Ohhh ne güzel tamamdır inşallaaah cok tesekkürlet :)Korkma ben adet olurkende tek taraflı yaşardım ağrılarımı geçen gece sağ tarafımdan tuttu ağrım artık dayanadım acile gittim hiçbir şeyim yoktu bugün de kontrolüm vardı şükür allaha bir problem yine yok söyledim ağrım oluyor diye ne olur ne olmaz diye progesteron verdi şükür çok güEl herşeyimiz dedi ama sen yine kullan doktorunşa geç iletişime baksın ama normalmiş yani bu ağrılar
6+5 im bende dün mide bulantılarım başladı oysa çok seviniyordum herhalde böyle geçecek diye, dün mahvetti beni bugünde öyle midem çok kötü hem bulantı hem yanma gibi bir değişik
Öyle canım tabi iyi olsunlar inşallah analar çeker yükü :)Midem eziliyor acıkıyorum iştahla yiyorum sonra midem bulanıyor.Sabah da bulantiyla uyandım canım hiçbir şey istemiyor.Tek bebişlerimiz iyi olsun da ne yapalım çekeceğiz.
6+5 im bende dün mide bulantılarım başladı oysa çok seviniyordum herhalde böyle geçecek diye, dün mahvetti beni bugünde öyle midem çok kötü hem bulantı hem yanma gibi bir değişik
Canım ereğli de mi yaşıyorsun?Merhaba kizlar bugun bizde gittik kontrole vajinal ultrasondan gozuktu benim hesabima gore son adet gunum 7 nisandi 6 hafta gibi cikiyordu ama 4+4 olarak cikti cunku gec dollenme olmus zaten adet gecikmemin 7 gununde betam 125 cikmisti. Hersey normal dendi rahimde cok guzel tutunmus dedi 6mm gozukuyor resmi sizede birakayimEki Görüntüle 3248742
Hayır olmaz aksine gittiğinizde kalp atışını bile duyabilirsiniz belki içiniz daha rahat olurKızlar merhaba benim hesaplarıma göre 6. Haftadayım ama hala doktora gidemedim ayın 25 ine sıra alabildim bu süreçte dikkat etmem gereken bişey var mı ilk gebeliğim bu kadar geç gitmem bi sorun olur mu
Çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla büyüyordur bebelerimizHayır olmaz aksine gittiğinizde kalp atışını bile duyabilirsiniz belki içiniz daha rahat olur
kızlaaarr bana cevap verecek yok muuu ???kızlar selam
sizce beta değerlerim nasıl bir bakabilir misiniz?
SAT: 7 nisan 5 + 6 dayım
13 mayıs 276
15 mayıs 447
17 mayıs 776
sizce normal mi ilerliyor birde salı günü kontrolüm var kese görünür mü sizce?
Kızlarrr sağ kasığımda hafif ağrı/sızı oluyor tek tarafı olduğu için tedirgin ediyorr. Daha cok yeni gebeliğimm sizde de var mı tek taraflı ağrı/batma
Böyle ince inde mi ağrıyordu sizin de, arafa girip cıkan.Benim de 4 ve 5. haftada ağrım hep sağ taraftaydı. 6+3 olduk bu hafta ağrım azaldı.
Merhaba, folik asit başlayabilirsin bence..Kızlar merhaba benim hesaplarıma göre 6. Haftadayım ama hala doktora gidemedim ayın 25 ine sıra alabildim bu süreçte dikkat etmem gereken bişey var mı ilk gebeliğim bu kadar geç gitmem bi sorun olur mu
Merhaba,Merhaba sevgili ocak anneleri. Hayırlı olsun bebeler inşallah. Sağlıkla kucağınıza alıp büyütün inşallah.
İstanbul da olanlar hangi hastanelere gidip kac tl muayene ücreti öduyor acaba?
Daha çok batma hissi oluyordu.Bazen de sızı şeklinde başlayıp yoğunlaşıyordu.Böyle ince inde mi ağrıyordu sizin de, arafa girip cıkan.
Bende kana baktırdım 25 ine randevu aldım gitmişken kalbi de duyarım belki diye bi zararı olmaz meraktan gidiliyor aslında kanama vs yoksa sorun olmazKızlar merhaba benim hesaplarıma göre 6. Haftadayım ama hala doktora gidemedim ayın 25 ine sıra alabildim bu süreçte dikkat etmem gereken bişey var mı ilk gebeliğim bu kadar geç gitmem bi sorun olur mu
Benim de aynı şekilde. Böyle sizleri okuyunca öyle rahatlıyorum ki. Dış gebelikten falan korkuyorum Allahım korusunDaha çok batma hissi oluyordu.Bazen de sızı şeklinde başlayıp yoğunlaşıyordu.
Canım merhaba min iki günde bır %66 artmalı senınkıde öyle artmış maşallahkızlaaarr bana cevap verecek yok muuu ???
Karından mı gorunmedı yoksa vajınal mı ?Arkadaşlar meraba 5+2 bugün beta 1850 kese görünmedi normal mi bilemedim adetimde 3 4 gün geçti