Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım 1. sayfadaki tabloya ait tüm bilgilerini yazıp topik sahibini etiketle.Merhaba beni de gruba ekleyebilir misiniz nasıl yapacağımı anlayamadım
Merhabalar güzel Nisan anneleri
Zamanla burayı doldururuz inşallah şimdilik tabloyu biraz dolduralım lütfen beni etiketleyip bilgilerinizi yazınız
Hepimize hayırlı saglıklı hamilelikler doğumlar nasip olsun inşallah
İSİM
Yaş SAT KESE Kalp Atışı
Cinsiyet. Hali 33 15 Temmuz 5+1 ? ? @mmervee_ 28 8Temmuz 4+4 6+1 ? Karusel 29 18 Temmuz 5+2 ? ? @ihlamurunkokusu 25 11 Temmuz 5+2 ? ? @strudel 36 19 Temmuz 5+0 ? difembahyaa 28 3 Temmuz 6+5 6+5 ? @Eksi_Elma 34 6 Temmuz ? ? ? @Ranaz 30 5 Temmuz ? ? @Beetul12 30 28 Haziran 4+5 6+2 @kayaaaaaddd 30 25 Haziran 4+5 6+4 @tospalak 28 26 Haziran 5+0 7+3 Meine Sterne 36 8 Temmuz 6+0 6+0 @madamseker 31 8 Temmuz 5+2 @mimoza2015 41 1 Temmuz 5+2 6+5 @muggle1 28 7 Temmuz @mansure97 26 23 Temmuz 2kedianasi 27 23 Temmuz @Merayyy 30 4 Temmuz @Tugcee1524 29 4 Temmuz 5+0 7+0 @greatcook 27 5 Temmuz 5+3 @aslanburcumuhendis 30 12 Temmuz @Eternal_8 28 20 Temmuz 4+6 A Afratafrac 34 19 Temmuz @kelebek012 31 21 Haziran 5+2 6+4 @snkk 26 25 Haziran 4+5 7+2 @dasistmasist 25 6 Temmuz 6+4 @pdrci16 34 19 Temmuz X xDerinMavix 34 2 Temmuz 5+1 6+5
Çok teşekkür ederimCanım birini etiketlerken de nickinin başına şu işareti koy @ ardından boşluk bırakmadan nickini yaz kişinin. O zaman o kişiye bildirim gidiyor.
O ozlemhsan
Eki Görüntüle 3291906
Sezeryanda da aliniyormus ama cok riskli oluyormus oyle dedi doktor fazla kan kaybediyormusuz ben yapamam dediNormal doğum yaparsan kisti de aliyorlarmis
Maalesef bugün düşük oldu… herşeyde bir hayır bardır doktor da sağlıksız bir oluşummuş o yüzden düşer dedi inşallah en kısa zamanda yeniden güzel haber alırım teşekkürlerKesede bozukluk varsa ilac verse de hamilelik devam etmez o yuzden vermemiştir.
Umarim sonraki kontrolde saglikla keseyi gorursunuz
Geçmiş olsun ben de haziranda kimyasal yaşadım, ağustosta tekrar gebelik oldu yine olur sizin de inşallahMaalesef bugün düşük oldu… herşeyde bir hayır bardır doktor da sağlıksız bir oluşummuş o yüzden düşer dedi inşallah en kısa zamanda yeniden güzel haber alırım teşekkürler
Teşekkürler canım inşallahGeçmiş olsun ben de haziranda kimyasal yaşadım, ağustosta tekrar gebelik oldu yine olur sizin de inşallah
Üzüldüm. İnsallah tekrar guzel haberi almak nasip olur en yakin zamandaMaalesef bugün düşük oldu… herşeyde bir hayır bardır doktor da sağlıksız bir oluşummuş o yüzden düşer dedi inşallah en kısa zamanda yeniden güzel haber alırım teşekkürler
Sagol canım inşallahÜzüldüm. İnsallah tekrar guzel haberi almak nasip olur en yakin zamanda
Doktor neyden suphelendi de sizi genetik testi istedi ?
68. Ve evet Ben de yarin yokmuşçasına yiyorum. İştahım çok açık. Bazı şeylere de midem bulanıyor, değişik. Ama sadece sağlıklı şeyler yiyorum abur cubur pek canım istemiyor allahtan. duzene girer diye düsünüyorum ama frenlemem lazim, ben de önerilere açığımHanımlar kaç kiloyla hamile kaldınız? Beslenmenize dikkat ediyor musunuz? Neler yiyorsunuz? Kilo almamak için öneri istiyorum aşırı iştahım açık ya zaten kilolu hamile kaldım ben
Hanımlar kaç kiloyla hamile kaldınız? Beslenmenize dikkat ediyor musunuz? Neler yiyorsunuz? Kilo almamak için öneri istiyorum aşırı iştahım açık ya zaten kilolu hamile kaldım ben
Ben 62 kiloyla kaldım, ağzımın hiç tadı yok, yemeye çalışınca yiyorum ve inanır mısınız, hamile kalmadan önce asla dondurma yemezdim, artık her sabah uyanıyorum sabah saat 7' de dondurma yiyorum, bazen buzlu dondurma yiyorum, dondurmaya acayip sardım, ne olacak böyle bilmiyorum
68. Ve evet Ben de yarin yokmuşçasına yiyorum. İştahım çok açık. Bazı şeylere de midem bulanıyor, değişik. Ama sadece sağlıklı şeyler yiyorum abur cubur pek canım istemiyor allahtan. duzene girer diye düsünüyorum ama frenlemem lazim, ben de önerilere açığım