• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Ben de ufak tefek iş yapmaya başladım yemek yapıyorum mutfak topluyorum ama bulaşık makinesini eşim dolduruyor boşaltıyor yükseklere uzanma demişti doktor bana boyda kısa olunca eşime yaptırıyorum 😊 ama şu kimyasal olayına çok dikkat etmedim çamaşır suyu ile baya temizledim mutfağı aklımda bulunsun çok kimyasala dokunmayayım bari 😅

Ben de ufak tefek iş yapmaya başladım yemek yapıyorum mutfak topluyorum ama bulaşık makinesini eşim dolduruyor boşaltıyor yükseklere uzanma demişti doktor bana boyda kısa olunca eşime yaptırıyorum 😊 ama şu kimyasal olayına çok dikkat etmedim çamaşır suyu ile baya temizledim mutfağı aklımda bulunsun çok kimyasala dokunmayayım bari 😅
Bende bulasik makinesini bosaltiyorum vallah esim evde olunca aksamlari sagolsun o yardim ediyor ama gunduz olunca mecbur ben yapiyorum oyle sandalyeye cikmiyorum agor tencere olunca birakiyorum esim koyuyor aksam dolaba 😅

Bende bulasik makinesini bosaltiyorum vallah esim evde olunca aksamlari sagolsun o yardim ediyor ama gunduz olunca mecbur ben yapiyorum oyle sandalyeye cikmiyorum agor tencere olunca birakiyorum esim koyuyor aksam dolaba 😅
Ya zaten çokta bence abartmaya gerek yok gibi ama yani tedbirli olalım. Ben geçen hafta hep işe gittim yürüdüm iş yerinde merdiven çıktım o kadar, bişey olmadı çok şükür 🙏 yine de yukarılara uzanmamakta fayda var 😊

Yaa esime soyledim ama bisey olmaz diyo kaynanam alt katimda oturuyor vallah gorumcemin kizi gelip yapiyor ama ustten yapiyor hic icime sinmiyor 😐 evimden tiksinir oldum hergun supurge acan ben kac gundur ev supurulmedi iki de kus var bende onlarin tuyleri hep sagda solda 😐😐
Ne bilim görmemek lazım biraz da bebeğimiz daha önemli şuan bence dün misafir gelcekti çok hastayiz dedim günah oldu biraz ama korkuyorum 😂

kızlar iyi geceler 26 ocak transfer oldum bugün 8. gün erken gebelik testi pozitif çıktı ilk transferimde kanda 12 çıkıp kimyasal olmuştu sorum şu ki idrarda pozitif olması için kanda kaç olması gerekiyor bilen varmı
Yanlış duymadıysam 10-15 olunca erken gebelikte belli oluyor. Ama hcg sonucum 25 çıktığında kasette hayalet çizgi görmüştün

Allah bağışlasın maşallah çocuğun olmasına rağmen tekrar bu sürece girmen büyük cesaret ben bir tane doğurayım da o yollara asla girmem
Muhabbete ortadan daliyorum :) ben de 5 sene once ayni seyi soyluyordum.. 3 kez tup bebekle hamile kalip kaybettim. Sonra dogal yolla gebelik yasadik 1 kizim var.. asla diyordum. Kendi olursa olur olmazsa bidaha yasamam :) su an transfer icin gun sayiyorum.. asla dememek lazimmis.

Allah bağışlasın maşallah çocuğun olmasına rağmen tekrar bu sürece girmen büyük cesaret ben bir tane doğurayım da o yollara asla girmem
Bu sureci yasarken boyle dusunmen cok normal cunku yasadiklarimiz hic kolay seyler degil. Ama insan cocugunu kucagina aldigi an yasadigi hersey hafızasından siliniyor Rabbim isteyen bekleyen bu yolda emek harcayan herkese nasip etsin. Hic kimseyi evlat kokusundan mahrum etmesin. Cocugum tek büyümesini istemedik kardesi olsun istedik cunku evlat gibi kardeste cok onemli bişey bize gore. Hemde dondurulmus embriyomuz vardi onceki süreçler kadar sancili olmadi bu sefer. Umarim sonucumuzda guzel olur 🌺

Benim transferim pazartesi oldu. Kasık bel ve göğüs hassasiyeti vardı. Artık göğüs hassasiyetim de kalmadı. O yüzden negatif mi oldu diye düşünüyorum. Biraz ona canım sıkılıyor. Transfer gününü saymazsak 6. Gün oluyor bugün. Negatif düşünceyi kafamdan atamıyorum 🥹
Yok canım endişe etme benim ilk günlerde hiç göğüs hassasiyetim yoktu zaman ilerledikçe arttı . Onuda zaten progestérone yapıyor.kafandan negatifi atman lazım canım olacak diyeceksin Allahın izniyle.evde test yaptınmı hiç ?

Kızlar dondurulmuş 3. Gün embriyosu transfer sonrası bugün 5.günüm kasık ağrısı başladı ama bilemedim günler geçmiyor sanki aklım hep tuttu mu acaba demekten 7.gün filan idrar testinde çıkarmı ki acaba

Benim eşimin sperm sayısı düşüktü. Bir kaç kez spermiogram yaptık ve birbirinden çok farklı sonuçlar çıktı. Doktor eşime ne iş yaptigini sordu. Eşim marangozum dedi. Dedi kimyasal yüzünden bu oynamalar. Bolca vernikle işi olduğu için eşimin. Bize dediki ikinizde dikkat edeceksiniz kimyasallara.

Kizlar gunaydin birsey sorcam size ben ya annemler ve gorumcemler evi falan supurme biz gelir supururuz diyolar is guc yapma egilme kalkma uzan dinlen evin icinde dolas diyolar ya aranizda evi supuren var mi lavabolari camasir suyuyla fircaliyorum ona bile kizdilar 😐
Ben supurmuyorum kendimi çok yormadan üstünden

Benimde ikizlerim War ama insan yine istiyor canim Allah aratmasın bizdeki şans en azından var çocuğumuz teselli oluyor ama inan ozluyorsun istiyorsun

Canlar hiç belirtiler için erken demeyin. 3. Gün taze transfer oldum ben. İlk gün işlem sebebiyle denilen ufak kramplarim oldu. 2. Gün sağ kasığımda hafif kramplar ve ağrı oldu. 4. Gün sol kasığımda batma ve kramplar oldu. Bu arada çift transfer oldum. Aynı gün ben ishal oldum ama öyle böyle değil. Bu arada bel ve sırt ağrılarında oldu. 5. Günden itibaren de kabız oldum. Hala devam ediyor. Normalde asla ne kabız ne ishal olmam. Çok güzel bir bağırsak düzenim vardır. İlaç kullanmadım ama kayısı kurusu yedim bol bol. O 2 günde 1 bile olsa tuvalete çıkmamı sağlıyor.simdi 6. Günden sonra sırt ve bel ağrılarım bol bol oldu. İş yapmaya kalktığımda nefes nefese kaldım hep. Kalp atışlarım çok hizlandive çok hızlı yoruldum. Çamaşır katlarken bile belim ikiye ayrılır gibi oluyor.

Back