2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bende yarın Dr a gıdecegım çok heycanlıyım kalp atışı için daha keseyi de gormedım ilk gıdecegım🤤 Ama aklıma takılan bısı var Bı kac gundur mide bulantım gitti göguslerın agrıyordu onlarda baya azaldı normal mı yaaa neden böle oldu🥴 yarın 7haftalık olacak

Merhabalar güzel Nisan anneleri💕

Zamanla burayı doldururuz inşallah şimdilik tabloyu biraz dolduralım lütfen beni etiketleyip bilgilerinizi yazınız

Hepimize hayırlı saglıklı hamilelikler doğumlar nasip olsun inşallah😍

İSİM
🤰🏻🤰
YaşSATKESEKalp Atışı
💓
Cinsiyet. 👼🏻
@Mavihali3315 Temmuz5+1??
@mmervee_288Temmuz4+46+1?
@Karusel2918 Temmuz???
@ihlamurunkokusu2511 Temmuz5+2??
@strudel3619 Temmuz?
difembahyaa difembahyaa 283 Temmuz6+56+5?
@Eksi_Elma346 Temmuz???
R Ranaz 305 Temmuz??
@Beetul123028 Haziran4+56+2
@kayaaaaaddd3025 Haziran4+5
@tospalak2826 Haziran5+07+3
AyrisYigitbas AyrisYigitbas 3021 Haziran8+0
@Meine Sterne368 Temmuz6+06+0
madamseker madamseker 318 Temmuz5+2
M mimoza2015 411 Temmuz5+26+5
@muggle1287 Temmuz
M mansure97 2623 Temmuz
2kedianasi 2kedianasi 2723 Temmuz
@Merayyy304 Temmuz
YAŞ 29 sat 4 temmuz kese 5+0 kalp atışı 7+0

Kızlar bende yarın Dr a gıdecegım çok heycanlıyım kalp atışı için daha keseyi de gormedım ilk gıdecegım🤤 Ama aklıma takılan bısı var Bı kac gundur mide bulantım gitti göguslerın agrıyordu onlarda baya azaldı normal mı yaaa neden böle oldu🥴 yarın 7haftalık olacak

Benim gelip gidiyor belirtiler, çok şişkinliğim var ne olacak böyle bilmiyorum, içim şişti böyle sanki, darlık veriyor bana şişlik 🥴

Benim gelip gidiyor belirtiler, çok şişkinliğim var ne olacak böyle bilmiyorum, içim şişti böyle sanki, darlık veriyor bana şişlik 🥴
Bende de şişkinlik çoktu o da azaldı hıc bısı anlamaıdm yarın dra gidene kadar böyle kıvranıp duracağım heralde 🥴 ilk çocugumda böle degıldi Bı kusma başladı 4 ay surdu bunu anlamadım 😐

Bende de şişkinlik çoktu o da azaldı hıc bısı anlamaıdm yarın dra gidene kadar böyle kıvranıp duracağım heralde 🥴 ilk çocugumda böle degıldi Bı kusma başladı 4 ay surdu bunu anlamadım 😐

Benim bu ikinci hamileliğim, diğerini kaybettim, ondada böyle şişlik olmuştu epeyce zorlandım, baya zor oluyor böyle gerçekten, Allah yardımcımız olsun

Canım az önce çıktım doktordan kalbi atıyo miniğimin 🥹 dinletmedi ama ilk haftalarda çok önermiyorum dedi ama gösterdi 6+4 uyumlu 3 gün geç döllenme olmuş muhtemelen 7+0 sata göre. 7.1 mm. Şu an için her şey yolunda. Kahverengi lekelenme benim 4-5 gün sürmüştü sonra geçti. Yerleşme kanaması olabilir canım seninki. Kahverengi olmasının sebebi içerde beklemiş kan. Önemli olan kırmızı olmasın. Öyle yani. 11-14 haftalarda ikili test için randevu alırsın dedi. Hala emziriyorum bu hafta bırakıcam emzirmeyi. Zaten çok canım yanıyo emzirirken meme uçlarım ilk zamanlardaki gibi acıyo artık.
çok sevindim canım Allah kucağına alıp sevmeyi nasip etsin.

