• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

3. Gün embriyosu , ya 29 Ocak çok geç değilmi cuma günü yaptırsam diye düşünüyorum 26 sında 😬
Hiç bilmiyorum, bence doktorunuza sormalısınız 😊benim 5.gün ben de danışmak istiyorum ama çok soru sorarak da insanları sıkmak istemiyorum…

Hiç bilmiyorum, bence doktorunuza sormalısınız 😊benim 5.gün ben de danışmak istiyorum ama çok soru sorarak da insanları sıkmak istemiyorum…
Ooo ozman sizin 26 sında çoktan belli olur , benim ilk denemem 3. Gün embriyosuydu 8. Günde idrar testi yaptım negatifti 10. Gün kan verdim pozitif çıktı değerde 30 du 🥹

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız belirtiniz var mı nasıl hissediyorsunuz
İlaçların etkisinden midir bilemiyorum?
Karnımda hep bir dolgunluk hissi, bazen sol bazen sağda bitmeyen sancı,
yaklaşık 1 hafta hep yorgunluk, bitkinlik, en ufak bir şey için kalktığımda yoruluyordum.Sağlık ocağına tahlil verdikten sonra az yürüyüşnyapayım dedim hemen yorulup döndüm .Duygu durum değişiklikleri bazen
büyük bir öfkeli 😤
Göğüslerde dolgunluk,
Ama ilaçlardan da olabilir gergin karnıma iğne yapıyorum
Fitiller, haplar 💊
2 kere beyaz akıntım oldu (fitilden de kaynaklanabilir , vajınanın kendini temizlemesi de olabilirmiş)
Sonuçta elimde değil vücudumu dinledim,çalışan birisiyim 10 gün boşta hiç kalmadım .
Nasip görecez bakalım 🤔

yaklaşık 1 hafta hep yorgunluk, bitkinlik, en ufak bir şey için kalktığımda yoruluyordum.Sağlık ocağına tahlil verdikten sonra az yürüyüşnyapayım dedim hemen yorulup döndüm .Duygu durum değişiklikleri bazen
büyük bir öfkeli 😤
Göğüslerde dolgunluk,
Fitiller, haplar 💊
2 kere beyaz akıntım oldu (fitilden de kaynaklanabilir , vajınanın kendini temizlemesi de olabilirmiş)
Sonuçta elimde değil vücudumu dinledim,çalışan birisiyim 10 gün boşta hiç kalmadım .
Nasip görecez bakalım 🤔
İnşallah boş belirtiler değildir umarım güzel sonuçlar alırsınız

Ooo ozman sizin 26 sında çoktan belli olur , benim ilk denemem 3. Gün embriyosuydu 8. Günde idrar testi yaptım negatifti 10. Gün kan verdim pozitif çıktı değerde 30 du 🥹

Belki de ama ben kendime söz verdim, test gününe kadar bekleyeceğim.😊 zaten cesaret edemem tarihten önce😓

Kızlar bişey sorucam beni rahatlatır mısınız tedirginim şimdi adet olamadığım için tarlusal kullanıyorum ilaçla adet olucam ve adet olunca transfer hazırlığına başlayacağız estrofeme. Benim gibi ilaçla adet olup transfere hazırlananlar var mı??
Ben dogum kontrol ile başlamıştım transfer hazırlıgına kusum.. Yasmın kullanmıştım.
Gecen ay tarlusal kullandım.. Suan da da sogum kontrol e basladım kasım ayından berı hala adet beklıom

büyük bir öfkeli 😤
Göğüslerde dolgunluk,
Fitiller, haplar 💊
Nasip görecez bakalım 🤔
Aynı anlattıkların bende öle ilk 2 gün çok yorgundum biraz mide bulantım var am hepimizin de dediği gibi ilaçlar olabilir batma sol kasıkta daha çok rahimde ağırlık aynısı

Belki de ama ben kendime söz verdim, test gününe kadar bekleyeceğim.😊 zaten cesaret edemem tarihten önce😓
En güzelini yaparsınız. Önceden verince bu sefer de pozitif çıksa bile ay düşük mü değerim falan oluyor insan. Doktorunuz ne zaman dediyse o zaman kandan öğrenirsiniz. Ben evde kızlar var eşimin kardeşleri çok ısrar ettiler diye yaptim iki test biri silik çıktı biri boş çıktı falan insan emin olamıyor. Bu sabah yaptım hatta bir tane de negatif gösteriyordu, kanda pozitif çıktı 😊

En güzelini yaparsınız. Önceden verince bu sefer de pozitif çıksa bile ay düşük mü değerim falan oluyor insan. Doktorunuz ne zaman dediyse o zaman kandan öğrenirsiniz. Ben evde kızlar var eşimin kardeşleri çok ısrar ettiler diye yaptim iki test biri silik çıktı biri boş çıktı falan insan emin olamıyor. Bu sabah yaptım hatta bir tane de negatif gösteriyordu, kanda pozitif çıktı 😊
Kan en neti zaten bende idrar testinde negatif gördüm ama kanda pozitif

Ben dogum kontrol ile başlamıştım transfer hazırlıgına kusum.. Yasmın kullanmıştım.
Gecen ay tarlusal kullandım.. Suan da da sogum kontrol e basladım kasım ayından berı hala adet beklıom
Bebeğim bende gittim doktora muayene etti kist yok ama adet gelmiyor nedenine de strestendir diyor sinir oldum valla ne stresmiş yaa

Back