- 14 Mayıs 2021
- 4.518
- 8.877
- Konu Sahibi elektroforez
- #12.101
Aksam avukatı arıycam bakalım ne dıyecek.ya geçen bi erkek arkadaşım bunu söylemişti sanki ya. eşi gebelik sebebiyle çıkma hakkı kazanmış diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aksam avukatı arıycam bakalım ne dıyecek.ya geçen bi erkek arkadaşım bunu söylemişti sanki ya. eşi gebelik sebebiyle çıkma hakkı kazanmış diye
aaa aramıza hoş geldiinnnMerhaba arkadaslar bende cinsiyeti öğrendim bugün erkekmis:)))
Çok normal benimde 2. Hamileliğin 20.haftadayim hissetmiyorum..stressiz yapmayın daha bugün doktora gittim gayet hareketliydi ama ben hissetmiyorumya ben 16nın içindeyim 3. gebeliğim hala hissetmiyorum endişelenmeye başladım. öyle 1-2 defa hissettiğim oldu ama o da baya oldu..
bizi de bilgilendir hayrınaaa :)Aksam avukatı arıycam bakalım ne dıyecek.
Zorr valla zor ama bile bile lades Taaa öğrencilikten biliyordum bunlarıAllah kavuştursun canım zor bi durummuş senin ki
Hayırlı uğurlu olsunn, aramıza hoşgeldin Sağlıkla gelsinMerhaba arkadaslar bende cinsiyeti öğrendim bugün erkekmis:)))
Ay bizi de bilgilendir lütfen ben de fena bıktım iş yerinden çünküAksam avukatı arıycam bakalım ne dıyecek.
Dun diyete uydum, oglen baklagilli salata, aksam tavuk, salata, ayran, 3 kasik karabugday pilavi yedim. Aralarda da biraz meyve ve kuruyemis yedim. Sabah simit diye uyandim ama yemeyecegimKızlar herkese günaydın
imagination forever Canım ben de gece biraz yüzüstü yatmışım hafif kramp var sok kasığımda benim de ama ciddi birşey değildir ikimizinki de bebekler büyüyor bence
Sağlıklı beslenmeye devam mııı imagination forever E elektroforez @Ebussshhh @papatya113
Ben küçük bir reçel kaçamağı da yapmış olabilirim anneciğim yapmış getirmiş dün sizlerde durum ne
Sağlıkla gelsinMerhaba arkadaslar bende cinsiyeti öğrendim bugün erkekmis:)))
2 ekimde canım 1 hafta vardoktor kontrolün ne zaman canım
Ne zamandır evlisin canım benimde eşim işinden dolayı her ay 4 gün yok o bile zor Allah kolaylık versinZorr valla zor ama bile bile lades Taaa öğrencilikten biliyordum bunları
inşallah kontrole kadar hissedersin canım :)2 ekimde canım 1 hafta var
Evet canım Allah bütün annelere o bebeğin sevgisiyle bir güç veriyor bence Allah hepimizin yardımcısı olsunamin canımm.. şimdi 3 olcaklar. hep onu düşünüyorum bu süreç 5-6 sene sürcek sonra daha rahat olcaz. o yüzden zor da olsa güzelliklerin tadına varmak lazım. bi de o kadar çabuk büyüyorlar ki insan özlüyor her halini büyüdükçe
öyle canım yalnızız bu yolda. baba bile bi noktada bitiyor. bence tüm yük annede maalesef
Yaa çok garip kaçıncı haftadasın canım? Tuzlu hafif şeyler yemeye çalış yavaş yavaş ye belki iyi gelir.Ay ben de garip bişe başladı bişeler atıştırdıktan sonra hemen bulantı geliyo. Önceden açken bulanırdı şimdi tokken
Ben bir boşluk gibi hissediyorum sallanıyor sanki düşecek gibi özellikle çok yürüdüğümdeMerhaba kizlar, karninin alt kisminin ''agirlastigini'' hisseden var mi aramizda? Ozellikle yururken sanki asagi sarkiyormus hissi oluyor
Harikaaaa böyle devam ben de öğlen zeytinyağlı kuru domatesli sandviç yedim ekmeği tam tahıllıydı ama biraz kaçamak gibi oldu yine de o kadardan birşey olmazDun diyete uydum, oglen baklagilli salata, aksam tavuk, salata, ayran, 3 kasik karabugday pilavi yedim. Aralarda da biraz meyve ve kuruyemis yedim. Sabah simit diye uyandim ama yemeyecegim
bizi de bilgilendir hayrınaaa :)
Tamam aksam arıycam burayada yazarım.mesaj atmıstım da haklı bı sebep lazım ara konusalım yazmıs.yakın bı arkadasımın eşi.Allah herkesi mutsuz oldugu işten kurtarsın inşallahhhhh amiiiiinnHayırlı uğurlu olsunn, aramıza hoşgeldin Sağlıkla gelsin
Ay bizi de bilgilendir lütfen ben de fena bıktım iş yerinden çünkü
3 sene oldu evleneli ama 11 yıldır birlikteyiz Valla 1 gün bile zor Allah bize sabır versinNe zamandır evlisin canım benimde eşim işinden dolayı her ay 4 gün yok o bile zor Allah kolaylık versin
Amiin canım3 sene oldu evleneli ama 11 yıldır birlikteyiz Valla 1 gün bile zor Allah bize sabır versin
Canım ben on yıl özel bir bankada çalıştım. Bir yıldır evdeyim tazminat alarak ayrıldım. Kurumsal bir yerdeysen ik ile görüş önce biraz yüksek konuşman lazım azıcık korkut ben mobing yüzünden ayrıldım mesela ispat edebileceğim yazışmalar ve yaşadığım şeyler vardı. Anlaşmayla ödediler bana tazminat ve işsizlik maaşını.Tamam aksam arıycam burayada yazarım.mesaj atmıstım da haklı bı sebep lazım ara konusalım yazmıs.yakın bı arkadasımın eşi.Allah herkesi mutsuz oldugu işten kurtarsın inşallahhhhh amiiiiinn
Evet ben geçen gün 3 tahlile 1700 verdim ya sadece bir makine calıstırıyosunuz tek tüp kan aldı zatenKızlar şimdi benim sağlık sigortam var muayene hakkım bitti. Doktora gittiğimde tahlillere de para veriyor muyum bilgisi olan var mı