- 15 Nisan 2024
- 1.665
- 1.879
- 35
günde 2 tane magnezyum alıyorum güya. napsak olmayacak artık ben anladımayağa kalkmaya çalıştım bende ama kalkamadım . en son diktim bacağımı havaya dfgjkdfgh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günde 2 tane magnezyum alıyorum güya. napsak olmayacak artık ben anladımayağa kalkmaya çalıştım bende ama kalkamadım . en son diktim bacağımı havaya dfgjkdfgh
günaydın kızçeleeeer gün itibariyle 3. trimestera girmiş bulunuyoruz gözler yaşlı göbüş güncellemesi gelsin
Eki Görüntüle 3483342 Eki Görüntüle 3483343
canım maşallah. sağlıkla al kucağına. uygulamanın adını paylaşman mümkün mügünaydın kızçeleeeer gün itibariyle 3. trimestera girmiş bulunuyoruz gözler yaşlı göbüş güncellemesi gelsin
günaydın kızçeleeeer gün itibariyle 3. trimestera girmiş bulunuyoruz gözler yaşlı göbüş güncellemesi gelsin
hala yüzük takabilmen beni çok etkiledi ben çıkaralı 3 hafta olacak
hepimiz inşallah Ovia Pregnancycanım maşallah. sağlıkla al kucağına. uygulamanın adını paylaşman mümkün mü
Doğum iznine değil komple mi çıkacaksın iştenDoktor aralik basi dedigi icin kasimda ekim maasimi alip cikmak benim icin mantikli olacak sanirim . Ama biraz icim buruk ve kirik . Hem maddi hem manevi bakalim neler beklicek beni. Bir fiil 12 sene oldu ayni yerde oyuzden biraz zor geliyo sanirim ama son 1 ay da gerilmek istemiyorum. Iki ucu moklu degnek gibi
İnşallah çok çok güzel haberlerle dön. Fazla bi zaman kalmadı bebeklere kavuşmamıza. 2 aycık daha sık dişini herşey yolunda olsada annenler sana kendi başına olduğundan iyi bakarlar. Benimde annem geldi erken doğum riskim var diye o halde bile arada bunalmış hişsediyorum ama mecbruz bebekler için. Eşimde iş yerini tadilata soktu eve geç geliyor direk uyuyor. Konuşmaya fırsatımız bile olmuyor. Bende sürekli ağlamak ısıtıyorum. Doya doya alışveriş bile yapamadım herşeyi internetten almak zorundayım öyle berbat bi durum. Ama 2 ay sonra bizi güzel şeyler bekliyor az daha sabırGünaydın kızlarrrrbugün doktor randevum var bakalım neler diyecekAnkara’da aılemın yanında kalıyorum geçen sene ikizlere erken doğum yapmıştım suan aılem bırakmıyor evıme gitmeme ve artık o kadar bunaldım ki sürekli ağlamaklı ruh halı ıcındeyım evimi çok özledım eşim gelip gidiyor ama yetmiyor artık fiziksel yorgunluğu geçtim birde psikolojık eklendı bana ne yapsam bılmıyorum
Yanlız değilsin canım Bazen diyorum ki benim karnımda nerde 35 cm 1 kg bebek gazlı bişey içmişim gibi. Hele sabahları bebek yerinde mi acaba çıkıp gitmemiştir demi diyorumGöbekler atılmış maşallah herkese benim göbek üçte biri kadar nereye sığmış bu çocuk merak ediyorum
Az önce o soruyu sordum bende karnıma bakarak sabah tam gidiyor olan daYanlız değilsin canım Bazen diyorum ki benim karnımda nerde 35 cm 1 kg bebek gazlı bişey içmişim gibi. Hele sabahları bebek yerinde mi acaba çıkıp gitmemiştir demi diyorum
Çocuk dünyaya getirmek ne kadar zormuş üstelik tüp bebek deneyıp bır sürü sıkıntı yaşamaknormalde de duygusal bir insanım da 3.trımestera iyi girmedim ağlamaklı ruh halı içindeyim hepyanı tabı kı her şey bebekler icin suan benim sıkıntım yok ama gecmıs tecrübelerden kaynaklı korkuyor insan bende genelde Internet’ten alıyorum ama mağaza mağaza gezip almak isterdiminsallah zamanında sağlıkla doğsun da bu günleri unutalımİnşallah çok çok güzel haberlerle dön. Fazla bi zaman kalmadı bebeklere kavuşmamıza. 2 aycık daha sık dişini herşey yolunda olsada annenler sana kendi başına olduğundan iyi bakarlar. Benimde annem geldi erken doğum riskim var diye o halde bile arada bunalmış hişsediyorum ama mecbruz bebekler için. Eşimde iş yerini tadilata soktu eve geç geliyor direk uyuyor. Konuşmaya fırsatımız bile olmuyor. Bende sürekli ağlamak ısıtıyorum. Doya doya alışveriş bile yapamadım herşeyi internetten almak zorundayım öyle berbat bi durum. Ama 2 ay sonra bizi güzel şeyler bekliyor az daha sabır
Benımkı de mınıko normal görse kımse hamıle olduğumu farketmıyor dar gıtınce bellı oluyorGöbekler atılmış maşallah herkese benim göbek üçte biri kadar nereye sığmış bu çocuk merak ediyorum
Ben geleyim dermişim yardıma İşçi problemleri olurdu ya 1 işçi 1 işi 10 dakikada yapıyor. Hamile bir işçi ise aynı işi bir günde yapıyor. 10 hamile kadın bir araya gelip bir de sürekli dinlenirse bu iş kaç güne biterYaaa bak aynıyız. Ben de taşınsam bu kadar olurdu diyorum ve yardım edecek kimsemiz yok malesef. Seni bir ben anlarım. Sürekli çömelip, yukarı Uzanıyorum. Fark edince kendimi uyarıyorum ama baya tedirgin oluyorum. Üstelik yap yap yap İş bir türlü üretiyor, bitmiyor, çünkü ben çok yavaşım, sürekli hareket ediyorum ama yaptığım iş birşeye benzemiyor, sadece eşim çalışıyor gibi oluyor. Nasıl bitecek bilmiyorum allah yardımcımız olsun kuzum. Benim en az iki üç hafta sürecek sanırım bu paket açma işim. Sadece akşamları eve gidip bir iki saat çalışabiliyoruz.