Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen dinlenin beta takibi de yapmayın artık boş yere kendinizi strese sokmayın bebişiniz iyi sağlıkla büyüyecek inşallahValla bugun gebelık ıcın bırsuru test verdım onların ıcınde betada varmış. E nabıza dusmedı bıle oglenden sonra bana yaz dedı. Tahlıllerde bı sıkıntı yok dedı ben kaşındım betayı sordum 3408 deyınce dedım hocam az artmıs sankı. Cunku bugune kadar hep 3 katı arttı. Dedı keseyı gorduk kanaman olursa haber et yoksa sıkıntı yok dedı. Bende uzanıyorum oyle.
İnşallah kuzummmAynen dinlenin beta takibi de yapmayın artık boş yere kendinizi strese sokmayın bebişiniz iyi sağlıkla büyüyecek inşallah
Hiç evham yapmayın korkulacak bir durum yok herşey yolunda kötü düşünmeyin güzel bi film açıp izleyin yada size iyi gelecek bir şey yapın kafanız dağılsın başka şeylere odaklanın boş yere canınızı sıkıyorsunuzBurada bıra araştırdım boyle yazıyor nettede buradakı arkadaslarında tecrübelerınde de ama ınsan ıster ıstemez evham yapıyor
Haklısınız .. desteğiniz için çok teşekkür ederimHiç evham yapmayın korkulacak bir durum yok herşey yolunda kötü düşünmeyin güzel bi film açıp izleyin yada size iyi gelecek bir şey yapın kafanız dağılsın başka şeylere odaklanın boş yere canınızı sıkıyorsunuz
Olmaz inşallah kötü bir şey içini ferah tut. Vajinal baktırmayı ben de hiç sevmiyorum ve çok kasılıyorum . Hamile değilken gittiğimde bile sonrasında ağrı oluyordu o normal bence. Şimdi de baktırmadım hiç sonra yine gelirim diyorum bakalım deyinceVallahı korktum acıkcası stres yapıp etkılenmesını de ıstemıyorum. Doktorumda oyle dedı. Dedım ıkı gun sonra kan vereyımmı bosuna strese gırersın dedı. Kanaman kahverengı akıntın olursa haber ver dedı. Ama sukur bunlar yok. Bır kımyasalım bır düşüğüm olunca korkuyorum elımden gelmıyor bıset malesef.
Demekki ilaclarla alakasi yokYok değil ama benimde 3 aylık göbeği var kimseye de söylemedim daha herkes hamile misin diye soruyor. evet desem bide büyük bir şey sanacaklar doktora sordum hem hormon etkisi hemde karın kasları kendini bıraktığı için böyle büyümüştür dedi
Insallah canımm aklımdakı kotu düşünceleri kovdumm ama vallahı hala agrı var oda geçer umarım.Olmaz inşallah kötü bir şey içini ferah tut. Vajinal baktırmayı ben de hiç sevmiyorum ve çok kasılıyorum . Hamile değilken gittiğimde bile sonrasında ağrı oluyordu o normal bence. Şimdi de baktırmadım hiç sonra yine gelirim diyorum bakalım deyince
Tarih doğruysa ilk bebek erkek ikinci bebekte erkekCanım bende sordum araya kaynadı benim iki tane daha var teyit için yazıyorum
03.09.1993.doğum tarihim
08.02.2010.biri
16.02.2013 biri
Şimdiki ne kız dedin bakalım
Ben Çin takviminden baktım erkek dedi bakalım diğerleri doğru cıkacakmı
Geçmiş olsun sağlıklı bir kese miymiş peki bilgilendirdi mi doktorKızlar ben bugün doktora gittim 6+0 olması gerekirken doktor keseye göre 4+5 dedi sol tarafımda 6 cm kist varmış karın ve kaşık ağrımın nedeni kistmiş
Kese küçük canım 4+5 e göreymiş 10 gün sonra gel kalp atışına bakalım dediGeçmiş olsun sağlıklı bir kese miymiş peki bilgilendirdi mi doktor
Nipt testi istedi miVallahı korktum acıkcası stres yapıp etkılenmesını de ıstemıyorum. Doktorumda oyle dedı. Dedım ıkı gun sonra kan vereyımmı bosuna strese gırersın dedı. Kanaman kahverengı akıntın olursa haber ver dedı. Ama sukur bunlar yok. Bır kımyasalım bır düşüğüm olunca korkuyorum elımden gelmıyor bıset malesef.
Aynı cm de benimde kistim var canım hatta daha küçüktü büyümüş inşallah zamanla kaybolurKızlar ben bugün doktora gittim 6+0 olması gerekirken doktor keseye göre 4+5 dedi sol tarafımda 6 cm kist varmış karın ve kaşık ağrımın nedeni kistmiş
O nedir. Valla bır suru test aldılar. 4 tup kan ve idrar kağıtta 25 adet test yazılıydı. Doktorumda testlerınde herhangı bır problem yok dıye yazdı aksam ustu.Nipt testi istedi mi
Şimdi araştırdım dedıgınızı ama 10. Haftadan sonraymıs o benım daha 5 haftalık.Nipt testi istedi mi
Yok canım yok iç karınla alakalı benceDemekki ilaclarla alakasi yok
Kaç cm acabaAynı cm de benimde kistim var canım hatta daha küçüktü büyümüş inşallah zamanla kaybolur
6 cm olmuş ve idrar tahlili verdim enfeksiyonda varmış bu akşam uroday 3g içicem bakalımKaç cm acaba