2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Yaa maşAllah çok tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin darısı hepimizin başına… ben biraz da çok sabırlı bir insan olduğuma inanıyorum ama bu durumda daha çok zorlansam da dediğiniz gibi yapacağım

Merhaba ben pazartesi transefr olacağım da dondurulmuş embriyo transefr den önce catlatma iğnesi kullanılıyor mu

Kızlar ya aramızda ayıp yok artık , fitili atarken yukardaki etim şiş gibi böle itemiyorum sizinde ölemi

hayırlı olsun ve geçmiş olsun ohss sadece yumurta toplamadan sonra oluyor sanıyordum transferden sonra damı oluyor peki ne belirtileriniz var
Transferin3. Gününden itibarenkarnim silmeye başladı ve 5. Gün artık silecek yeri kalmadığı için beni kusturmaya başladı. Karın zaten davul derisi gibi şişiyor inanamiyorsun ben küstüğüm ve bir şey icemedigim yiyemedigim için haataneye yatırdı beni doktor şimdi

Eğer ilaçlı tedavi gördüysen kullanılmıyor ama ilaçsız doğal tüp bebekse kullanılıyor canım ilaçlı şöle baya bi ilaç listen varmıydı

Kızlar ya aramızda ayıp yok artık , fitili atarken yukardaki etim şiş gibi böle itemiyorum sizinde ölemi
Aynı durumu yaşadığım için artık üye olup cevap vermek istedim benimde transferden önce kullanmaya başladığım için o zamandan beri hissediyorum sanki her gün biraz daha büyüyor doktorum normal olduğunu söylemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…