Valla gittim dün hastaneye ateşim 38 i bulumca korktum zaten önce parol verdiler sonra serum o an iyi oldum ama akşama tekrar ateşim çıktı birde böbrek ağrısı eklendi ilaç içtim ama dehşet bir gece yaşadım ya muhtemel corona nın bir varyantını geçirdim sırtım bacaklarım diş köklerim her yerim ağrıdı şuan çok şükür biraz daha iyiyim terliyorum sürekli muhtemelen atıyorum artık vücuttan zaten doktorda demişti paroldan başka çaren yok diye benim korkum böbreğimde taş var yerinden kımıldadıysa diye korktum o kadar su içtim ki hala içiyorum onun ağrısı bir şeye benzemiyor birde kasılmaları tetiklediği için aksi gibi kendi doktorumda tatile çıktı yok en azından bakardı o ne bileyim inşallah tekrar yaşamamÇok geçmiş olsun cumartesi günü bende aynı şeyi yaşadım ya dayak yemiş gibiydim asla da yerimden kalkamadım berbat bı agriydi iki üç gün sürdü şuan geçti çok şükür. Parol içtim mecbur ben hastaneye gidebilecek durumda değildim yerimden kalkıp ta belki serum falan verirler rahataltici kas gevşetici şeklinde bişey veriliyor mu hamilelere bilmiyorum.