• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kizlar gunaydin birsey sorcam size ben ya annemler ve gorumcemler evi falan supurme biz gelir supururuz diyolar is guc yapma egilme kalkma uzan dinlen evin icinde dolas diyolar ya aranizda evi supuren var mi lavabolari camasir suyuyla fircaliyorum ona bile kizdilar 😐
Benim eşim yapıyor canım. Sakın çamaşır suyu çok zararlı

Kizlar merhaba. 25inde 2gunluk tek embriyo transferim oldu. 8inci gününde erken gebelik testinde hayali cizgi görmüştüm. Bugün 10.gun de tekrarladım. Artik daha belirginlesmis sanki. Carsamba gunu kan verme randevum var. 10.gun erken gebelik testinde görüp, sonra kan tahlilinde olumsuz olma durumu yaşayan var mı?
Tebrik ederim hayırlı sonuçlarınız olsun 🌸 Kanda da görürsünüz merak etmeyin

Kaygımız hiç bitmeyecek biliyorsunuz ki. Olsa kese kalp atışı tehlikeli dönem vs. Ama olmazsa da hiç önemli değil Allah sağlık versin bir daha deneriz. Elbet vardır bizimde bir nasibimiz.
Valla pozitif olmasw bir dert yıkılıcam biliyorum, olsa sonra kese görcen mi bekle, sonra kalp atışı ne kadar zor. Bugün stres atıyım diye kuaföre gittim evde duramadım bastı beni

Bu arada benim boynum göğsüm sırtım minik minik kırmızı noktalar oldu, hiç başına gelen var mı? Kaşıntı ağrı falan yok

Ya benimde hamburger kola bağımlılığım avokado yemekten içim çıktı napıyım yedim artık inşallah bişi olmaz 😬 ama siz Suchi yemeyin ya başka bişeyi düşünün 🥰🤭

Evde de yapıyorum normalde de uğraşmayayım dedim , sağlıklı şeylerin lezzetsiz olması beni üzüyor 😬 neyse artık yemeyim ne yapalım 🥹
😅😅 evet baharat yasak yaa vallah tadsiz tussuz yemekler yapiyorum zorla yiyorum az kaldi 3 ay gecsin bii

Valla pozitif olmasw bir dert yıkılıcam biliyorum, olsa sonra kese görcen mi bekle, sonra kalp atışı ne kadar zor. Bugün stres atıyım diye kuaföre gittim evde duramadım bastı beni
Evet vallah hic sorma 3 kere kan verdim degerim artcak mi korkusu simdide keseyi gormeye 13 subatta gitcem bi yandan da derse kalp atisi icinde 10 gun sonra gel diye vallah insan strese giriyor

Ben de pozitifi görürsem inşallah uçarak kuaföre sonrasinda alışverişe gideceğim keyifli keyifli böyle bir plan yaptım kendimce bugün ödüllendirecegim kendimi 🥹

Kızlar şaka maka baya regl sancısı gibi olmaya başladı gündüz geçmişti şimdi böyle regl olucakmışım gibi oldu böyle olan var mı 6. Gün

Ay baharat yok derken ? Ben valla yiyorum baharatlı aynı şekil hiç duymamıştım
Tup bebekte kim hamile kaldiysa etrafimdakiler baharat bitki caylari hazir yemekler ve butun baharatlar aci biber tursu yasak dediler henuz biz doktora 13 subatta gitcez ama gitmeden etrafimdakiler soyledi 🙁

Back