Önemini biliyorsunuz değil mi? Erken aşamada tespit edilebilecek ve kolayca halledilebilecek durumlarda geç kaldığınız için ağır bedeller ödemek zorunda kalabilirsiniz ve bundan yine en çok çocuklarınız zarar görür. Ben her sene hem vajinal ultrason hem smear testi yaptıran biriyim. Acı asla yok, herhangi bir şey hissetme ihtimaliniz yok acı eşiği düşük biri olarak söylüyorum bunu ve kadınlarımızın artık bilinçlenmesini istiyorum. Lütfen smear testinizi atlamayın, özellikle çocuğu olan anneler, sizlerin sorumlu olduğunuz bir canlı vat bu hayatta. Kendinizi bırakın, 30 saniye sürüyor, geriliyorsanız şarkı söyleyin, hemen geçip gidecek zaten bir şey hissetme imkanınız yok.Hayır hiç yaptırmadım, ilk gebeliğimde de doktor muayene etmek istediğinde kabul etmemiştim, zaten sezerayna doğru gidince gerek de kalmamıştı.
benim son adet tarihim 2nisan . Bat 29du sanırımBatlarımız aynı
Bana erkek dedinizBilmiyorum ki hesaplama yapmışmıydım kız ne dedim sana
Ben de bugün gittim ilaç verdi doktor inşallah geç kalmamışızdırCanm ben de bugün 6+3 . Tsh 2.71 çıkmıştı ilk 1 hafta sonra verdim 3 olmuş hemen euthyrox 25 mg başladık
Kız valla bak bak oğlumun usgsiBana erkek dediniz
Aynen baya benziyor yaa . Hadi inşallah sağlıklı bir tosunum olsunKız valla bak bak oğlumun usgsi
Kız bak dua et benim oğluşum var ismim Seval sağlıklı Saliha bi kızım olsun lütfen dua edinAynen baya benziyor yaa . Hadi inşallah sağlıklı bir tosunum olsun
Vajinala göre erkek canım saglıkla büyüsün inşallah annesi
Gözünüz aydınKızlar selamlar, doktora geldim bugün sonunda 6 haftalık dedi. Sat 8 Nisan ama 4 Nisan olarak girdi usg ye göre gidelim dedi. Kesesi ve içinde bebek göründü. Kalp atışını dinletmedi ama kalbi de atıyor dedi. Bende durumlar bu şekil. Sizler nasılsınız
Yok yok kötü düşünme bir sorun çıkmaz inşallah canımBen de bugün gittim ilaç verdi doktor inşallah geç kalmamışızdır
Tsh değeriniz kaç çıktı. Bende geçen hafta ilaca başladım. Erken tarihte başlanıldıgında sıkıntı olmuyormuş aylarca ilaç kullanılmadıgında sıkıntı olabiliyor bebek açısından o yüzden içiniz rahat olsunBen de bugün gittim ilaç verdi doktor inşallah geç kalmamışızdır
Büyük ihtimal erkek bebek kuzumEki Görüntüle 3249045
Merhabalar 6+5teyim bakabilir misiniz sizce önce sağlıklı olsun da insan da merak ediyor , vajinal ultrason ile bakıldı
İnşallah canım benim önce sağlıklı olsun da rabbimden ne gelirse hayırlı gelirBüyük ihtimal erkek bebek kuzum
Elbette bunları biliyorum, ama insanların korkuları olabiliyor, hele o testlerin yapıldığı koltuk resmen fobi benim için, ama sizin için acısız ve çok basitmiş,Önemini biliyorsunuz değil mi? Erken aşamada tespit edilebilecek ve kolayca halledilebilecek durumlarda geç kaldığınız için ağır bedeller ödemek zorunda kalabilirsiniz ve bundan yine en çok çocuklarınız zarar görür. Ben her sene hem vajinal ultrason hem smear testi yaptıran biriyim. Acı asla yok, herhangi bir şey hissetme ihtimaliniz yok acı eşiği düşük biri olarak söylüyorum bunu ve kadınlarımızın artık bilinçlenmesini istiyorum. Lütfen smear testinizi atlamayın, özellikle çocuğu olan anneler, sizlerin sorumlu olduğunuz bir canlı vat bu hayatta. Kendinizi bırakın, 30 saniye sürüyor, geriliyorsanız şarkı söyleyin, hemen geçip gidecek zaten bir şey hissetme imkanınız yok.
Karından baktı canım. Bu arada emziren anneler bana doktorum 20. Haftaya kadar emzirip sonrasında kesmem gerektiğini söyledi. Birde benim erken doğum öyküm olduğu için en geç 20 hafta sularında keseceğim emzirmeyi. Kardeşi doğduktan sonra dilerse gene emebilirGözünüz aydınvajinal ultrasonla mi yoksa karından mi bakti
Bana folbiol yazmış eczanede kadına başka bir ilaç istediğimi bunun mg nın çok fazla olduğunu söyleyip nedenini açıklayınca daha önce hiç duymadım hep bunu veriyoruz ve başka marka yok dedi verdi. Sanırım gün aşırı kullanıcam oda emzirdiğim için. Emzirmesem haftada 1 alırdım onuKızlar bugün başka bir doktora gittim ben çok da memnun kaldım. Başlarda folbiol kullandığımı sonradan folidoce kullanmaya başladığımı söyledim. O da folbiol kullanma dedi. Bunu bana diyen 2. Doktor. Kullanan arkadaşlar mutlaka doktorunuza ve ek bir doktora danışın
Fasülye kese olunca kız derler, yuvarlak olunca erkek derler ama tabiki Allah bilir işin eğlencesi sadece. Hadi hayırlı olsun güzel haberlerle inşallah
11 ekim 1994 son adet 3 Nisan benim beneğimin cinsiyeti ne