Evet o yüzden idrar testi yapmamak en iyisiymiş ben bir daha yapmadım ama şu erken testlerden denememek için zor duruyorumİşte bak belirsiz bişey için zar zor yükselttiğim modumu niye düşürelimki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet o yüzden idrar testi yapmamak en iyisiymiş ben bir daha yapmadım ama şu erken testlerden denememek için zor duruyorumİşte bak belirsiz bişey için zar zor yükselttiğim modumu niye düşürelimki
4.gun kasik batmalari başladı cnmPeki belirtileriniz ne zaman basladi
Bana hiçbişey söylemediler bende çok az bb ve rımel sürdüm oje de vardı aynı gün sürmüştüm hatta ayaklarımda toplama zamanı herşeyi yazıp yasak dedikleri için yasak olsa şimdide derlerdi diye düşünmüştümBana hiçbir şey sürmeyin parfüm sıkmayın demişti hemşire
Cok tesekkurler evet gercekten oyle herkesin yasadıgı seyler etkiliyor bende ondan sonra daha temkinli olmaya basladım insallah hayırlı sonuclar hepimiz icinAyy ne tatlısınız ya, o kadar iyi anlıyorumki sizi yaşamayan bilemez ben ilk transferde kan sonucunu görünce şok olmuştum inanamadım falan. İyice yükselsin öyle haberimiz olsun inşallah
Merhaba ilki sanırım aşılama yaptırmıstım negatif olmustu sonraki ay kimyasal oldu, ikincisi tüp bebektiMerhabalar daha öncekiler demi tüp bebekti
Ben makyajlı gittim sadece temiz olunması gerekiyor parfümde rahatsız etmesin diye sanırım sürmeyin deniyorBen esasında bişey sormak istiyorum transfer anı için nelere dikkat ettiniz makyaj yani bb nemlendirici ve rımel sürmek sizce sakıncalı olabilrimi
Oda aynı burda bi kız onuda yaptı çıkmadı kanda çıktı en güzeli bu duyguları merakla yaşamak negatifi görünce olumlu olmak imkansız oluyoEvet o yüzden idrar testi yapmamak en iyisiymiş ben bir daha yapmadım ama şu erken testlerden denememek için zor duruyorum
Yok parfüm kullanmadım bugün transferin ertesi günü içimi kemirdi bu konu sizin sonuçlandımı pekiBen makyajlı gittim sadece temiz olunması gerekiyor parfümde rahatsız etmesin diye sanırım sürmeyin deniyor
Kasıklarda batma tam olarak nasıl bir şey oluyor acaba?Ara ara kasıklarda batma yaşadım 3. Gün embriyosu 8. De transfer olmuştum transfer gününü de sayarsak 6. Gün idrar testim silik çıkmıştı.yine transfer gününü sayarsak 8.gun lekelenme yaşadım.9.gun kan testi verdim 117 çıktı yani salı günü.bugun normalde test gunumdu zaten 298 çıktı.belirti olarak bunlar vardı.aaaa bı de adet oldum olacam gbi ağrım var kısa süreli dün ve bugun
kasık batması derken nasıl benim sızı gibi4.gun kasik batmalari başladı cnm
Aynı şeyi sormuşuz allahım şurda çok eğleniyorum yaKasıklarda batma tam olarak nasıl bir şey oluyor acaba?
Aynı şeyi sormuşuz allahım şurda çok eğleniyorum ya
Biri hamile kalmaya görsün başlıyoruz belirtiiiiiiiiAy hep eğlenelim inşAllah
Biri hamile kalmaya görsün başlıyoruz belirtiiiiiiii
Evet canım test gününe kadar doktor önermiyorKızlar bu süreçte ilişkiden uzak mı duruyorsunuz? Doktorunuza sordunuz mu
Ben çok güzel tarif etcem şimdi hani böle iltihap olurda kasıklarımıza birden zonglama gelir cız diye ay inşallah iltihap falan yoktur yaSıra bize de gelecek ama şu kasık batmasını bir türlü anlayamadım…
Yok dimi daha haber testtenElim hep sistemde bakıp duruyorum.
Hemşire öğleden sonra 4te çıkar dedi.
Kan alan hemşire de yarın öğlen sistemden görürsün dedi.Bakalım bekleyişteyim.Dua edin arkadaşlar