Bayagı yüksek cıkmış erken olmasına rağmen ben bugün versem yarın Ögleden sonra çıkıyor peki senin testlerinde böylemiydi sonradan günün geçince kırmızılaşıyor değilmi normal şimdi.
80.4 çıktı canım 2 nisandi son regl tarihim canım evde test yaptım iki güne bir en son pazartesi iki çizgide kipkirmiziydi işte.
Canım bak testlerimi attım en düşük olan ilk öğrendiğim testim sonrası kandan bir gün sonra ki en sonuncusu da bat 1 gün geçince bat benim 30 nisandiBayagı yüksek cıkmış erken olmasına rağmen ben bugün versem yarın Ögleden sonra çıkıyor peki senin testlerinde böylemiydi sonradan günün geçince kırmızılaşıyor değilmi normal şimdi
Bu silik olanlarda kaç gün vardıCanım bak testlerimi attım en düşük olan ilk öğrendiğim testim sonrası kandan bir gün sonra ki en sonuncusu da bat 1 gün geçince bat benim 30 nisandi
Yarın beklemeye gerek yok barkod numarasıyla bulunduğun ilin mesela ankara laboratuvar sonuçları deyince tc barkod yazınca sonucu bugün de öğrenirsinBayagı yüksek cıkmış erken olmasına rağmen ben bugün versem yarın Ögleden sonra çıkıyor peki senin testlerinde böylemiydi sonradan günün geçince kırmızılaşıyor değilmi normal şimdi
Barkodu nerden almam gerekYarın beklemeye gerek yok barkod numarasıyla bulunduğun ilin mesela ankara laboratuvar sonuçları deyince tc barkod yazınca sonucu bugün de öğrenirsin
İlk öğrendiğimde 4 gün sonrasında sonrası 2 gün sonrasında canım en sonuncuda pazartesiydi battan 1 gün sonraBu silik olanlarda kaç gün vardı
Var canım kan ver benceKızlar üstteki dün alttaki bugün koyulaşma varmı bugün kan vereyim demi bat yarın
Kan verirken sorsana kuzum bende o uygulamayı burda duydum daha yapmadım ama girip baktım netten cidden öğrenilir yaniBarkodu nerden almam gerek
Tamam canım çok teşekkür ederim senide sorulara boğdum aslında bilgili olmam lazım bu 3. Çocuk olacak ama en son hamileliğin 10 sene önceydi unutmuşum herşeyiKan verirken sorsana kuzum bende o uygulamayı burda duydum daha yapmadım ama girip baktım netten cidden öğrenilir yani
Vericem bugün bakalım sonuç ne gelecekVar canım kan ver bence
Benim ilk çocuğum olcak canım. Estagfurullah canım rica ederimTamam canım çok teşekkür ederim senide sorulara boğdum aslında bilgili olmam lazım bu 3. Çocuk olacak ama en son hamileliğin 10 sene önceydi unutmuşum herşeyi
Evet ocak sonu olur canım bi hamilelik uygulaması yükle mesela happy mom onda yazıyor zatenMerhaba kızlar,
Benim de hamileliğim daha çok yeni. 28 nisanda adet olma gerekirdi ama hamile kaldım. Muhtemel doğum tarihi Ocak sonu oluyor değil mi doğru grupta mıyım? :)
İnşallah canım benim. Açıkçası daha çok yeni diye biraz daha beklemek istiyorum. Sağlıklı olduğundan emin olduktan sonra uygulamaları da indiririm. Biraz daha zaman geçsin diyorum. İlk gebeliğim sağlıksızdı çünkü olmadı, insan ister istemez sonrakilerde daha temkinli oluyor. Umarım hepimiz bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alabiliriz.Evet ocak sonu olur canım bi hamilelik uygulaması yükle mesela happy mom onda yazıyor zaten
Amin inşallah canım benimİnşallah canım benim. Açıkçası daha çok yeni diye biraz daha beklemek istiyorum. Sağlıklı olduğundan emin olduktan sonra uygulamaları da indiririm. Biraz daha zaman geçsin diyorum. İlk gebeliğim sağlıksızdı çünkü olmadı, insan ister istemez sonrakilerde daha temkinli oluyor. Umarım hepimiz bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alabiliriz.
Folik asit alıyor muydunuzKuzum ben testte görünce bi kere verdim o da bata 3 gün vardı daha da vermedim 4+3 üm 5+5 olunca doktora gitcem
Evet canım ocaktan bu yana kullanıyorumFolik asit alıyor muydunuz
Ben kullanmıyordum. Bugün doktora en çok da folik asit başlamak için gideceğim.Evet canım ocaktan bu yana kullanıyorum