6.ayda geçeceğiz biz de. Az kaldıyok sik acikma yok gayet keyfi yerinde ama arada 120 ml veriyorm yavas yavas artik benim ilk cocugum 120 ml den uste hicbir zaman cikmamisti ama yemegini iyi yerdi zaten bu ay sonuna dogru ek gidaya gececegiz benimki sanki hazir degil gibi yavastan artik siz ne zaman gececeksiniz
bende o zaman geçeceğim6.ayda geçeceğiz biz de. Az kaldı
6 aylık olacağız 3-4 saatte bir vereyim dedim kilo almadı 2 saatte bir veriyorumKac aylik bebeginiz? Biz en az 3-4 saat uyurduk onceden simdi degisti
3-4 saatte bir verdim kilo alımı çok yavaşladı yine 2 saatte bir veriyorumsüre cok kisa ne ara acikiyor kusmuyormu hayret anliyorum ama ben 2,5 saatte en az onda bile acikmiyor en az 3 en fazla 4 saatte 1 acikiyor
bizimki gayet iyi hatta boy bile yaptı 80 beden giyiyoruz3-4 saatte bir verdim kilo alımı çok yavaşladı yine 2 saatte bir veriyorum
Gece 4 saat bizde uyurduk ki ne zaman 120 gun bitti gece uykulari azaldiBiz geceleri 4 saatte bir en geç kalkıyoruz, gündüzleri de çok düzenli 45 dakika uyuyor 1.5 saat uyanık sonra yine uyuyoruz bu durumu sadece çiş veya kakamız bozuyor. Bir de gündüz uykudaki sorun kucakta yatması yerine koyunca uyanıyor
Ben 4aydir sagim yapiyorum biberon bi sure sonra ister istemez meme reddi yaptiriyor ilkbaslar günde bikackez emerdi sonra yavas yavas kesti.surekli sagim olayi cok zor.her emmeden sonra vermesen enazindan zaten cok almiyormusKızlar biZ 4 ayı bitirdik dogdugundan beri toplamda 1.800 ancak aldigindan ve son iki aydir 400-500 gramlarda oynayip kaka yapmayida bir haftaya sarktigindan doktor mamaya başlatti o yuZden mamadan korkamyin derim ben hic erinmiyorum acikcasi.her emmeden sonra ver dedi 120-150 ne alirda dediki asla o kadr almadi.ama malesef suan biberona alistigi icin gunduzleri emmiyor cok nadir canı isterse ve kısa sure ancak.o yuzden bende surekli sagiyorum gunduz.bir ogun mama veriyorsam bir ogun sut veriyorum genelde öğünlerde 90 iciyor 2 saati gecirmeden vermeye calisiyorum.geceleri sadece emiyor.benim gibi meme reddi yasayip duzelen hic oldu mu acaba?yoksa surekli bu sekilde sagicam mi bilmiyorum.ysterki cocugum icsin sut ama yinede zor geliyor gunduz en az 3 kere sagiyorum
Gunduz emmiyor ki cok nadir malesefBen 4aydir sagim yapiyorum biberon bi sure sonra ister istemez meme reddi yaptiriyor ilkbaslar günde bikackez emerdi sonra yavas yavas kesti.surekli sagim olayi cok zor.her emmeden sonra vermesen enazindan zaten cok almiyormus
Merhaba infant nerden buldunuz acaba bana onu arıyorum her yerde ama yok satıştaBana tek basina fayda etmedi.gaviscon infant diye bi ilac verdi ek olarak o sekilde daha iyi oldu
Şahsen emzirdiğim için vermiyorum, anne sütünden gerekli sıvıyı sağlıyor. Su verirsem boşuna miğdesini doldurur diye düşünüyorum. Sen veriyor musun?Kizlar su veriyor musunuz bebislere
Benimki de sıklaştırdı yan dönemleri ama döndükten sonra geri eski haline gelemiyor yorulup ağlıyor. Seninki de öyle mi?bizimki yan eönmeye başladı
Vermiyorum ama kafasi falan cok terliyor 3 gunde bir 1 kasik kadar veriyorum havalar cok sicak cunku bilemedimŞahsen emzirdiğim için vermiyorum, anne sütünden gerekli sıvıyı sağlıyor. Su verirsem boşuna miğdesini doldurur diye düşünüyorum. Sen veriyor musun?
1 kaşıktan birşey olmaz. Evet havalar sıcak oldu terliyorlar kucakta/emzirirken ben de klima/vantilatör açıyorum direk üzerine gelmeyecek şekildeVermiyorum ama kafasi falan cok terliyor 3 gunde bir 1 kasik kadar veriyorum havalar cok sicak cunku bilemedim
Ben ankarada buldum,uretimi cok az olan bir ilac ne yazikki.xogu eczane elinde tutuyor vermek istemiyor.tanidik birileri varsa onlar yardim edebilirMerhaba infant nerden buldunuz acaba bana onu arıyorum her yerde ama yok satışta