İdrarda mı bakmıştınız önce gebeliğe hayırlısı olur umarım vardır dua edelim birbirimizeYarın sabah kan vericem dua edin bana çıktığı halde şüpedeyim
Transferden önce 4 5 gün kullandım sen uzunmu kullandın ben böle şişiklik hissetmedim öncesindeAynı durumu yaşadığım için artık üye olup cevap vermek istedim benimde transferden önce kullanmaya başladığım için o zamandan beri hissediyorum sanki her gün biraz daha büyüyor doktorum normal olduğunu söylemişti
Bende 5 gün öncesinden kullanmaya başladım 11 inde transfer oldumTransferden önce 4 5 gün kullandım sen uzunmu kullandın ben böle şişiklik hissetmedim öncesinde
Kendi catlarsa kullanmiyorsunuz ben de dondurulmuş transfer oldum. Yumurtlama gününde doktorum muayene etti vardı iki gün sonra baktı yok kendisi çatlamış, devam etti ilaç falan vermediMerhaba ben pazartesi transefr olacağım da dondurulmuş embriyo transefr den önce catlatma iğnesi kullanılıyor mu
Canım sen doğal siklus olurken mi kendiliğinden çatladı yumurtan ?Kendi catlarsa kullanmiyorsunuz ben de dondurulmuş transfer oldum. Yumurtlama gününde doktorum muayene etti vardı iki gün sonra baktı yok kendisi çatlamış, devam etti ilaç falan vermedi
2 gün var aramızda 13 bende hayırlı haberlerini alırız inşallah rabbim kucağına en kısa zamanda almanı nasip etsinBende 5 gün öncesinden kullanmaya başladım 11 inde transfer oldum
Çok sevindim tebrikler canımKızlar
Çok şükür benim de kan testi sonucum pozitif
Saol cnmÇok sevindim tebrikler canım
Tebriklerr canıımmKızlar
Evet kontrole gel catlatma yaparız gerekirse dedi, ama ben yumurtlama belirtileri gördüm zaten şeffaf alıntı falan ertesi sabah gittim baktı iki gün önce büyüyen yumurta yok. Çatlamış kendisi dedi transferi yaptık birkaç gün sonra da işteCanım sen doğal siklus olurken mi kendiliğinden çatladı yumurtan ?
Ben de aynı sorunu yaşamıştım, hemsireme sormuştum ilaçtan olabilir kanama falan yoksa sorun yok demişti birkaç gün öyle sürdü sonra tekrar düzeldi.Kızlar ya aramızda ayıp yok artık , fitili atarken yukardaki etim şiş gibi böle itemiyorum sizinde ölemi
Çok sevindimSaol cnmbenle beraber hepimizin mutlu haberi alması dileğiyle
Hayırlı olsun darısı bize inşallah belirtiniz var mıydıKızlar
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim hayırlı olsun canımKızlar
Bende dondurulmus oldum ama sadece opu oncesi kullandım, transfer oncesi gerek oldugunu sanmıyorum ama sor istersen yinede doktorunaMerhaba ben pazartesi transefr olacağım da dondurulmuş embriyo transefr den önce catlatma iğnesi kullanılıyor mu
Ara ara kasıklarda batma yaşadım 3. Gün embriyosu 8. De transfer olmuştum transfer gününü de sayarsak 6. Gün idrar testim silik çıkmıştı.yine transfer gününü sayarsak 8.gun lekelenme yaşadım.9.gun kan testi verdim 117 çıktı yani salı günü.bugun normalde test gunumdu zaten 298 çıktı.belirti olarak bunlar vardı.aaaa bı de adet oldum olacam gbi ağrım var kısa süreli dün ve bugunHayırlı olsun darısı bize inşallah belirtiniz var mıydı
Değerin ve belirtilerin nelerdi bizimle paylasabilir misinKızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?