2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

İsall ve kabızlık halric hepsini yasaldim gecede kramp giriyor geçiyor kasıklarıma sanırım rahim yer hazirliyor

Birde hem su hem göğüs uçlarım büyüdü ve koyulasti. Buda 8. Günde oldu. Dünden beride canım birşey çekmiyor ama tükürük bezlerinin maasallahi var. Çok çalışıyorlar.

Kendiliğinden akan nir süpürge ise (güç uygulanmaya) yapabilirsin canım. Ben ilk çocuğumda yaptım her işimi ağır iş olmama koşuluyla pozitif oldu. İkincide hep yattım kalkmadım inan ki iğneden iğneye negatif oldu

Ya ne bilim çok yıprandık yani benim için imkansız geliyor tabi zaman bize neler gösterir bilemeyiz

Kendiliginden kolay supuruyor ama ne bileyim insan korkuyor iste

Yani bende temizlik yapamam eşim yapıyor sağolsun ailemden de gelip gidenler oluyor yemeğimi bile ben yapmıyorum bugün 6. Gün

Ben ikinci günden beri her şeyi yapıyorum sadece ağır kaldırmamaya dikkat ediyorum süpürge silme yemek bulaşık evi toplama balkon yıkama

Ben ikinci günden beri her şeyi yapıyorum sadece ağır kaldırmamaya dikkat ediyorum süpürge silme yemek bulaşık evi toplama balkon yıkama
Bende öyleyim yani ilk 2 gün biraz dikkat ettim ama ben bişey yapmayınca ev maf oluyor bulaşık yayıntı toplama yere bişey düşerse alıyorum
Ama uzanma ağır kaldırma yapmıyorım ama genel olarak yürüyorum az da olsa yani ne bilim öyle tam duramıyorum

İlk tedavimde 8. Gün hayalet çizgiyle öğrenmiştik hamile olduğumu.
bugün ikinci tedavimin 8. Günü test yaptım bişey çıkmadı

İlk tedavimde 8. Gün hayalet çizgiyle öğrenmiştik hamile olduğumu.
bugün ikinci tedavimin 8. Günü test yaptım bişey çıkmadı
Tutunma erken yada geç olabiliyormuş moral bozmamak lazım ancak bende de bi sıkıntı var birde hiç embriyom dondurulmadı olumsuz olursa sıfırdan başlamak hem maddi hem manevi süreç beni geriyor

Dikkatli olmakta fayda var tabi ama çok hareketsizlik de bu sürecte çok daha strese sokar diye düşünüyorum en azından kendi açımdan evi toplayınca temizleyince daha iyi hissediyorum

Tutunma erken yada geç olabiliyormuş moral bozmamak lazım ancak bende de bi sıkıntı var birde hiç embriyom dondurulmadı olumsuz olursa sıfırdan başlamak hem maddi hem manevi süreç beni geriyor
Bunları şimdi düşünme nolur olumlu düşünelim olumlu olsun hepimizin kaygıları var ama bize fayda sağlamaz bebislerimiz bizimle Allah'ın izniyle bol bol zikir çek sonuçta elinden geleni yaptın gerisi Allah'a kalmış öyle düşün

Dikkatli olmakta fayda var tabi ama çok hareketsizlik de bu sürecte çok daha strese sokar diye düşünüyorum en azından kendi açımdan evi toplayınca temizleyince daha iyi hissediyorum
Bende oyle dusunuyorum diger turlu hasta psikolojisine giriyorum ve surekli olumsuz seyleri dusunuyorum ister istemez. Kendimi cok riske atmadan elimden gelen herseyi yapiyorum baktimki cok yormaya basladim kendimi artik belim agirmaya basladiysa igne yerlerim de musaade ederse uzanmaya calisiyorum

Kizlar merhaba. 25inde 2gunluk tek embriyo transferim oldu. 8inci gününde erken gebelik testinde hayali cizgi görmüştüm. Bugün 10.gun de tekrarladım. Artik daha belirginlesmis sanki. Carsamba gunu kan verme randevum var. 10.gun erken gebelik testinde görüp, sonra kan tahlilinde olumsuz olma durumu yaşayan var mı?

Eklentiler

• 20240204_073713.jpg
    40,1 KB · Görüntüleme: 66
Yok yapmadım erken değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…