- 17 Temmuz 2021
- 6.722
- 21.836
Ben ilk günden beri ışığı kapatıp uyuttum, geceleri karanlıkta uyumaları lazım diye biliyorum ben de. Ama bizim yatak odasının kalın perdesi yok, dışarının aydınlığı az da olsa vuruyor, zifiri karanlık olmadığı için gece ben emzirmeye kalktığımda ışık yakmak zorunda kalmıyorum. O yüzden gece lambasına ihtiyaç duymadım ama kapkaranlık olsa biraz aydınlık gerekebilirdi. Sadece emzirmeye kalktığımda gece lambasını taksan nasıl olur. Oda ne kadar karanlık olursa bebekte sen de o kadar iyi dinlenirsiniz.
Baya aydinlik oda sanirim ya
Zorlasam kaşlarimi alirim yani
Normal lambada uyanir da gece lambasinda uyanmiyorLambayı açınca uyanmıyor mu benimki ışık gördü mü tavşan gibi hemen fal taşı gibi açıyor gözlerini etrafı süzüyor
Eğer nefes alması zorlaşırsa kendisi uyanır zaten bence uyandırma uykudan uyandırıp bizde bi kere çektik burnunu çok korktu çok ağladı
Icim icimi yedi uyandircaktim kendi uyandi hemencik cektik baya agladi susturucu verdik(meme) uyudu simdi şükür icim rahatladi ya
Ya lamba isime geliyo aslinda da esim isikta uyuyamiyor isiga arkasi donuk yatmaktan harap olduBende gece lambası kullanıyorum kız o uykulu halle nasıl görcem mememi ağzına diye gözüne burnuna sokarım hafif önümü görebilirsek kıvamda loş bizim oda dahada karanlık yapamam eşimde okumuş senim yazdıklarını tamamen kapatmamız lazım diyo bana bende her emzirme seferinde lambayı açacaksan olur kapatalım dedim bi dahada karanlıkta uyusun lafını duymadım ağzından
Bide boyle bilgi okuyunca iyice kapatalim demeye basladi bu gece ben kapattim kalkinca o acmis geri