• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Canlar hiç belirtiler için erken demeyin. 3. Gün taze transfer oldum ben. İlk gün işlem sebebiyle denilen ufak kramplarim oldu. 2. Gün sağ kasığımda hafif kramplar ve ağrı oldu. 4. Gün sol kasığımda batma ve kramplar oldu. Bu arada çift transfer oldum. Aynı gün ben ishal oldum ama öyle böyle değil. Bu arada bel ve sırt ağrılarında oldu. 5. Günden itibaren de kabız oldum. Hala devam ediyor. Normalde asla ne kabız ne ishal olmam. Çok güzel bir bağırsak düzenim vardır. İlaç kullanmadım ama kayısı kurusu yedim bol bol. O 2 günde 1 bile olsa tuvalete çıkmamı sağlıyor.simdi 6. Günden sonra sırt ve bel ağrılarım bol bol oldu. İş yapmaya kalktığımda nefes nefese kaldım hep. Kalp atışlarım çok hizlandive çok hızlı yoruldum. Çamaşır katlarken bile belim ikiye ayrılır gibi oluyor.
İsall ve kabızlık halric hepsini yasaldim gecede kramp giriyor geçiyor kasıklarıma sanırım rahim yer hazirliyor

Birde hem su hem göğüs uçlarım büyüdü ve koyulasti. Buda 8. Günde oldu. Dünden beride canım birşey çekmiyor ama tükürük bezlerinin maasallahi var. Çok çalışıyorlar.

Yaa esime soyledim ama bisey olmaz diyo kaynanam alt katimda oturuyor vallah gorumcemin kizi gelip yapiyor ama ustten yapiyor hic icime sinmiyor 😐 evimden tiksinir oldum hergun supurge acan ben kac gundur ev supurulmedi iki de kus var bende onlarin tuyleri hep sagda solda 😐😐
Kendiliğinden akan nir süpürge ise (güç uygulanmaya) yapabilirsin canım. Ben ilk çocuğumda yaptım her işimi ağır iş olmama koşuluyla pozitif oldu. İkincide hep yattım kalkmadım inan ki iğneden iğneye negatif oldu

Muhabbete ortadan daliyorum :) ben de 5 sene once ayni seyi soyluyordum.. 3 kez tup bebekle hamile kalip kaybettim. Sonra dogal yolla gebelik yasadik 1 kizim var.. asla diyordum. Kendi olursa olur olmazsa bidaha yasamam :) su an transfer icin gun sayiyorum.. asla dememek lazimmis.
Ya ne bilim çok yıprandık yani benim için imkansız geliyor tabi zaman bize neler gösterir bilemeyiz

Kendiliğinden akan nir süpürge ise (güç uygulanmaya) yapabilirsin canım. Ben ilk çocuğumda yaptım her işimi ağır iş olmama koşuluyla pozitif oldu. İkincide hep yattım kalkmadım inan ki iğneden iğneye negatif oldu
Kendiliginden kolay supuruyor ama ne bileyim insan korkuyor iste 😐

Yani bende temizlik yapamam eşim yapıyor sağolsun ailemden de gelip gidenler oluyor yemeğimi bile ben yapmıyorum bugün 6. Gün

Kizlar gunaydin birsey sorcam size ben ya annemler ve gorumcemler evi falan supurme biz gelir supururuz diyolar is guc yapma egilme kalkma uzan dinlen evin icinde dolas diyolar ya aranizda evi supuren var mi lavabolari camasir suyuyla fircaliyorum ona bile kizdilar 😐
Ben ikinci günden beri her şeyi yapıyorum sadece ağır kaldırmamaya dikkat ediyorum süpürge silme yemek bulaşık evi toplama balkon yıkama 🥴

