• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Evet kontrole gel catlatma yaparız gerekirse dedi, ama ben yumurtlama belirtileri gördüm zaten şeffaf alıntı falan ertesi sabah gittim baktı iki gün önce büyüyen yumurta yok. Çatlamış kendisi dedi transferi yaptık birkaç gün sonra da işte 😊
Bende doğal siklus ilerliyorum ve 2 gündür acaip yumurtlama akıntım var çatlamışsa diye korkuyordum iptal olur mu falan diye yarında randevum var ilerlediyse süreciniz transfer olduysanız süper çünkü bana yumurtlama günümden baya zaman sonrası söyledi transfer için aklımda soru işaretleri kalmıştı :))

Kızlar bana doktorum 5 günlük iğne verdi 2 tane. Yarın son iğnelerimi olacağım. Cumartesi günü kontrolüm var. Haftaya tekrar iğne verir mi ? Bizim erkek infertilitesi var. Bende problem olmadığı için sadece 5 gün mü iğne kullanırım

Bende doğal siklus ilerliyorum ve 2 gündür acaip yumurtlama akıntım var çatlamışsa diye korkuyordum iptal olur mu falan diye yarında randevum var ilerlediyse süreciniz transfer olduysanız süper çünkü bana yumurtlama günümden baya zaman sonrası söyledi transfer için aklımda soru işaretleri kalmıştı :))
Catlamissa iptal olmaz bakar ona göre gününü değiştirir en fazla benim de birkaç gün sonra olmuştu ama tam kaç gün hatırlamadığım şimdi. Oldu yani transferim sonucu bile aldım. Sizinki de güzel gider inşallah 😊

Ara ara kasıklarda batma yaşadım 3. Gün embriyosu 8. De transfer olmuştum transfer gününü de sayarsak 6. Gün idrar testim silik çıkmıştı.yine transfer gününü sayarsak 8.gun lekelenme yaşadım.9.gun kan testi verdim 117 çıktı yani salı günü.bugun normalde test gunumdu zaten 298 çıktı.belirti olarak bunlar vardı.aaaa bı de adet oldum olacam gbi ağrım var kısa süreli dün ve bugun
Peki belirtileriniz ne zaman basladi

Ara ara kasıklarda batma yaşadım 3. Gün embriyosu 8. De transfer olmuştum transfer gününü de sayarsak 6. Gün idrar testim silik çıkmıştı.yine transfer gününü sayarsak 8.gun lekelenme yaşadım.9.gun kan testi verdim 117 çıktı yani salı günü.bugun normalde test gunumdu zaten 298 çıktı.belirti olarak bunlar vardı.aaaa bı de adet oldum olacam gbi ağrım var kısa süreli dün ve bugun
Çok mutlu oldum biri daha mutlu haber aldı rabbim muhafaza etsin allahım inşallah sonuna kadar afiyetle gidersin çok çok tebrikler

Sizin için ben bi heycanlandım şuan🤣
Vallahi bende heycanlıyım ama daha once 2 kimyasal yasadım biri degeri 30 küsürdü sonra 40a cıktı ama dusmeye basladı ondan hem cok heveslenmeye korkuyorum hemde varsa iyice yukselsinde oyle ogreneyim istiyorum 😟

2 gün var aramızda 13 bende hayırlı haberlerini alırız inşallah rabbim kucağına en kısa zamanda almanı nasip etsin
2 gün var aramızda 13 bende hayırlı haberlerini alırız inşallah rabbim kucağına en kısa zamanda almanı nasip etsin
İnşallah pozitif haber vermek nasip olur ben 5. Gün kaset test yapmıştım dayanamayıp tek çizgi çıkmıştı modum düştü bi

Vallahi bende heycanlıyım ama daha once 2 kimyasal yasadım biri degeri 30 küsürdü sonra 40a cıktı ama dusmeye basladı ondan hem cok heveslenmeye korkuyorum hemde varsa iyice yukselsinde oyle ogreneyim istiyorum 😟
Ayy ne tatlısınız ya, o kadar iyi anlıyorumki sizi yaşamayan bilemez ben ilk transferde kan sonucunu görünce şok olmuştum inanamadım falan. İyice yükselsin öyle haberimiz olsun inşallah

Ben esasında bişey sormak istiyorum transfer anı için nelere dikkat ettiniz makyaj yani bb nemlendirici ve rımel sürmek sizce sakıncalı olabilrimi

Bebeğim bende gittim doktora muayene etti kist yok ama adet gelmiyor nedenine de strestendir diyor sinir oldum valla ne stresmiş yaa
Aaaa ben gittiğini bilmiyorum gidecegını bılıyordum... Cok sasırdım bu arada ya. İyi cok sükür Kistinnyok en azından.

Merhabalar daha öncekiler demi tüp bebekti

Bebeğim bende gittim doktora muayene etti kist yok ama adet gelmiyor nedenine de strestendir diyor sinir oldum valla ne stresmiş yaa
Ne diyim valla. Baska seylere odaklan barı kafanı dagıt. Ben mesela boyle bı bekleme sürecınde vucut ha bire stresten kist yapıo transferım ertelenıyor diye internetten sayılarla boyama siparıs etmiştim 3 kocaman tablo... Bi süre iyi gelmişti kafam dagılmıştı..

Back