- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.386
Bende üçüncü aydan sonra başlanıyor diye biliyordum ama bir arkadaşım ben hamileliğin başından beri kullanıyorum deyince bi sorayım dedim gruptanHamile kalmadan içiyordum kanım çok düşüktü ama bende de kabızlık yapıyor malesef, şimdilik bıraktım zaten midem çok kötü diye. Ama belli bi haftadan sonra hamilelikte rutin başlanıyor zaten o zaman kan değerlerin artar
Canım takviye sonuçta bebeğe zararı olacak birşey değildir ama anne adayı için zor yan etkilerinden dolayı o yüzden ben bıraktım mide bulantısından foliği zor içiyorum zatenBende üçüncü aydan sonra başlanıyor diye biliyordum ama bir arkadaşım ben hamileliğin başından beri kullanıyorum deyince bi sorayım dedim gruptan
Neden tetıklesın kı.,probun ucu cok az gırıyor, gebelıkte ılıskıye gırenler var 9 ay boyunca.. Yuksek rısklı gebelık olsa bıle etkılemezVajinal için ön yargım var biraz ya düşüğü tetikler mi acaba diye
Burdan hesaplatabılırsınız, benım de tüp bebekMerhaba kızlar. Sanırım bende Ocak annesi olacağımama net değil bence Şubatta olabilir. Dondurulmuş 5.gün çift embriyo transferi oldum 8 mayısta. Ama ben kaç haftalık olduğunu tam bilmiyorum. Bugün keseyi gördük çok şükür. Doktor 5 bitmiş dedi ama sanki 6 da olabilir gibi
Cok uzgunım, cok gecmıs olsun, yarın muhtemelen kan degerınıze bakacaklar yıne, duserse cok ıyı, sıfırlanınca adet olursunuz.. Kimyasaldır ınsallah, kurtaja gerek olacagını sanmıyorumHayırlı akşamlar hastaneden geldim şimdi 104 olan değer 2 günde 51 e düşmüş kan uyuşmazlığı vardı eşimle aramızda kan uyuşmazlığı iğnesi yaptılar herhangibi zehirlenme olmasın bende diye sanırım bebek yok artık yada kanama başlayınca atacağım adet olcak gibi ağrım var ama kanamam yok hala 5+1 olmamız gerekirken şuan 51 zaten düşmüş bir değerle . Yarın tekrar gel diye aradılar . Hala dış gebelik ihtimalli varmı yoksa kimyasal gebelik ve kanama başlayınca bitcek mi bu çile lütfen bişey diyin çok korkuyorum dış gebelik ve kürtajdan hala benim için öyle bir ihtimal mümkün mü
Teşekkür ederim öncelikle bebeğin gitmesini bile şuan kabullenmiş durumdayım ama korkum kürtaj Değerim en fazla 104 oldu zaten kürtajdık bi durum yoktur diye umut ediyorum yani bi kese hiç görmedikCok uzgunım, cok gecmıs olsun, yarın muhtemelen kan degerınıze bakacaklar yıne, duserse cok ıyı, sıfırlanınca adet olursunuz.. Kimyasaldır ınsallah, kurtaja gerek olacagını sanmıyorum
Bence yoktur, degerler dusuk, dıs gebelık bıle cok kucuk ihtimal, kımyasalın arkasına cabucak hamıle kalırsınız, yumurtlamanızı takıp edin, vucut hcg salgıladıgı ıcın gebe kalmaya yatkın olacak rahmınızTeşekkür ederim öncelikle bebeğin gitmesini bile şuan kabullenmiş durumdayım ama korkum kürtaj Değerim en fazla 104 oldu zaten kürtajdık bi durum yoktur diye umut ediyorum yani bi kese hiç görmedik
Teşekkür ederim. Buraya göre 5+3 müşüm. Sizin kaç. İnşallah sağlıkla büyüsünler.Burdan hesaplatabılırsınız, benım de tüp bebek
Tüp Bebek Gebelik Hesaplama - HESAPLAMA.NET
Tüp bebek yöntemiyle gebe kaldıysanız ve kaç haftalık hamileyim diye merak ediyorsanız hesaplama aracı için buraya tıklayın.tup-bebek-gebelik.hesaplama.net
İnşallahhTeşekkür ederim. Buraya göre 5+3 müşüm. Sizin kaç. İnşallah sağlıkla büyüsünler.
Merhaba,
İstanbul Anadolu yakasındayım.
Şuan Kafamda 2 hastane ve dr var.
