- 3 Ağustos 2022
- 648
- 884
Sanmıyorum düşüğe sebep olacağını.Öyle olsa doktorlar da riske atmazdı.Gebeliğin ilk zamanları için daha net bilgi verdiği için tercih ediliyor diye biliyorum.Vajinal için ön yargım var biraz ya düşüğü tetikler mi acaba diye
Kız nasıl bir kesesi var bu bebitonun
Hayirli olsun oncelikle hangi gunde gordunuz bebegi yani haftanizda
Ahahah dimi ya sıkışmış gibi azıcıkKız nasıl bir kesesi var bu bebitonunemin olmamakla erkege benziyor canım
Teşekkür ederim canımHayirli olsun oncelikle hangi gunde gordunuz bebegi yani haftanizda
Benim de 5+5 gün sabahları çok midem bulanıyorGünaydın kızlar. Mide bulantısı başladı mı sizde de. Kimde kaç haftalıkta mide bulantısı başladı? Ben 5+2 şuan özellikle sabahları çok midem bulanıyor ((
Allah yardımcımız olsun. Evham yapmayı bırakabilmek keşke. her şey yolunda sizde de bende de inşallah.Her bebek bi mucizedir ama benimde zor ulastigim bir bebek o yuzden cok endiseliyim canim ya
Her sabah sizlardi 10 15 dk sonra gecerdi tum gun sizlamazdi zaten de
Bugun hic olmayinca icime bi suphe dustu
Evlere ultrason alcaz en sonunda
Allah yardımcımız olsun. Evham yapmayı bırakabilsek keşke. her şey yolunda sizde de bende de inşallahHer bebek bi mucizedir ama benimde zor ulastigim bir bebek o yuzden cok endiseliyim canim ya
Her sabah sizlardi 10 15 dk sonra gecerdi tum gun sizlamazdi zaten de
Bugun hic olmayinca icime bi suphe dustu
Evlere ultrason alcaz en sonunda
Evet bi kaç ay kendimi toplayıp pıhtılaşma testleri yaptırcam şimdi yine kan verdim bekliyorum umarım değer düşmüştür dış gebelik değildir dualarınızı bekliyorumCanım bende senin gibiydim 30 ile öğreniyordum sonra yükselmiyordu hemen düşüyordu değerlerim ve düşük yapıyordumpıhtılaşma sorunum olduğu çıktı diğer doktorlar keseyi görünceye iğneye başlamayı tercih etmişlerdi hep ama bu doktorum daha değerim 9 iken iğneye başlattı beni ve şu anda sağlıkla ilerleyen bi gebeliğim var pıhtılaşma testlerini yaptırmanı şiddetle tavsiye ediyorum
Merhabalar. Ben bugün gittim 5+2 yim. Kese göründü canımSelam benim de 5+3 falan olması lazım daha gitmedim haftaya pazartesi gideceğim o zamana kadar görünür hale gelir diye düşünüyorum. 6+2 olacak kalp atışını da duyarım belki. Siz de eğer giderseniz yazın keseyi görüp görmediğinizi ben de merak ediyorum.
Ben de erkek diyorum canım kese şeklinden dolayı, öyle çok bir şey bildiğimden değil de benim oğlanın kesesi de böyle fasülyemsiydi oradan çıkarım yaptım. Sen ne hissediyorsun ve ne istiyorsun
Merhaba hic duymadim daha oncemerhaba kızlar, bende 8 haftalık hamileyim. 2 haftadır kanamam olduğu için progestan iğne ve fitil kullanıyorum. kalçam apse doludün yine kanamam oldu. acildeki hemşire iğneyi vuracak yer kalmamış diyerek bana üzerinde KURŞUN SUYU yazan bir kap verdi. günde iki kez uygulamamamı söyledi…. bende cahil gibi hiç araştırmadan uyguladım. internetten baktım ve hamilelerin kesinlikle temas etmemesi gerektiği yazıyor. nolur yardım edin ne yapmalıyım bunu kullanan oldu mu?
Merhaba öncelikle geçmiş olsun demek isterim, kanamalarla sağlıklı geçen hamileler olduğunu biliyoruz. Kimi bünye farklılık gösterebilir kanaması fazla olabilir doktorunuz ne dediyse siz dinleyin. Diğer iğne vuruşu kalmamış diyen sağlık çalışanının kurşun suyu vermesine hiç bir anlam veremedim ama internette yazan şeyler çok güvenilir olmayabilir. Sizi boşuna gereksiz yanlış bilgiyle korkutmuş olabilir. Bence ulaşabilirsen doktoruna ulaşıp sorsanız en doğrusunu yaparsınız hem de hayırlısıyla içinizi rahatlatacak bilgiyi doktor bilir. Maalesef ben kullanmadım bilemiyorum, geçmiş olsun tekrardan.merhaba kızlar, bende 8 haftalık hamileyim. 2 haftadır kanamam olduğu için progestan iğne ve fitil kullanıyorum. kalçam apse doludün yine kanamam oldu. acildeki hemşire iğneyi vuracak yer kalmamış diyerek bana üzerinde KURŞUN SUYU yazan bir kap verdi. günde iki kez uygulamamamı söyledi…. bende cahil gibi hiç araştırmadan uyguladım. internetten baktım ve hamilelerin kesinlikle temas etmemesi gerektiği yazıyor. nolur yardım edin ne yapmalıyım bunu kullanan oldu mu?
Merhaba öncelikle geçmiş olsun demek isterim, kanamalarla sağlıklı geçen hamileler olduğunu biliyoruz. Kimi bünye farklılık gösterebilir kanaması fazla olabilir doktorunuz ne dediyse siz dinleyin. Diğer iğne vuruşu kalmamış diyen sağlık çalışanının kurşun suyu vermesine hiç bir anlam veremedim ama internette yazan şeyler çok güvenilir olmayabilir. Sizi boşuna gereksiz yanlış bilgiyle korkutmuş olabilir. Bence ulaşabilirsen doktoruna ulaşıp sorsanız en doğrusunu yaparsınız hem de hayırlısıyla içinizi rahatlatacak bilgiyi doktor bilir. Maalesef ben kullanmadım bilemiyorum, geçmiş olsun tekrardan
Kızım 1 hafta erken geldi oğlum gelmek bilmedi 40 haftayı tamamladıktan sonra geldi ama ben kızımda çok aktifdim duramiyordum yerimde oğlum da çok yattın bel ağrısı yüzünden sanirim ondanMerhaba hoşgeldiniz
İkizleriniz olcak demek ki hayırlı sağlıklı gelsinler, benim yaşım 36 1 oğlum vardı 2.sini bekliyoruz meraklaAklıma geldi
doktorun verdiği doğum zamanında doğmuş muydu ilk çocuklarınız? İlk oğlumun doğum zamanı 26 Nisan demiştiler neredeyse 1 ay erken doğduydu benimki de öyle aceleye gelmişti