- 5 Kasım 2020
- 3.091
- 6.408
Benimki hem verem, karmalar ve menenjit ilk doz oldu. Menenjit bizi mahvetti. Ateşlendi ve saatlerce gözündeki yaşlar kuruyana denk bağıra bağıra ağladı. Abartısız 3-4 saat asla susturamadık sesi kısıldı en sonunda. Ateşi düşsün diye değil ama ağrısı olduğunu düşündüğümüz için 1 çay kaşığı vermiştik. Sonra rahatlamıştı ama ona rağmen elleri buz kesmişti ateşi yükseleceğinin habercisiydi oda. Bir daha vermedim 38 i buldu ateş ama atlattık çok şükür. Demem o ki menenjit yoksa vermene gerek yok.Kizlar verem ve karma asilari olduk geldik simdi
Uyurken ustunu orttugum icin bi tik daha sicak cikacak sanirim atesi
Kac olursa calpol vermeliyim
Kanasa bile dokunmayin dedi hemsire
Soyununca çok mutlu oluyor dimi. Bezini açıp poposuna üflüyorum bazen nasıl rahatlıyorBenimki hiç sevmiyor zaten giyinmeyi diyorum hep yaz gelsin poponda yaprakla gezdiricem seni diye
Canım emziriyorum bende 20 kilo almıştım doğuma 56 ile gitmiştim niyetim 53 e düşmek.dikkat ediyorum 10 gündür, ilk zamanlar ne bulursam yemiştim o yüzden şimdi vermeye çalışıyorum. 10 günde baya güzel kilo verdim belki de ödemdi gidenler bilmiyorum ama böyle devam edeceğim inşallah.Bu arada diyet yapmıyorum , hamur işi şeker paketli gıda ve beyaz ekmek tüketmemeye çalışıyorum, onun dışında normal yemeğimi kahvaltımı yapıyorum ve bol su içiyorumKızlar kilo durumlarınız nasıl? Ben camış gibi kilo aldığım için2 haftadır diyetteyim. Oğlumda 3 aylıkken başlamıştım diyete diyetisyenimin o zaman hazırladığı liste ile başladım. Şimdilik iyi gidiyor gibi. 86 kilo ile doğuma girdim, 76 ile diyete başladım. Hedef kilom 57. Güncelini söylemiyorum bazen kendi nazarım bile değiyor
..ve evet emziriyorum
Aynen cnm atlattık sıkıntı olmadı devam inşEvet uykusuzluk da engelliyor sütü bebek uyuduğunda eğer uyursa1 saat falan uyumaya çalış mama da veriyormuşsun zaten doyar inşallah sorun olmaz
Bende emzirirken sağım yaparken aşırı susuyorum ve tutamam bu yüzden. Riske atmak da istemedim sütüm kesilir diye.Bu arada oruç tutan arkadaşlar nasıl gidiyor?Ben cesaret edemedim 2 gündür açlık değil ama susuzluk çok zorluyor beni hele bu aralar bebeğim sürekli memede olmak istiyor içim kuruyor resmen sürekli su içiyorum, muhtemelen çok zorlanacağım sütüm azalırsa diye tedirginl oluyorum açıkçası
56 kiloyla doğuma gitmek miCanım emziriyorum bende 20 kilo almıştım doğuma 56 ile gitmiştim niyetim 53 e düşmek.dikkat ediyorum 10 gündür, ilk zamanlar ne bulursam yemiştim o yüzden şimdi vermeye çalışıyorum. 10 günde baya güzel kilo verdim belki de ödemdi gidenler bilmiyorum ama böyle devam edeceğim inşallah.Bu arada diyet yapmıyorum , hamur işi şeker paketli gıda ve beyaz ekmek tüketmemeye çalışıyorum, onun dışında normal yemeğimi kahvaltımı yapıyorum ve bol su içiyorum
Beslenme sıklığı artmışsa eğer daha az ve daha sık içiyorlar onunla alakalı olabilir canım. Bir de tek seferde 150 çok değil mi ben en fazla 100 verebiliyorum fazlasını kusuyorKızlar ya oğlumun 2 gündür iştahı yok hasta değil keyfi de yerinde atak zamanı da değil normalde 150 ml bitirirdi şimdi 90 anca içiyor neden olabilir acaba
Ayy 76 yazacaktım yanlış olmuş56 kiloyla doğuma gitmek mibende senin yerinde olsam bende diyet yapmam çok iyi maşallah
Heh şimdi olduAyy 76 yazacaktım yanlış olmuş56 ile hamile kaldım
Kaç kilo doğmuştu? Benimkide 2. Ayda 5.300 57.5 cm idi. 1 hafta sonra tekrar aşı için gittiğimde 5.600 58 cm idi. Ayda 600 gr alsa yeterli zaten de biz annelerin gözü doymuyor işte illa yumuk yumuk olacaklarKızlar 2.ay kontrolunden gelioruz kilo 5290 boy 57 cm iyi mi sizce
Elektrik süpürgesi ile yapılıyormuş sanırımBen yeni baby vac aldım iyi ki almışım oburüyle eşim yapıyordu bende pek mukus gelmiyordu bu sabah tek başıma yaptım performansı çok iyi
Iki bacagindan asi yaptilar karma asi dedi hemsireBenimki hem verem, karmalar ve menenjit ilk doz oldu. Menenjit bizi mahvetti. Ateşlendi ve saatlerce gözündeki yaşlar kuruyana denk bağıra bağıra ağladı. Abartısız 3-4 saat asla susturamadık sesi kısıldı en sonunda. Ateşi düşsün diye değil ama ağrısı olduğunu düşündüğümüz için 1 çay kaşığı vermiştik. Sonra rahatlamıştı ama ona rağmen elleri buz kesmişti ateşi yükseleceğinin habercisiydi oda. Bir daha vermedim 38 i buldu ateş ama atlattık çok şükür. Demem o ki menenjit yoksa vermene gerek yok.
Dr bize antibiyotik yazdı 5 gün kullanmam için onu kullandık bide sürekli burnu tıkandı onunla uğraştık nefes alamayıp uykudan bağırarak uyanıyordu 1.5-2 saate birBebişi grip olan var mı? Ne yaptınız grip olunca
aynı zamanlarda içiyor aslında ama niye böyle oldu bilemedim sen emziriyorsun sanırım birde ben emzirmiyorum o yüzden 150 çok rahat içiyor 3. Ayda sadece mamayla beslenmede 150 ml öneriyorlar zatenBeslenme sıklığı artmışsa eğer daha az ve daha sık içiyorlar onunla alakalı olabilir canım. Bir de tek seferde 150 çok değil mi ben en fazla 100 verebiliyorum fazlasını kusuyor
54 ile hamile kaldım 64le doğuma girdim şuan 58im diyet falan yapmadım sadece emziriyorumKızlar kilo durumlarınız nasıl? Ben camış gibi kilo aldığım için2 haftadır diyetteyim. Oğlumda 3 aylıkken başlamıştım diyete diyetisyenimin o zaman hazırladığı liste ile başladım. Şimdilik iyi gidiyor gibi. 86 kilo ile doğuma girdim, 76 ile diyete başladım. Hedef kilom 57. Güncelini söylemiyorum bazen kendi nazarım bile değiyor
..ve evet emziriyorum