Ben ikinci günden beri her şeyi yapıyorum sadece ağır kaldırmamaya dikkat ediyorum süpürge silme yemek bulaşık evi toplama balkon yıkama 🥴
Bende öyleyim yani ilk 2 gün biraz dikkat ettim ama ben bişey yapmayınca ev maf oluyor bulaşık yayıntı toplama yere bişey düşerse alıyorum
Ama uzanma ağır kaldırma yapmıyorım ama genel olarak yürüyorum az da olsa yani ne bilim öyle tam duramıyorum

Kızlar dondurulmuş 3. Gün embriyosu transfer sonrası bugün 5.günüm kasık ağrısı başladı ama bilemedim günler geçmiyor sanki aklım hep tuttu mu acaba demekten 7.gün filan idrar testinde çıkarmı ki acaba
İlk tedavimde 8. Gün hayalet çizgiyle öğrenmiştik hamile olduğumu.
bugün ikinci tedavimin 8. Günü test yaptım bişey çıkmadı 😑

İlk tedavimde 8. Gün hayalet çizgiyle öğrenmiştik hamile olduğumu.
bugün ikinci tedavimin 8. Günü test yaptım bişey çıkmadı 😑
Tutunma erken yada geç olabiliyormuş moral bozmamak lazım ancak bende de bi sıkıntı var birde hiç embriyom dondurulmadı olumsuz olursa sıfırdan başlamak hem maddi hem manevi süreç beni geriyor

Bende öyleyim yani ilk 2 gün biraz dikkat ettim ama ben bişey yapmayınca ev maf oluyor bulaşık yayıntı toplama yere bişey düşerse alıyorum
Ama uzanma ağır kaldırma yapmıyorım ama genel olarak yürüyorum az da olsa yani ne bilim öyle tam duramıyorum
Dikkatli olmakta fayda var tabi ama çok hareketsizlik de bu sürecte çok daha strese sokar diye düşünüyorum en azından kendi açımdan evi toplayınca temizleyince daha iyi hissediyorum 😊

Tutunma erken yada geç olabiliyormuş moral bozmamak lazım ancak bende de bi sıkıntı var birde hiç embriyom dondurulmadı olumsuz olursa sıfırdan başlamak hem maddi hem manevi süreç beni geriyor
Bunları şimdi düşünme nolur olumlu düşünelim olumlu olsun hepimizin kaygıları var ama bize fayda sağlamaz bebislerimiz bizimle Allah'ın izniyle ❤️ bol bol zikir çek sonuçta elinden geleni yaptın gerisi Allah'a kalmış öyle düşün 🌸

Dikkatli olmakta fayda var tabi ama çok hareketsizlik de bu sürecte çok daha strese sokar diye düşünüyorum en azından kendi açımdan evi toplayınca temizleyince daha iyi hissediyorum 😊
Bende oyle dusunuyorum ☺️ diger turlu hasta psikolojisine giriyorum ve surekli olumsuz seyleri dusunuyorum ister istemez. Kendimi cok riske atmadan elimden gelen herseyi yapiyorum baktimki cok yormaya basladim kendimi artik belim agirmaya basladiysa igne yerlerim de musaade ederse uzanmaya calisiyorum 😂

Kizlar merhaba. 25inde 2gunluk tek embriyo transferim oldu. 8inci gününde erken gebelik testinde hayali cizgi görmüştüm. Bugün 10.gun de tekrarladım. Artik daha belirginlesmis sanki. Carsamba gunu kan verme randevum var. 10.gun erken gebelik testinde görüp, sonra kan tahlilinde olumsuz olma durumu yaşayan var mı?

Eklentiler

• 20240204_073713.jpg
    20240204_073713.jpg
    40,1 KB · Görüntüleme: 65
Yok canım endişe etme benim ilk günlerde hiç göğüs hassasiyetim yoktu zaman ilerledikçe arttı . Onuda zaten progestérone yapıyor.kafandan negatifi atman lazım canım olacak diyeceksin Allahın izniyle.evde test yaptınmı hiç ?
Yok yapmadım erken değil mi ?

Back