- 19 Ocak 2024
- 349
- 249
- 18
- 35
Benim eşim yapıyor canım. Sakın çamaşır suyu çok zararlıKizlar gunaydin birsey sorcam size ben ya annemler ve gorumcemler evi falan supurme biz gelir supururuz diyolar is guc yapma egilme kalkma uzan dinlen evin icinde dolas diyolar ya aranizda evi supuren var mi lavabolari camasir suyuyla fircaliyorum ona bile kizdilar
Tebrik ederim hayırlı sonuçlarınız olsunKizlar merhaba. 25inde 2gunluk tek embriyo transferim oldu. 8inci gününde erken gebelik testinde hayali cizgi görmüştüm. Bugün 10.gun de tekrarladım. Artik daha belirginlesmis sanki. Carsamba gunu kan verme randevum var. 10.gun erken gebelik testinde görüp, sonra kan tahlilinde olumsuz olma durumu yaşayan var mı?
Evde de yapıyorum normalde de uğraşmayayım dedim , sağlıklı şeylerin lezzetsiz olması beni üzüyorKiz hamburgerde yemeee doktorlar yemeyin diyolar bide samsa bocegi varmis onda eger evde kendin yapabilirsen oyle yap ye
Aynısını yaşıyorum çok değişik yavRuh halim o kadar değişik kiönce karamsar bir anda deminde sebepsiz sevin aaa kasıklarım ağrıyor hamile miyim diye kendi kendime bu duygusal geçişlerde çok komik
Oy ben hep ağladım. Hicde ağlamam normalde. kocam ağzı açık izliyor beniAynısını yaşıyorum çok değişik yav
Ahahah çok tatlısınız yaaa, ben çok kaygılıyım ya çıkmazsa diye son 3 günOy ben hep ağladım. Hicde ağlamam kocam ağzı açık izliyor beni
Kaygımız hiç bitmeyecek biliyorsunuz ki. Olsa kese kalp atışı tehlikeli dönem vs. Ama olmazsa da hiç önemli değil Allah sağlık versin bir daha deneriz. Elbet vardır bizimde bir nasibimiz.Ahahah çok tatlısınız yaaa, ben çok kaygılıyım ya çıkmazsa diye son 3 gün
Valla pozitif olmasw bir dert yıkılıcam biliyorum, olsa sonra kese görcen mi bekle, sonra kalp atışı ne kadar zor. Bugün stres atıyım diye kuaföre gittim evde duramadım bastı beniKaygımız hiç bitmeyecek biliyorsunuz ki. Olsa kese kalp atışı tehlikeli dönem vs. Ama olmazsa da hiç önemli değil Allah sağlık versin bir daha deneriz. Elbet vardır bizimde bir nasibimiz.
Ya benimde hamburger kola bağımlılığım avokado yemekten içim çıktı napıyım yedim artık inşallah bişi olmazama siz Suchi yemeyin ya başka bişeyi düşünün
Evde de yapıyorum normalde de uğraşmayayım dedim , sağlıklı şeylerin lezzetsiz olması beni üzüyorneyse artık yemeyim ne yapalım
Bende de var gobekte ama igneden dolayidir galibaBu arada benim boynum göğsüm sırtım minik minik kırmızı noktalar oldu, hiç başına gelen var mı? Kaşıntı ağrı falan yok
Evet vallah hic sorma 3 kere kan verdim degerim artcak mi korkusu simdide keseyi gormeye 13 subatta gitcem bi yandan da derse kalp atisi icinde 10 gun sonra gel diye vallah insan strese giriyorValla pozitif olmasw bir dert yıkılıcam biliyorum, olsa sonra kese görcen mi bekle, sonra kalp atışı ne kadar zor. Bugün stres atıyım diye kuaföre gittim evde duramadım bastı beni
Ay baharat yok derken ? Ben valla yiyorum baharatlı aynı şekil hiç duymamıştımevet baharat yasak yaa vallah tadsiz tussuz yemekler yapiyorum zorla yiyorum az kaldi 3 ay gecsin bii
Ben de pozitifi görürsem inşallah uçarak kuaföre sonrasinda alışverişe gideceğim keyifli keyifli böyle bir plan yaptım kendimce bugün ödüllendirecegim kendimiValla pozitif olmasw bir dert yıkılıcam biliyorum, olsa sonra kese görcen mi bekle, sonra kalp atışı ne kadar zor. Bugün stres atıyım diye kuaföre gittim evde duramadım bastı beni
İyi yapmışsınız. Size ne iyi gelecekse onu yapın.Valla pozitif olmasw bir dert yıkılıcam biliyorum, olsa sonra kese görcen mi bekle, sonra kalp atışı ne kadar zor. Bugün stres atıyım diye kuaföre gittim evde duramadım bastı beni
Benim 8. Günüm ilk günlerde benim de o şekilde çok ağrılarım olduKızlar şaka maka baya regl sancısı gibi olmaya başladı gündüz geçmişti şimdi böyle regl olucakmışım gibi oldu böyle olan var mı 6. Gün
Tup bebekte kim hamile kaldiysa etrafimdakiler baharat bitki caylari hazir yemekler ve butun baharatlar aci biber tursu yasak dediler henuz biz doktora 13 subatta gitcez ama gitmeden etrafimdakiler soylediAy baharat yok derken ? Ben valla yiyorum baharatlı aynı şekil hiç duymamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?