- 2 Temmuz 2024
- 2.916
- 4.797
- 48
- 27
Ultrasonda da çok göremedi. Büyümeleri düzensiz dedi önden gideen arkadan gelen çok vadGerçekten çok garip ultrasonda kaç tane yumurta gözüküyordu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ultrasonda da çok göremedi. Büyümeleri düzensiz dedi önden gideen arkadan gelen çok vadGerçekten çok garip ultrasonda kaç tane yumurta gözüküyordu
Canım sen hangi şehirdeydin?Ultrasonda da çok göremedi. Büyümeleri düzensiz dedi önden gideen arkadan gelen çok vad
Elazğ canımCanım sen hangi şehirdeydin?
Merhaba benimde 25 Ocak tüp bebek transferim yapıldı ilk tüp bebek deneyimim çok heyecanlı bi o kadar da korku veren süreç inşallah bebeklerimizi kucağımıza alırız güzel annnelerYeni bir topikle yeniden buradayız. Değerli bilgilerimizi ve tecrübelerimizi buradan paylaşalım
Recep ayı hepimize güzel haberler getirsin inşallah
Bu topikte olumsuz deneyimleri ve kulaktan duyma bilgileri paylaşmak yasak
Edindiğimiz güzel bilgileri önerileri birbirimizle paylaşalım.
Daha fazla bekletmeden güzel yavrularımıza kavuşalım daha önceki topiklerde birbirimize çok kuvvet olduk , bazen beraber üzüldük ağladık bazen beraber mutlu olduk bu topik de hepimize mutluluk getirsin
Bismillah deyip yeni tablomuzu oluşturalım
Sürece girecek olan ve süreci devam eden tüm değerli kadınları buraya bekliyorum
Nick başlama tarihi kaçıncı deneme ? Sonuç @Karendila 8 Ocak(transfer) 3 CinnamonQueen 15 ocak 1 espressoc 18 Ocak 2 P payni 23 Ocak 2 @Anneolmayolundayim 28 ocak 4 @Semsem21 15 Ocak test 4 @Ahsenulvera 30 Aralık 1 @OLENA MIRA 9 ocak 1 @merve0001 18 Şubat 2 @nur411 7 subat 1 @Hifa21 4 Şubat
Ya bu süreçte çok bilmek mi daha iyi yoksa bilmemek mi daha iyi gerçekten bilmiyorum. Forumda o kadar şey okuyoruz ki her gün yeni bir kaygı yükleniyor, mesela ben embriyo kalitemi hiç bilmiyorum, sormadım da açıkçası kafayı takmamak için ama kötü olduğundan mı demedi diyorum şimdi de sonra bir hoca hakkında olumsuz şeyler okudum yine burada, benim doktorum da onun öğrencisi, onun protokolünü uyguluyor. O da moralimi bozdu. Bir ara girmeyeyim dedim ama buradaki dayanışmayı da çok seviyorum. Ne diyeyim :) Allah yardımcımız olsun, inşallah biz de sağlıkla ve güzellikle bebeklerimize kavuşuruz.Elazğ canım
Bazen bende karar veremiyorum bilmek mi iyi bilmemek mi bizim hoca prof ona rağmen bizim güvenimizi kırdı doktor seçmek çok önemli. Biz sadece akademik başarısına baktık uygulamaya bakmadık hayırlısı olsun ne diyeyimYa bu süreçte çok bilmek mi daha iyi yoksa bilmemek mi daha iyi gerçekten bilmiyorum. Forumda o kadar şey okuyoruz ki her gün yeni bir kaygı yükleniyor, mesela ben embriyo kalitemi hiç bilmiyorum, sormadım da açıkçası kafayı takmamak için ama kötü olduğundan mı demedi diyorum şimdi de sonra bir hoca hakkında olumsuz şeyler okudum yine burada, benim doktorum da onun öğrencisi, onun protokolünü uyguluyor. O da moralimi bozdu. Bir ara girmeyeyim dedim ama buradaki dayanışmayı da çok seviyorum. Ne diyeyim :) Allah yardımcımız olsun, inşallah biz de sağlıkla ve güzellikle bebeklerimize kavuşuruz.
