• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Aynı durumu yaşadığım için artık üye olup cevap vermek istedim benimde transferden önce kullanmaya başladığım için o zamandan beri hissediyorum sanki her gün biraz daha büyüyor doktorum normal olduğunu söylemişti
Transferden önce 4 5 gün kullandım sen uzunmu kullandın ben böle şişiklik hissetmedim öncesinde

Merhaba ben pazartesi transefr olacağım da dondurulmuş embriyo transefr den önce catlatma iğnesi kullanılıyor mu
Kendi catlarsa kullanmiyorsunuz ben de dondurulmuş transfer oldum. Yumurtlama gününde doktorum muayene etti vardı iki gün sonra baktı yok kendisi çatlamış, devam etti ilaç falan vermedi

Canım sen doğal siklus olurken mi kendiliğinden çatladı yumurtan ?
Evet kontrole gel catlatma yaparız gerekirse dedi, ama ben yumurtlama belirtileri gördüm zaten şeffaf alıntı falan ertesi sabah gittim baktı iki gün önce büyüyen yumurta yok. Çatlamış kendisi dedi transferi yaptık birkaç gün sonra da işte 😊

Kızlar ya aramızda ayıp yok artık , fitili atarken yukardaki etim şiş gibi böle itemiyorum sizinde ölemi
Ben de aynı sorunu yaşamıştım, hemsireme sormuştum ilaçtan olabilir kanama falan yoksa sorun yok demişti birkaç gün öyle sürdü sonra tekrar düzeldi.

Merhaba ben pazartesi transefr olacağım da dondurulmuş embriyo transefr den önce catlatma iğnesi kullanılıyor mu
Bende dondurulmus oldum ama sadece opu oncesi kullandım, transfer oncesi gerek oldugunu sanmıyorum ama sor istersen yinede doktoruna

Hayırlı olsun darısı bize inşallah belirtiniz var mıydı
Ara ara kasıklarda batma yaşadım 3. Gün embriyosu 8. De transfer olmuştum transfer gününü de sayarsak 6. Gün idrar testim silik çıkmıştı.yine transfer gününü sayarsak 8.gun lekelenme yaşadım.9.gun kan testi verdim 117 çıktı yani salı günü.bugun normalde test gunumdu zaten 298 çıktı.belirti olarak bunlar vardı.aaaa bı de adet oldum olacam gbi ağrım var kısa süreli dün ve bugun

Back