İnşallah güzel sonuçlar alırsınız belirtiniz var mı nasıl hissediyorsunuzElim hep sistemde bakıp duruyorum.
Hemşire öğleden sonra 4te çıkar dedi.
Kan alan hemşire de yarın öğlen sistemden görürsün dedi.Bakalım bekleyişteyim.Dua edin arkadaşlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız belirtiniz var mı nasıl hissediyorsunuzElim hep sistemde bakıp duruyorum.
Hemşire öğleden sonra 4te çıkar dedi.
Kan alan hemşire de yarın öğlen sistemden görürsün dedi.Bakalım bekleyişteyim.Dua edin arkadaşlar
Evet bende onu sorcsktım böle zonklar gibi batma gibi sancı gibi ?İnşallah güzel sonuçlar alırsınız belirtiniz var mı nasıl hissediyorsunuz
Hiç bilmiyorum, bence doktorunuza sormalısınız benim 5.gün ben de danışmak istiyorum ama çok soru sorarak da insanları sıkmak istemiyorum…3. Gün embriyosu , ya 29 Ocak çok geç değilmi cuma günü yaptırsam diye düşünüyorum 26 sında
Ooo ozman sizin 26 sında çoktan belli olur , benim ilk denemem 3. Gün embriyosuydu 8. Günde idrar testi yaptım negatifti 10. Gün kan verdim pozitif çıktı değerde 30 duHiç bilmiyorum, bence doktorunuza sormalısınız benim 5.gün ben de danışmak istiyorum ama çok soru sorarak da insanları sıkmak istemiyorum…
İlaçların etkisinden midir bilemiyorum?İnşallah güzel sonuçlar alırsınız belirtiniz var mı nasıl hissediyorsunuz
Evet aynen öyleydi çoğunluğu öyle geçti .Zonklamalı batma gibi sancıEvet bende onu sorcsktım böle zonklar gibi batma gibi sancı gibi ?
İnşallah boş belirtiler değildir umarım güzel sonuçlar alırsınızİlaçların etkisinden midir bilemiyorum?
Karnımda hep bir dolgunluk hissi, bazen sol bazen sağda bitmeyen sancı,
yaklaşık 1 hafta hep yorgunluk, bitkinlik, en ufak bir şey için kalktığımda yoruluyordum.Sağlık ocağına tahlil verdikten sonra az yürüyüşnyapayım dedim hemen yorulup döndüm .Duygu durum değişiklikleri bazen
büyük bir öfkeli
Göğüslerde dolgunluk,
Ama ilaçlardan da olabilir gergin karnıma iğne yapıyorum
Fitiller, haplar
2 kere beyaz akıntım oldu (fitilden de kaynaklanabilir , vajınanın kendini temizlemesi de olabilirmiş)
Sonuçta elimde değil vücudumu dinledim,çalışan birisiyim 10 gün boşta hiç kalmadım .
Nasip görecez bakalım
Ooo ozman sizin 26 sında çoktan belli olur , benim ilk denemem 3. Gün embriyosuydu 8. Günde idrar testi yaptım negatifti 10. Gün kan verdim pozitif çıktı değerde 30 du
Aynı benim mesajımın aynısını yazmışsınBelki de ama ben kendime söz verdim, test gününe kadar bekleyeceğim. zaten cesaret edemem tarihten önce
Ben dogum kontrol ile başlamıştım transfer hazırlıgına kusum.. Yasmın kullanmıştım.Kızlar bişey sorucam beni rahatlatır mısınız tedirginim şimdi adet olamadığım için tarlusal kullanıyorum ilaçla adet olucam ve adet olunca transfer hazırlığına başlayacağız estrofeme. Benim gibi ilaçla adet olup transfere hazırlananlar var mı??
Aynı benim mesajımın aynısını yazmışsın
Aynı anlattıkların bende öle ilk 2 gün çok yorgundum biraz mide bulantım var am hepimizin de dediği gibi ilaçlar olabilir batma sol kasıkta daha çok rahimde ağırlık aynısıİlaçların etkisinden midir bilemiyorum?
Karnımda hep bir dolgunluk hissi, bazen sol bazen sağda bitmeyen sancı,
yaklaşık 1 hafta hep yorgunluk, bitkinlik, en ufak bir şey için kalktığımda yoruluyordum.Sağlık ocağına tahlil verdikten sonra az yürüyüşnyapayım dedim hemen yorulup döndüm .Duygu durum değişiklikleri bazen
büyük bir öfkeli
Göğüslerde dolgunluk,
Ama ilaçlardan da olabilir gergin karnıma iğne yapıyorum
Fitiller, haplar
2 kere beyaz akıntım oldu (fitilden de kaynaklanabilir , vajınanın kendini temizlemesi de olabilirmiş)
Sonuçta elimde değil vücudumu dinledim,çalışan birisiyim 10 gün boşta hiç kalmadım .
Nasip görecez bakalım
Şurdaki kimse yanlız değil ama yaşadıklarımız biraz bize fazla geliyorYalnız olmadığıma sevindim
Belki de ama ben kendime söz verdim, test gününe kadar bekleyeceğim. zaten cesaret edemem tarihten önce ben kendime]
Haklısınız hem zaten pozitif oluncaya bu sefer sürekli kan vermeye gidiyorsunuz en iyi beklemek, ama kendim için aynı aklı kullanamıyorum niyeyse
En güzelini yaparsınız. Önceden verince bu sefer de pozitif çıksa bile ay düşük mü değerim falan oluyor insan. Doktorunuz ne zaman dediyse o zaman kandan öğrenirsiniz. Ben evde kızlar var eşimin kardeşleri çok ısrar ettiler diye yaptim iki test biri silik çıktı biri boş çıktı falan insan emin olamıyor. Bu sabah yaptım hatta bir tane de negatif gösteriyordu, kanda pozitif çıktıBelki de ama ben kendime söz verdim, test gününe kadar bekleyeceğim. zaten cesaret edemem tarihten önce
Ben pazartesi günü bir idrar testi yapıcam , geçen senede belli olmuştu 5. Gündetamam tamam naz yapmıştım yaparız düm gece as kalsın yapıyodum bi anım bi anımı tutmuyo ki
Kan en neti zaten bende idrar testinde negatif gördüm ama kanda pozitifEn güzelini yaparsınız. Önceden verince bu sefer de pozitif çıksa bile ay düşük mü değerim falan oluyor insan. Doktorunuz ne zaman dediyse o zaman kandan öğrenirsiniz. Ben evde kızlar var eşimin kardeşleri çok ısrar ettiler diye yaptim iki test biri silik çıktı biri boş çıktı falan insan emin olamıyor. Bu sabah yaptım hatta bir tane de negatif gösteriyordu, kanda pozitif çıktı
Bebeğim bende gittim doktora muayene etti kist yok ama adet gelmiyor nedenine de strestendir diyor sinir oldum valla ne stresmiş yaaBen dogum kontrol ile başlamıştım transfer hazırlıgına kusum.. Yasmın kullanmıştım.
Gecen ay tarlusal kullandım.. Suan da da sogum kontrol e basladım kasım ayından berı hala adet beklıom
5. Gün embriyosumu bilmiyorum ya olumlu pozitif olsamda 8 yıllık negatiften sonra kaset testler bana biraz travmaBen pazartesi günü bir idrar testi yapıcam , geçen senede belli olmuştu 5. Günde