyorum ona bile kizdilar
Sabahları portakal suyu kabızlıga bire bir ama sorun olmaz sıkma canını.adet ağrısı çekmende normal.ben transferin 10. Gün bir ağrı geldi bel ağrısı kasık ağrısı aha dedim bitti adet olacam birazdan kan gelecek betim benzim attı ama şükür adet falan olmadım elhamdülillah.Bizde öyle4. Transferim benim adet ağrısı yaşadıkça Umutlarım da tükeniyor üstüne kabızda oldum
Yok canım öyle deme yanlış düşünüyorsun.bir kızın olur oğlan istersin yanlız kaldı iki tane olsun dersin .asla deme bence hayat neler getircek bilemezsinAllah bağışlasın maşallah çocuğun olmasına rağmen tekrar bu sürece girmen büyük cesaret ben bir tane doğurayım da o yollara asla girmem
Pozitif ol tuttumu deme .evet tuttu Allahın izniyle de. Ben kaç deneme attattım herseferinde ne düşündüysem o çıktı .şüpheli bakınca tutmadı , evet bu sefer olacak deyip tevekkül ettiğimde olumlu oldu .biliyorum kolay değil ama yapmaya çalışKızlar dondurulmuş 3. Gün embriyosu transfer sonrası bugün 5.günüm kasık ağrısı başladı ama bilemedim günler geçmiyor sanki aklım hep tuttu mu acaba demekten 7.gün filan idrar testinde çıkarmı ki acaba
Allahın izniyle hamilesin canım , sağlıkla ilerlesin inşaAllah. Neden kan vermiyorsun büyük ihtimalle kan değerinde bayağı güzel çıkacak. Senin yerinde olsam hiç beklemezdim çarşambaya ikinci kanı verirdimKizlar merhaba. 25inde 2gunluk tek embriyo transferim oldu. 8inci gününde erken gebelik testinde hayali cizgi görmüştüm. Bugün 10.gun de tekrarladım. Artik daha belirginlesmis sanki. Carsamba gunu kan verme randevum var. 10.gun erken gebelik testinde görüp, sonra kan tahlilinde olumsuz olma durumu yaşayan var mı?
Himm ya ne bileyim yapmiyorum yemegimi yapiyorum aslinda ama biraz daha gecsin 3 ay bir dolsunda bebek kiyafetlerine bakiyorum sonra diyorum amann bekle kalp atisini duyalim oyle alalim diyorum sen de bakiyor musun bebek kiyafetlerineBen normal hayatıma döndüm canım her işimi yapıyorum yavaş yavaş yorulmadan 1 gün süpürüyorum 1 gün siliyorum bazen bırakıyorum yemeğimide yapıyorum normale döndüm ama yorulmadan
Sizinde canininiz biseyler cekiyor dimii demek ki ben tek degilmisimİç canım boşver şifa olsun en azından pişmiş onlar hiç bişey olmaz endişe etme . Benimde canım suchi çekiyor yemek istiyorum ama korkuyorum.transfer öncesi tıka basa yemiştim ama yine istiyorum .yesemmi kiii
Hayırlı olsunn önceliklee bu teste göre gebe görünüyorsunuz ama bta hcg nin kademeli bi şekilde 2x artması gerekiyor çünkü kimyasal gebelik veya dış gebelik durumları var malesef ilk adımı attınız umarım çok güzel bi şekilde artar değerlerdeKizlar merhaba. 25inde 2gunluk tek embriyo transferim oldu. 8inci gününde erken gebelik testinde hayali cizgi görmüştüm. Bugün 10.gun de tekrarladım. Artik daha belirginlesmis sanki. Carsamba gunu kan verme randevum var. 10.gun erken gebelik testinde görüp, sonra kan tahlilinde olumsuz olma durumu yaşayan var mı?
Ya benimde hamburger kola bağımlılığım avokado yemekten içim çıktı napıyım yedim artık inşallah bişi olmazİç canım boşver şifa olsun en azından pişmiş onlar hiç bişey olmaz endişe etme . Benimde canım suchi çekiyor yemek istiyorum ama korkuyorum.transfer öncesi tıka basa yemiştim ama yine istiyorum .yesemmi kiii
Kiz hamburgerde yemeee doktorlar yemeyin diyolar bide samsa bocegi varmis onda eger evde kendin yapabilirsen oyle yap yeYa benimde hamburger kola bağımlılığım avokado yemekten içim çıktı napıyım yedim artık inşallah bişi olmazama siz Suchi yemeyin ya başka bişeyi düşünün
Ya vejeteryan olanını ye.Şimdi surimi falan şoklanarak hazırlanıyor.Yeteri kadar pişmiş değil.İç canım boşver şifa olsun en azından pişmiş onlar hiç bişey olmaz endişe etme . Benimde canım suchi çekiyor yemek istiyorum ama korkuyorum.transfer öncesi tıka basa yemiştim ama yine istiyorum .yesemmi kiii
Haklisin biz de cocuk yolunda cok ugrastik... 2. De daha rahat oluyorsan sadece. Simdi ona kardes istiyorsun. Olursa olur olmazsa da denedik deriz diye yola ciktik.. ama ilki gibi heyecanli olmuyor o da bi gercekYa ne bilim çok yıprandık yani benim için imkansız geliyor tabi zaman bize neler gösterir bilemeyiz
3.gün adet olcak gibi belim kasıklarım çok şiddetli ağrıdıPozitif olan arkadaşlar gün gün belirtilerinizi yazar mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?