Central Hospital : fatma nur temel
Medipol çamlıca : zeynep elmalı
Selamlar…öncelikle tebrik ederim umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğiniziSelamlar kızlaaarrr aylardır tüm konuları okuyordum. Sonunda hamile olduğumu öğrendim. Bir liste varsa beni de ekleyebilirsiniz. 28 Ocak tahmini doğum tarihi. Son adet tarihim de 23 Nisan'dı.
İstanbul'da doktorundan memnun olan var mı?
Çok üzüldüm geçmiş olsun. Rabbim tekrar ve sağlıklı bir şekilde nasip etsinHayırlı akşamlar hastaneden geldim şimdi 104 olan değer 2 günde 51 e düşmüş kan uyuşmazlığı vardı eşimle aramızda kan uyuşmazlığı iğnesi yaptılar herhangibi zehirlenme olmasın bende diye sanırım bebek yok artık yada kanama başlayınca atacağım adet olcak gibi ağrım var ama kanamam yok hala 5+1 olmamız gerekirken şuan 51 zaten düşmüş bir değerle . Yarın tekrar gel diye aradılar . Hala dış gebelik ihtimalli varmı yoksa kimyasal gebelik ve kanama başlayınca bitcek mi bu çile lütfen bişey diyin çok korkuyorum dış gebelik ve kürtajdan hala benim için öyle bir ihtimal mümkün mü
Maşallahİnşallahh7+4 benım bebıs de
Çok geçmiş olsun canım kese yoksa kürtaja gerek olmuyor diye biliyorum kanama bitince bi kontrol eder de parça kaldı mı diye süreç böyle ilerliyor diye biliyorum kimyasalda veya boştaTeşekkür ederim öncelikle bebeğin gitmesini bile şuan kabullenmiş durumdayım ama korkum kürtaj Değerim en fazla 104 oldu zaten kürtajdık bi durum yoktur diye umut ediyorum yani bi kese hiç görmedik
Üzüldüm, çok geçmişolsun. Ben de kimyasal olduğunu düşünüyorum kürtaja gerek kalmayacak büyük ihtimal.. kimyasaldan sonra çabuk hamile kalınıyor diye okudum sağlıklı bir süreç dilerim ilerisi içinHayırlı akşamlar hastaneden geldim şimdi 104 olan değer 2 günde 51 e düşmüş kan uyuşmazlığı vardı eşimle aramızda kan uyuşmazlığı iğnesi yaptılar herhangibi zehirlenme olmasın bende diye sanırım bebek yok artık yada kanama başlayınca atacağım adet olcak gibi ağrım var ama kanamam yok hala 5+1 olmamız gerekirken şuan 51 zaten düşmüş bir değerle . Yarın tekrar gel diye aradılar . Hala dış gebelik ihtimalli varmı yoksa kimyasal gebelik ve kanama başlayınca bitcek mi bu çile lütfen bişey diyin çok korkuyorum dış gebelik ve kürtajdan hala benim için öyle bir ihtimal mümkün mü
Ocak ayının sonu şubatın başında da bir kimyasalım vardı onda değerimiz 18 den hemen 10 düştü ve kanama ile öğrendim 1 ay sonra rahim filmi çekildi bu ay yine kalmıştım işte .ama uzun bi süre dinlenmem gerek sanırım 3 senedir uğraşıyoruz yıprandım sürekli bu döngünden de sıkıldım 2,3 ay ara verip belki korkularım geçince yine deneriz umarım çabuk sıfırlanır değerim desteğin işin teşekkür ederimBence yoktur, degerler dusuk, dıs gebelık bıle cok kucuk ihtimal, kımyasalın arkasına cabucak hamıle kalırsınız, yumurtlamanızı takıp edin, vucut hcg salgıladıgı ıcın gebe kalmaya yatkın olacak rahmınız
Teşekkür ederim Allah razı olsun hepinize bebeklerinizle sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin rabbim dualarınızda bizlere de yer verinÇok üzüldüm geçmiş olsun. Rabbim tekrar ve sağlıklı bir şekilde nasip etsin
Teşekkür ederim Yarın ola hayrola bakalım inşallah ne kürtaja ne de başka birşeye gerek kalmadan sağlığıma kavuşurum .Çok geçmiş olsun canım kese yoksa kürtaja gerek olmuyor diye biliyorum kanama bitince bi kontrol eder de parça kaldı mı diye süreç böyle ilerliyor diye biliyorum kimyasalda veya boşta
4 ay miAynen öyle kötü düşünmemek lazım.Kızima hamileyken daha yoğundu 4 aya kadar bulantı ve kusma olmuştu.Hepsi aynı olmuyor demekki.Bir an önce bebeğin hareketlerini hissettiğimiz zamanlar gelir inşallah.En azından iyi olduğunu daha iyi anlayabiliriz.