Kızlar, İstanbul da, olup doktor tavsiyesinde bulunacak var mıdır, hangi hastanelere gidiyorsunuz, özel mi, devlet mi

difembahyaa difembahyaa M mansure97 Ben Kavacık Beykozdaki Medistate hastanesine gidiyorum 1 yıldır Prof. Dr. Ahmet Semih Tuğrul öneririm kızlar aşırı ilgili birisi ve gerçekten çok bilgiye sahip. Benim hipertansiyonum + bir iki rahatsızlığım daha olduğu için perinataloga gitmek zorundayım kendisi aynı zamanda perinatolog yani yüksek riskli gebelik doktoru. Önceki gebeliğimde kalbi durmuştu bebeğimin kürtajımı o yaptı ve aynı gün toparladım kendimi sorunsuz bir şekilde.

Eki Görüntüle 3289577
6+2 de gebelik kesesi var ama başka bir şey göremedi doktor sizce bir sorun mu var . Geçen hafta kuş gözü kadardı şimdi büyümüş ilerlemesine bakacağız dedi olumlu olumsuz konuşmadı daha erken dedi ama ilk defa kesesi gözüken bir anne adayım daha önce 10 kez gebeliğim oldu ana sağlıksız olduğu için kese bile gözükmeden ya kürtaj ya düşük oldu. Bilginiz var mi acaba benim gibi olan ya da bazıları 6. Haftalarda kalbini duyarken bu yaşadığım beni korkuyor lütfen dualarınızda benim gibi anne adaylarına da yer ayırın 🙏🏻
cabım inşallah iyi sonuçlar alırsın genetik test yaptırmadınız mı 10 çok fazla ne kadar yıpranmıssındır sen :KK43: senin için dua edeceğim 🙏 Allah yüzüne baksın

Bunu ben de merak ediyorum. Anadolu yakasında hastane/doktor önerisi olan var mı
difembahyaa difembahyaa M mansure97 Ben Kavacık Beykozdaki Medistate hastanesine gidiyorum 1 yıldır Prof. Dr. Ahmet Semih Tuğrul öneririm kızlar aşırı ilgili birisi ve gerçekten çok bilgiye sahip. Benim hipertansiyonum + bir iki rahatsızlığım daha olduğu için perinataloga gitmek zorundayım kendisi aynı zamanda perinatolog yani yüksek riskli gebelik doktoru. Önceki gebeliğimde kalbi durmuştu bebeğimin kürtajımı o yaptı ve aynı gün toparladım kendimi sorunsuz bir şekilde.

Banada İstanbul Avrupa yakasında lazım doktor, içime sinen bir doktor olsun istiyorum, teşekkür ederim bilgilendirme için

cabım inşallah iyi sonuçlar alırsın genetik test yaptırmadınız mı 10 çok fazla ne kadar yıpranmıssındır sen :KK43: senin için dua edeceğim 🙏 Allah yüzüne baksın
Yaptırdık ileri derece testler de dahil ama bir sorun çıkmadı yani en iyi denilebilecek doktorlara gittik bir sorun görünmedi sizde sorun olmasa da embriyoda genetik eşleşmede sorun vardır olur dediler tüp bebek denedik genetik teste gönderdik embriyoyu herkesin. Embriyosu genetik olumlu veya olumsuz sonuç alırken bizimki be olumlu ne olumsuz yani sonuca ulaşmadı çıkmadı malesef 🙏🏻 lütfen bol duaya ihtiyacımız var sanırım bizim gibi olan daha köyü durumda olan nice güzel anne adayı var rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hepimize

X