Ay inşallah geçer hamişliğin tadını çıkartırımAranızda yeniyim ve taze anne adayıyım inşallah :) Yengem ikizlere hamileyken çok bulanıyordu ve bulanmakla kalmıyo afedersin hep çıkartıyodu doktora “çocukları çıkartmaktan korkuyorum” diye espri yapmıştı hatta :)) Hiçbir zararı vs yokmuş bu durumlarda henüz yeni olduğu için yediğin şeylerden sağlanmıyormuş gelişimi. Yinede tez zamanda geçer inşallah yorulmadan bi hamişlik geçirirsin sağlıklada kucaklarsın
Allah bu gebeliğinizi gönlünüzce sağlıkla yaşamayı nasip etsin inşallahAy inşallah geçer hamişliğin tadını çıkartırımbenim bir çok düşüğüm oldu en sağlıklı ilerleyişimiz bu ilk bebeğim olacak herkes gözümün içine bakıyor birşey istermiyim diye ama nerdeeee
Ayyyy sende sağlıkla ilerlersin inşallahAllah bu gebeliğinizi gönlünüzce sağlıkla yaşamayı nasip etsin inşallahHesaplamaya göre 5+0 gözüküyorum bizde de henüz sevinen olmuyor maalesef daha öncekinde kimyasal olduğu için banada kimse hamile gözüyle bakamıyo hala Hayırlısı olsun hakkımızda keseyi bir göreyim Allahın izniyle her gün aşerecem bende sende tadını çıkart boşver istemesende iste
Ay maşallah siz kocaman olmuşsunuz bilee. Ayın 31inde gidicem inşallah Çarşamba günü dün son defa beta verdim 3648 çıktı bakalım çarşamba gözükür diyorlar bu konularda biraz cahııllll kaldımAyyyy sende sağlıkla ilerlersin inşallahsonunda da alırız bebeklerimizi kucağımıza sağlıklı sıhhatli ben 7+5 oldum 2 haftalıkken öğrenmiştim hamileliğimi zamanlar geçmek bilmedi doktora gittin mi senin kese görünür bu hafta
İnşallah canım İnşallah. Herkes sağlıkla alsın bebeğini kucağınaİnşallah öyledir. Benim de bir oğlum var geçen sene benim de 9. Haftalıkta kalbi durmuştu (( Sizi çok iyi anlıyorum. İnşallah sorunsuz bir gebelik geçiririz hep beraber.
Büyüdük vallahı teyzesiAy maşallah siz kocaman olmuşsunuz bilee. Ayın 31inde gidicem inşallah Çarşamba günü dün son defa beta verdim 3648 çıktı bakalım çarşamba gözükür diyorlar bu konularda biraz cahııllll kaldımBi yanım bekle kalp atısıyla beraber gör diyo bir yanımda git bak belki bi terslik vardır Allah korusun diyo bende adet günümden 7 gün önce 28 değerle öğrendim senin geçirmekte zorlandığın o günleri yaşıyorum tam olarak şuan anlicağın
Teşekkür ederim canım benim bakalım inşallah her şey yolundadır belki bir umut kalp atısı görürüm diyorum içimden çok az bi umutla beraberBüyüdük vallahı teyzesioooo kesin görürsün ay nasıl sabrettin helal valla doktor iki haftaya gel diyo ben bi bahane bulup haftasına gidiyorum seni sabrından ekstra ekstra tebrik ediyorum gitte güzel haberler ver bize
Ben her ay yapmayacağım deyip iki üç gün öncesinde dayanamayıp test yapıyordum. O kadar umudum yoktu ki bu defa da testi yaparken. Ama rüyamda hamile olduğumu görmüştüm. Sabah kalktım dedim belki de bir işarettir test yapayim belki de çıkar. Hayatımda ilk defa gebelik testi yaptığımda çift çizgiyi gördüm ve ilk defa çift çizgi çıktığı icin ağladım. Her ay o tek çizgiye ağlamaya alışmıştım. Hala inanamıyorum mucize gibi geliyor Rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah. Benim bebeğim çok beklenen bir bebekti ömrüm onun hayaliyle geçti. Rabbim acısını göstermesin, isteyen herkese de nasip etsin inşallahBelirtilerim olmasaydı hiç yapmazdım aslında bendekide kötü şans mıdır nedir kimyasal olan gebeliğimde de bunda da 1 hafta 10 gün öncesinden anladım kimseciklere söylemek istemedim hatta ama insan avaz avazda bağırmak istiyo
