Onda da var çıktı hamile suanda. Hamilelik var canım ben hep erken genelik testi taraftarıydım ama artık direk kan mantığındayımYani sana göre hangisi gerçekci bende ikisindede çıktı ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onda da var çıktı hamile suanda. Hamilelik var canım ben hep erken genelik testi taraftarıydım ama artık direk kan mantığındayımYani sana göre hangisi gerçekci bende ikisindede çıktı ama
Canım yapma bende niye dersen 5. Gün negatif çıkıp 10. Gün pozitif çıkan oluyor modun düşmesinBen pazartesi günü bir idrar testi yapıcam , geçen senede belli olmuştu 5. Günde
Kesinlikle katılıyorum, her birimizin hikayesi farklı olsa da ortak noktamız aynı…Şurdaki kimse yanlız değil ama yaşadıklarımız biraz bize fazla geliyor
Tabloya beni de ekleyebilir misiniz. 11 ocakta çift transfer oldum 3. Denemem 20 sinde kan vereceğimKızlar tablomuz çok güzel gidiyor maşşaaalllaahhh başka negatif görmeyiz bundan sonra umarım
Yaa maşAllah çok tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin darısı hepimizin başına… ben biraz da çok sabırlı bir insan olduğuma inanıyorum ama bu durumda daha çok zorlansam da dediğiniz gibi yapacağımEn güzelini yaparsınız. Önceden verince bu sefer de pozitif çıksa bile ay düşük mü değerim falan oluyor insan. Doktorunuz ne zaman dediyse o zaman kandan öğrenirsiniz. Ben evde kızlar var eşimin kardeşleri çok ısrar ettiler diye yaptim iki test biri silik çıktı biri boş çıktı falan insan emin olamıyor. Bu sabah yaptım hatta bir tane de negatif gösteriyordu, kanda pozitif çıktı
Evet ya aynı bekirtisi olan hamile birini arıyo gözüm kime neyi sorduğumuda unutuyorum karışıyo herşeyKesinlikle katılıyorum, her birimizin hikayesi farklı olsa da ortak noktamız aynı…
Evet ya aynı bekirtisi olan hamile birini arıyo gözüm kime neyi sorduğumuda unutuyorum karışıyo herşey
Ben kullanmadımMerhaba ben pazartesi transefr olacağım da dondurulmuş embriyo transefr den önce catlatma iğnesi kullanılıyor mu
Doğal siklus (yöntem) ile ilaçsız transferde kullanılıyor çatlatma iğnesi canım :)Merhaba ben pazartesi transefr olacağım da dondurulmuş embriyo transefr den önce catlatma iğnesi kullanılıyor mu
evet bana da yazdı doktor, kullanacağımMerhaba ben pazartesi transefr olacağım da dondurulmuş embriyo transefr den önce catlatma iğnesi kullanılıyor mu
Transferin3. Gününden itibarenkarnim silmeye başladı ve 5. Gün artık silecek yeri kalmadığı için beni kusturmaya başladı. Karın zaten davul derisi gibi şişiyor inanamiyorsun ben küstüğüm ve bir şey icemedigim yiyemedigim için haataneye yatırdı beni doktor şimdihayırlı olsun ve geçmiş olsun ohss sadece yumurta toplamadan sonra oluyor sanıyordum transferden sonra damı oluyor peki ne belirtileriniz var
Yarın sabah kan vericem dua edin bana çıktığı halde şüpedeyimOnda da var çıktı hamile suanda. Hamilelik var canım ben hep erken genelik testi taraftarıydım ama artık direk kan mantığındayım
Kız aynısını bende hissetim duruş kaynaklıdır falan dedim ama hissetimKızlar ya aramızda ayıp yok artık , fitili atarken yukardaki etim şiş gibi böle itemiyorum sizinde ölemi
Merhaba ben pazartesi transefr olacağım da dondurulmuş embriyo transefr den önce catlatma iğnesi kullanılıyor m
Böle bi irilti oldum elime gelince bazen yumuşal oluyo rahat bazen böle şişiyo kapanıyoKız aynısını bende hissetim duruş kaynaklıdır falan dedim ama hissetim
Aynı durumu yaşadığım için artık üye olup cevap vermek istedim benimde transferden önce kullanmaya başladığım için o zamandan beri hissediyorum sanki her gün biraz daha büyüyor doktorum normal olduğunu söylemiştiKızlar ya aramızda ayıp yok artık , fitili atarken yukardaki etim şiş gibi böle itemiyorum sizinde ölemi