- 10 Ağustos 2022
- 579
- 944
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım benim tüm isteyenlerin ve senin de sağlıklı bebişleriniz olur inşallah kolaylıklaAnladım canım inşallah sağ Salim geçer gebeliğin sağlıkla kucağına alırsın
Hayırlı olsun hayırlarla gelsin bebişlerimiz..Selam kızlar, ben de sürpriz bir bebekle şuralarda yerimi alayım bugün 4+3le uyumlu kese gördüm. Planlamıyorduk, ani oldu Sağlıkla gelsin, hosgelmiş annesine
Ben seninkinde daha net gördüm ya kendimkini göremedim maşallah yaEki Görüntüle 3244679 Benimki böyleydi tek o zaman
Maşallah çok güzel.benimki de üç gün arayla 161-558-2552 oldu. Korkuyorum ikiz olur diyeP
bende 2 günde bi 4 katı ve 3 katı yükselmeler oldu ilk 9,29,120,370,1070 şeklinde oldu
Hay maşallah seninki daha güzel olur mu olurMaşallah çok güzel.benimki de üç gün arayla 161-558-2552 oldu. Korkuyorum ikiz olur diye
Benimde değerim 970 olması gerekirken 2291 çıktı kizz bi an bende de mi ikiz var dedim benim teyzelerim ikiz bideBen seninkinde daha net gördüm ya kendimkini göremedim maşallah ya
Belki makineden kaynaklıdır canım ama seninkinde iki kese gorunuyor bence de ay hadi hayırlısı olsun inşallahBen seninkinde daha net gördüm ya kendimkini göremedim maşallah ya
27 sinde 80 di başka da vermemiştim kan ama 2 katı artsa 960 oluyodu 4 ünde 2291 olmuştuBenimde değerim 970 olması gerekirken 2291 çıktı kizz bi an bende de mi ikiz var dedim benim teyzelerim ikiz bide
Ayy ikizler çok tatlı biliyorum ama çalışırken bakması çok zor insanın gözü korkuyor.hem annemin hem babamın ikiz kardeşleri var o yüzden olabilir.rüyamda ikizler gördüm geçen hafta ordan beri aklımda ikiz mi acaba diye.. hayırlısı olsun tabi.Hay maşallah seninki daha güzel olur mu olur
Hayırlı olsun canıım kaç haftalık dediBenim de kese göründü Eki Görüntüle 3244748
Kaç günde 40 tan 222 ye çıktıCanım aramızda hiç fark yok gibi neredeyse benim son bat 30 Mart ilk hcg:40 ikinci hcg:222 bu hafta perşembe gideceğim tekrar doktoruma umarım sağlıkla ilerliyoruz
Ay kontrolünü sabırsızlıkla bekliyorum canımBenimde değerim 970 olması gerekirken 2291 çıktı kizz bi an bende de mi ikiz var dedim benim teyzelerim ikiz bide
Ay Ocak ayı Çifter Çifter mi geliyoruz neAyy ikizler çok tatlı biliyorum ama çalışırken bakması çok zor insanın gözü korkuyor.hem annemin hem babamın ikiz kardeşleri var o yüzden olabilir.rüyamda ikizler gördüm geçen hafta ordan beri aklımda ikiz mi acaba diye.. hayırlısı olsun tabi.
Maşallah daha ne olsun içini ferah tut canım senBirde benimki belli olsaydı 3 mayıs 61 di beta yarın sıra bulabilirsem gıtcem doktora bulamazsam 10 mayıs gıdecem bende test yaptım şimdi iyi koyulaşmış ama sizede atayım
Allahım maşallah maşallahBenim de kese göründü Eki Görüntüle 3244748
Betanız kac cıktı acaba karından mı gorundu kesenızSelam kızlar, ben de sürpriz bir bebekle şuralarda yerimi alayım bugün 4+3le uyumlu kese gördüm. Planlamıyorduk, ani oldu Sağlıkla gelsin, hosgelmiş annesine
Perşembe 626 cumartesi 2677 çıktı. Pazartesi sabah 5.3 mm kese gördük.Betanız kac cıktı acaba karından mı gorundu kesenız