• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2025 TÜP BEBEK SÜRECİNDE OLANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🌹

Bunu ilk kez duyuyorum benim doktorum normal devam ettirdi hayatıma. Sadece transfer günü izinliydim. Ondan sonra işe gelip gidiyorum. Evde de her işimi yapıyorum eskiden kadınlar tarlaya gidiyormuş hep o zaman nasıl oluyormuş. İnşallah seninde bu sefer tutar, yavrunu kucağına alırsın 🙏🏻
Ayy çok güzel ben de böyle hareketli olabilmeyi çok isterim transfer sonrası önceki gebeliklerim hep riskli olduğundan hep yattım çok zordu rabbim kolayını nasip etsin iniaşşah hepimize 🙏

Evet genellikle yatıp dinlenilmesi gerektiğini söylüyorlar. Biz eski kadınlar gibi sağlıklı değiliz ve normal rutine gebe kalmıyoruz. Gebe kalmak için büyük emekler veriyoruz o yüzden riske atmak saçma olur. İlk transferimde herkes sakin yatma normal hayatına dön dedi. Bende çalışmaya başladım hemen çok yordum kendimi normal hayat gibi. Şimdi çok pişmanım. Pozitif olan kiminle konuşsam bolca dinlendiklerini söylüyorlar 12 gün de istirahat et izin al dedi doktorum 2. Transferde öyle yaptim
Sana çok katılıyorum hem madden hem manen çok emek veriyoruz dikkat etmekte bence de çok fayda var test sonucunu görene kadar ben de ekstra dikkat etmeyi planlıyorum

Allah'ım bir an önce sağlıkla kucağınıza almayı nasip 5 embriyo'yu da teste gönderdiniz bizde genetik test istiyoruz henüz yeni basliyorum sürece bana söylenilen kaliteli yumurtaları seçip isterseniz genetik testi de gönderip cinsiyet seçebilirsiniz dediler ben de hep onu düşünüyorum kaç tane göndereceğiz de içinden en iyisi seçilecek dediğiniz gibi hepsi euro olarak yumurta başı fiyatı var
Cinsiyet seçimine Türkiye de izin verilmiyor diye biliyorum ben de pgt yaptırdım ama cinsiyeti söylemediler

Daha önce normal yolla 4 gebelik yaşadım hepsinde belirtiler farklıydı bence hiç belirti aramayın sürece bırakın kendinizi çok mümkün olmuyor ama deneyin ☺️ ve evet kasıkta ağrı yapabilir minik batmalar da yapıyor regl belirtisine çok benzer ama dediğim gibi her bedende farklıdır kimisi hiç belirti yaşamaz ☺️
Valla insan ne kadar takmiycam desede takiyor. Karnim agirsa dert agirmasa dert 🙈

Ay fena heyecan sardı valla şimdiye kadar rahattım şimdi aklıma geldikçe bacaklarım titriyor sanki 😂
Bende fazla yok bu 2. Transfer olduğu içim nasıl olacak vs bildiğimden o gerginlik yok. İlkin Dr çok fenaydım paniknatsk yaşadım kaç gün belirsizlikten. Ben çıkacağım sen gireceksin cnm Transfer e

Back
X