İnşallah sağlıklı güzel geçer süreciniz gerçekten transfer sıfır acısız normal vajinal muayene gibi inanın ve rahat olun siz hiç bunları düşünmeyin akışına bırakın embriyolarınıza odaklanın dilerim sağlıklı ilerler pozitif sonuçlar alırsınız inşallahMerhaba herkese bugün benim sürecimde Opu işlemi yapıldı. 19 tane yumurta toplamış doktorumuz baya iyi durumda olduklarını söyledi. Ancak inanılmaz ağrım ve sancım var. Neden bilmiyorum burda bir sürü yorum okumuştum kandırılmış hissediyorum Femara ilacını verdi doktorum 5 gün boyunca 2’şer adet kullanacağım. Sonra reglimi bekleyip transfer yapacağım dedi. Adet bittikten kaç gün sonra transfer yapılıyor sormayı unuttum acıdan ben Birde transfer işlemi de acısız diyorlar gerçekten inanmak istiyorum
Merhaba süreciniz hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınızMerhaba herkese bugün benim sürecimde Opu işlemi yapıldı. 19 tane yumurta toplamış doktorumuz baya iyi durumda olduklarını söyledi. Ancak inanılmaz ağrım ve sancım var. Neden bilmiyorum burda bir sürü yorum okumuştum kandırılmış hissediyorum Femara ilacını verdi doktorum 5 gün boyunca 2’şer adet kullanacağım. Sonra reglimi bekleyip transfer yapacağım dedi. Adet bittikten kaç gün sonra transfer yapılıyor sormayı unuttum acıdan ben Birde transfer işlemi de acısız diyorlar gerçekten inanmak istiyorum
Amiin hepimizin dualari kabul olsun insallah bugun heyecanla 3.gun icin aranmayi bekliyorummBakalım sona kaçı kalıcak inş Nur topu gibi embriyoların olur
Ben bunu bilmiyorum hep vajinal fitil kullandım içindeki kağıda baktınız mı belki orada yazar kullanım şekli yada eczacıya sorsaydınız inşallah doğru sonuç alırsınızKızlar acilll bu ilaç fitil mi ağızdan mı? Eki Görüntüle 3544260
Hem ağızdan hem fiti olarak alınırmış. Yumuşak kapsül oluşu beni de yanılttıBen bunu bilmiyorum hep vajinal fitil kullandım içindeki kağıda baktınız mı belki orada yazar kullanım şekli yada eczacıya sorsaydınız inşallah doğru sonuç alırsınız
Hımm inan ki bilemedim vajinal oluyorsa bence vajinal yapın ağızdan nasıl alınır bilemedimHem ağızdan hem fiti olarak alınırmış. Yumuşak kapsül oluşu beni de yanılttı
Geçmiş olsun inşallah güzel haberler alırsınız çok yumurta toplanınca Ohss riskinden dolayı taze transfer yapılmıyor vücut dinlemesi ve toparlanması lazım gebelik için kaç tane döllenecegine göre 5. Güne kadar götürürler gelişimleri izlenir iyi durumda olanlar dondurulur siz transfer için hazır olana kadar ondan sonra transfer zamanı sizi tekrar transfer için hazırlarlar embriyo çözdürürülür ona göre transfer edilirsiniz siz bunları düşünmeyin toparlanmaya bakın doktorunuz sizi bilgilendirecektir umarım sonu güzel olsun Allah’ın izniyleBen de bugun opu oldum karnim cok agriyor antibiyotik ve dostinex verdi 7 gun kullanicam cuma kontrol var. Ohss riskim varmis. Yarin kaç yumurta toplandigini ve kacinin dollenip dollenmedigini ogrenicem arayip. Sanirim bana taze transfer olmayacak hemsire oyle konustu neden donduruluyor acaba
Merhaba, dondurulmuş transfer için tecrübeli olan yok mu? şu an 04 şubata kadar estrofem kullanacağım yalnızca diğer progestan fitil, kan sulandırıcı iğne falan kullanılacak mı?Merhaba kızlar, cumartesi sonunda beklenen adet geldi. Doktorum bu hafta izindeymiş ama mesajlaştık, salı günü itibari ile sabah akşam estrofem içmemi söyledi, sonraki salı ise kontrolüm var. İlk denemem taze transferdi, progestan fitil iğne oksapar falanda kullanmıştım bu tedavimde 4 embriyom oluştuğu için dondurularak devam edildi yine bu iğneler fitil falan kullanılacak mı?
Cok tesekkur ederim ayrintili yorumunuz icin. Hayirlisi ne ise nasil olacaksa oyle olsun tek duam bu. Siz ne durumdasiniz tup bebek surecinde?Geçmiş olsun inşallah güzel haberler alırsınız çok yumurta toplanınca Ohss riskinden dolayı taze transfer yapılmıyor vücut dinlemesi ve toparlanması lazım gebelik için kaç tane döllenecegine göre 5. Güne kadar götürürler gelişimleri izlenir iyi durumda olanlar dondurulur siz transfer için hazır olana kadar ondan sonra transfer zamanı sizi tekrar transfer için hazırlarlar embriyo çözdürürülür ona göre transfer edilirsiniz siz bunları düşünmeyin toparlanmaya bakın doktorunuz sizi bilgilendirecektir umarım sonu güzel olsun Allah’ın izniyle
Amin inşallah rica ederim ben üç tüp bebek yaptım olumsuz sonuçlar aldım daha mucizeme kavuşmak nasip olmadı şu an ara verdim 4. İçin bakalım mart veya Nisan ayını planlıyoruz bir sıkıntı çıkmasa inşallahCok tesekkur ederim ayrintili yorumunuz icin. Hayirlisi ne ise nasil olacaksa oyle olsun tek duam bu. Siz ne durumdasiniz tup bebek surecinde?