- 8 Ocak 2023
- 736
- 1.255
Teşekkür ederim canım Dr Sadık beyi çok duydum methediyorlar baya. Ben Urla tarafında oturuyorum orası bana baya uzak kalıyor.Ekol hastanesi sadik sozdinler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım Dr Sadık beyi çok duydum methediyorlar baya. Ben Urla tarafında oturuyorum orası bana baya uzak kalıyor.Ekol hastanesi sadik sozdinler
O zaman biraz daha sabır sanırım5 de kese görünür ama bebek görünmez onun için bi 7-8 olması lazım ikizse falan o zaman daha net belli oluyor kalp atışı 6 da olabiliyor ama çok az yine 7-8 de bebek görmeye gittiğinde dinletebilir keseden sonra tam kan sayımı oluyor bebek görününce de idrar ve yine kan istiyor işte hepatit a b vs hastalık var mı diye ama kullandığın ilaçlarla ilgili bir bilgim yok yani tüp bebek süreci hakkında
Rica ederim canimTeşekkür ederim canım Dr Sadık beyi çok duydum methediyorlar baya. Ben Urla tarafında oturuyorum orası bana baya uzak kalıyor.
Evet oralar da olabilir ama çok bir hastane yok. Konakta çakışıyorum merkezde de olabilir.Rica ederim canim
En fazla guzelbahce narlidere taraflarindan araman lazim o zaman canim
Sana daha yakin oralar dimi
Alsancakta var bitane ama yine ters mi gelir bilemedimEvet oralar da olabilir ama çok bir hastane yok. Konakta çakışıyorum merkezde de olabilir.
Yok canım ters olmaz. Pasaport tarafındayız zaten bendeAlsancakta var bitane ama yine ters mi gelir bilemedim
Kadir fatih uçarYok canım ters olmaz. Pasaport tarafındayız zaten bende
Tamam canım çok teşekkür ederim bakayım ben bu doktora sağlıkla büyüsün bebişin inşallahKadir fatih uçar
Canim buna gidecektim gecen sene falan da sonra bana uzak gidip gelemem diye vazgecmistim 3 4 arkadasim onda takip edilip dogum yaptii bi arastir istersen
Ay ben daha kesemedim sütten ama bu ay bıraktıracağım bende bu ay son. Doktor emzir diyor ebe emzir diyor ama bu ishal ne olacak? Şimdi kabıza döndü gerçi ama gün içinde 2 katı yapıyorsa 3 cıvık yapıyor normalde de günde 1 defa anca yapardı. Yediği gidiyor yani.. çok zormuş böylesi de ya Allah yardımcımız olsunAynen benimde kızım 17 aylik kusma ishal baş edemedim haftalar sürdü en son sütten kestim kendimce sütüm dendir dedim düzeldi simdi
Ne çıktı tahmini anladığım kadarıyla tam isabet yapıyor inşallah bana d ayapr meraktayimBana da yaptı
Erkek dedi, ben de erkek hissediyorum. Rüyamda da 3 kere erkek gördüm tabi cinsiyet hiç önemli değil Allah evlat verdiği için zaten çok şanslıyız ama tabi insan merak ediyorNe çıktı tahmini anladığım kadarıyla tam isabet yapıyor inşallah bana d ayapr meraktayim
Amin canim hepimiz bebislerimizi saglikla alalim kucagimiza Rabbim korusunTamam canım çok teşekkür ederim bakayım ben bu doktora sağlıkla büyüsün bebişin inşallah
Ayy ben yanlis anlamisim soruyu pardon11 nisan son satsa benim 14 nisan son sat
Sizde 8haftanin icinde olmalisiniz hayirli olsun doktora gittiniz mi :)