Benimde şuan 6+5, bugün gittim 3 hafta sonra yaptır bunu dedi banaŞimdi araştırdım dedıgınızı ama 10. Haftadan sonraymıs o benım daha 5 haftalık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde şuan 6+5, bugün gittim 3 hafta sonra yaptır bunu dedi banaŞimdi araştırdım dedıgınızı ama 10. Haftadan sonraymıs o benım daha 5 haftalık.
Doğrudur canım bende kalp atısını duymaya gıttıgımde sorarım ınsallah. Teşekkur ederım iyi ki soyledınBenimde şuan 6+5, bugün gittim 3 hafta sonra yaptır bunu dedi bana
Nolcak bu kistler patlarsa sorun olur mu acaba6 cm olmuş ve idrar tahlili verdim enfeksiyonda varmış bu akşam uroday 3g içicem bakalım
Rica ederim canım istemez belki senden benim daha önce bı kaybım var diye istediğini söyledi herkesten istemiyorlar sanırımDoğrudur canım bende kalp atısını duymaya gıttıgımde sorarım ınsallah. Teşekkur ederım iyi ki soyledın
Tamamdır anlaştıkBebegin konumu Tam net belli degil kuzum göremiyorum cuma günü tekrar at
Kizlar beta 3000 ken kese ve kalp atisi goruluyor mu bugun 1567 cikti carsamba gidecegim doktora kese icin sizce gorunur mu kese ve kalp atis
dün kalp atışlarını duyduk . 6+4Merhaba hanımlar, ne yaptınız güzel haberler var mı? İlk kez doktora gidenler, ilk kez kese görenler, kalp atışı duyanlar vs oldu mu
Merhaba , 08.03.1984 sat:28 MartSağol kuzum
29 Mart olacakMerhaba , 08.03.1984 sat:28 Mart
Rica etsem cinsiyet tahmini yapar mısınız. ?
İlk erkek ikinci kız canımTarih doğruysa ilk bebek erkek ikinci bebekte erkek
Canım 3400 betayla ustten nokta gıbı gorundu benım. 80 kıloyum . Kılon yoksa 15. Veya 17 gun gozukur. Varsa alttan gozukur net bı sekılde.Kızlar mrb bn de 3.gün embriyosu 2 taze transfer oldum 9.gun 195 11.gün 435 13.gün dün 1077 cikti beta hcg.kese ne zman görünür acaba ustten
2. Çocuğuma hamileyim nasipse. İsteyerek oldu ama bu kadar erken hamile kalabileceğimi düşünmüyordum. Bende biraz karisigim hazır miyim değilmişim git gellerim var ama vardır Rabbimin bir bildiği. Sizinde 3. Mucizeniz olmuş öyle düşünün . Bir tanıdığım da tüp mide ameliyatı dan yaklaşık bi sene sonra hamile kalmıştı. Evet çok iyi beslenemedi ama bebeği sağlıcakla doğdu. Az az sık sık yemeye calisin. Elimizden geleni yapacağız artık gerisi takdiri ilahiTüm annelere merhaba,
Ben 39 yaşındayım. 2 kızım var. 3. yü düşünmezken. Bir sebeple hamile olduğumu öğrendim. pazar günü öğrendiğimde çok ağladım. Çünkü korkularım var. 9 ay önce tüp mide ameliyatı oldum yeterli beslenemiyorum. Ki kaldı ki zaten 3. çocuk düşüncesi kafamızdan çıkalı 6 sene olmuştu. Kabullenmekte çok zorlanıyorum. pazar kan tahlilinde değerin 35000 civarı çıktı. Dün kalp atışlarını duydum. Allah bize bir nimet verdi tabiki bizde onukoruyup kollayacağız. Ama 3. çocuk için psikolojim alt üst. Bende sizinle buralarda olacağım.
Merhaba, bende bugün katıldım. hemen hemen aynı gibiyiz benim kızlarımda 5-10 yaşında buda doğunca aralarında 5 yaş olacak.Merhaba kızlar ben de beklenen Dt 8 ocak 2024 olarak aranızdayım.. 3.belki mi feln derken plansız ve o kadar korunmaya rağmen sürpriz oldu ilk şoku atlattıktan sonr yeni yeni kendime geliyorum bunda da bir hayır vardır diye düşünüyorum... Çok güzel kilo verme serüvenimde ilerliyordum halbuki ama diyetisyen desteği ile spora devam ediyorum sağlıklı bir şekilde az kilo ile süreci kapatmak ümidiyle yeni maceraya başladık 2 tane oğlum var biri 4 biri 9 yaşında hemen hemen 3ünün de araları 5er yaşa yakın olacak...
Hepimize sağlıcakla kucağımıza almak nasip olsun inşallahMerhaba, bende bugün katıldım. hemen hemen aynı gibiyiz benim kızlarımda 5-10 yaşında buda doğunca aralarında 5 yaş olacak.
Ben dermoskin pihmentyl sun protection kullanıyorum. Emilimi de güzelKızlar bir şey soracağım yüz temizleme jeli ve nemlemdirici krem ne kullanıyorsunuz. Doktorum kozmetikten bir şey olmaz dedi ama benim içim hiç rahat etmiyor. Güneş kremi solante pregna aldım ama cildim kuru olduğu için kaskatı kaldı yüzümde. Siz beler kullanıyorsunuz özellikle temizleyici ve nemlendirici
Takipte kal canim herkesin ayni olmuyor %60 artmasi yeterli deniyorSelam kızlar geçen perşembe hcg 138 di dün bakıldı 495 olmuş iki kattan az artmış ama normal mi sizce
Tamam canım şimdi baktım 72 saatte diyormuş bide iki kat olayı arttığı için rahatlayabilirim haftaya perşembeye randevu aldım biraz daha netleşir kese bebek inşallah o zamanaTakipte kal canim herkesin ayni olmuyor %60 artmasi yeterli deniyor