Bazen kendi hamileliğimden çok sizin gibi isteyip de hamile kalamayan insanların hamile olmasına daha çok seviniyorum kucağının boş kalma korkusu çok zor bir durumdur sanki hayatı boşuna yaşıyormuş gibiBen her ay yapmayacağım deyip iki üç gün öncesinde dayanamayıp test yapıyordum. O kadar umudum yoktu ki bu defa da testi yaparken. Ama rüyamda hamile olduğumu görmüştüm. Sabah kalktım dedim belki de bir işarettir test yapayim belki de çıkar. Hayatımda ilk defa gebelik testi yaptığımda çift çizgiyi gördüm ve ilk defa çift çizgi çıktığı icin ağladım. Her ay o tek çizgiye ağlamaya alışmıştım. Hala inanamıyorum mucize gibi geliyor Rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah. Benim bebeğim çok beklenen bir bebekti ömrüm onun hayaliyle geçti. Rabbim acısını göstermesin, isteyen herkese de nasip etsin inşallah
Merhabalar, dilerim sağlıkla ilerler gebeliğiniz. En yakın arkadaşım geçen sene benzerini yaşadı, o dönem çok araştırdık. Böyle başlayıp sağlıkla ilerleyen hamilelik öyle çok ki. Ama maalesef dış gebelik, kimsayal gebelik ile sonlanan da çok. Sizin için hayırlısı olsun dilerim. Arkadaşımın ise dış gebelikle sonuçlandı. Bu da sizi korkutmasın, ama alanında iyi bir doktor çok önemli bu durumda.Dünden beri bunu araştırıyorum çok nadir dediğiniz gibi örnekler buldum. Evet az da olsa öyle bir ihtimal var ama işte . Siz hiç gördünüz yada duydunuz mu böyle olduğunu umut olur belki
Tesekkur ederimSize de hayırlı olsun. Teşekkür ederim. Doktora gitsem rahatlayacağım aslında zaman da geçmiyor ki. Siizn de sonucunuzu belirliyorum giderseniz beni etiketleyin merakla bekliyorum. Ben de yazayım. Beraber konuşarak zaman geçirmek aynı şeyleri farklı şekilde farklı yerlerde yaşamak insanı biraz rahatlatıyor. Hepimiz heyecanlı bir sürece girdik. İnşallah hayırlısı olsun herkes için.
Benim de aynı şekilde. Sabahları normal uyanıyorum öğleden sonra bulantı başlıyor. Akşam yatana kadar zorluyor.Merhaba kızlar 6+5 den bildiriyorum. Garip bir şekilde akşamları aşırı midem bulanıyor ve huzursuz hissettiriyor. Sabahları da kahvaltı yapana kadar zorluyor sonra yavaştan geçiyorUmarım hızlıca geçer Akşamları midesi bulanan varmı ?
Bende var hamileliğimin 9+3 ündeyim ama bebek 7+2 de cumartesi doktora gittiğimde soracağım 1-2 hafta problem olmuyor diye okudum hep ama bilmiyorumKızlar ultrasonda sizinde bebeklerinizde gün farkı çıkıyor mu?
Evet normal benim elim ayağım buz gibi ama vücudum sıcacıkKızlar birşey sorcam hamilelikte vücudun sıcak olması normal mi?
Benim bacaklarım baya sıcak yüzüm falanda ondan sordumEvet normal benim elim ayağım buz gibi ama vücudum sıcacık
Normal sanirim canim. Bana da bazen bi sicak basiyo sonra aksam bi usume geliyo falan bi dengesizlik varKızlar birşey sorcam hamilelikte vücudun sıcak olması normal mi?