17 gun gecikmeyle 4+3 nasil oluyorki? Ben suan 5 gun gecikmeyle 5. Haftaya girdimBenim suan 6+1 ilk doktora gittigimde kan icin 7 gun gecikmistim gun vermemisti 10 gun sonra gel dedi kese icin 17 gun gecikmede 4+3 olarak keseyi gordum canim bende ama vajinalden gorduk haftaya da randevum var 7 haftalikta bebek ve kalp atisi icin
Doktorunuz mu dedi bes haftalik diye bana kalsa bende 6 haftalik gittim ama gec dollenme oldugu icin kese gorundugunde haftan net belli oluyor canim herkesin farkli benim adetten 8 gun once yumurtlama gunumdu bu yuzden normal bir durum17 gun gecikmeyle 4+3 nasil oluyorki? Ben suan 5 gun gecikmeyle 5. Haftaya girdim
Ben daha betaya da baktırmadımCanım 5+2 de 3400 betayla gordum ben
Yarın gider miyim bilmiyorum ama haber veririm muhakkakSelam benim de 5+3 falan olması lazım daha gitmedim haftaya pazartesi gideceğim o zamana kadar görünür hale gelir diye düşünüyorum. 6+2 olacak kalp atışını da duyarım belki. Siz de eğer giderseniz yazın keseyi görüp görmediğinizi ben de merak ediyorum.
Hayir uygulamaya son adet tarihimi girince oyle ciktiDoktorunuz mu dedi bes haftalik diye bana kalsa bende 6 haftalik gittim ama gec dollenme oldugu icin kese gorundugunde haftan net belli oluyor canim herkesin farkli benim adetten 8 gun once yumurtlama gunumdu bu yuzden normal bir durum
Bugün değerim 104 olmuş 4 günde sizce düşük mü değer anormal geliyor banaTam net bir gün söyleyemiyorum çünkü 27 30 arası değişiyor. Sanırım öğrendiğiniz rakamdan çok artışı daha önemli. Ben öğreneli 3 gün oldu henüz gitmedim tekrar kan vermeye
Eger direk keseyi gormek istiyorsan haftasina bakma beta degerini hesapla 3000 uzerinde kese gorunuyorHayir uygulamaya son adet tarihimi girince oyle cikti
Bugün tekrar baktırdım 70 olan değer 104 olmuş düşük müBu degerler herkesin degisiyor canim ben gecikmenin 8 .gununde 125 le ogrendim gec dollenmeymis bazilari adet tarihinden once bu degerleri goruyor senin icin onemli olan gordugun degerin iki gunde bir iki kati artmasi icin rahat olsun normal yani boyle farkliliklar
Haklisin zaten suan adet gecikmesine ragmen deger dusuk olduguna gore gec dollenmedir doktor soyler artik tesekkur ederimEvet o son adete gore hesapliyor keseyi gordugunuzde gercek haftasini ogreniyorsun kese icin gittiginde net kac haftalik oldugunu ogrenirsin
Kotu dusunme hic %60 artmasi onemli her seferinde ayni olmuyor bidahaki degerin belki uc kati articak canini sıkma hicBugün değerim 104 olmuş 4 günde sizce düşük mü değer anormal geliyor bana
70 den 104 e yüzden kaç artmış oluyor bir anormallik var ama doktorların net bişey dememesi beni çok korkutuyorKotu dusunme hic %60 artmasi onemli her seferinde ayni olmuyor bidahaki degerin belki uc kati articak canini sıkma hic
Tamam canim teşekkür ederim oyle yaparimEger direk keseyi gormek istiyorsan haftasina bakma beta degerini hesapla 3000 uzerinde kese gorunuyor
Yanılmıyorsam %55 civarı bir artış olmuş kötü düşünecek bir şey yok70 den 104 e yüzden kaç artmış oluyor bir anormallik var ama doktorların net bişey dememesi beni çok korkutuyor
Canım gayet normal ben 18 gün gecikmeyle beta değerim 9 çıktı. Doktorum geç döllenme dedi.bizim kaç haftalık olduğumuz sata göre değil ultrason görüntülerine göre belirleniyor. Ben şu anda ulturasona göre 7+4 üm.17 gun gecikmeyle 4+3 nasil oluyorki? Ben suan 5 gun gecikmeyle 5. Haftaya girdim
Selam tekrardan. Mide bulantısı başladı mı sizde? Hamile gibi hissediyor musunuz kendinizi. Benim birkaç gün sabahları bulantım oldu bugün bulantım olmadı biraz tedirgin de oldum ama maalesef doktoruma randevu da yok ancak 5 Haziran'da gidebileceğim ((Yarın gider miyim bilmiyorum ama haber veririm muhakkakaynen 6.haftada kalp atışı duyulabilir. Ben de 1 hafta daha mı beklesem diyorum ama dayanamam sanırım. Bu hafta içi giderim
SelamSelam tekrardan. Mide bulantısı başladı mı sizde? Hamile gibi hissediyor musunuz kendinizi. Benim birkaç gün sabahları bulantım oldu bugün bulantım olmadı biraz tedirgin de oldum ama maalesef doktoruma randevu da yok ancak 5 Haziran'da gidebileceğim ((