- 18 Temmuz 2023
- 133
- 112
Bilmiyorum ama 7 agustosta betahcg değerime baktirdigimda 6 ile öğrendim hamileliğimi. ve döngüm 40günde birdirReglden önce yumurtlama olmuş olabilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum ama 7 agustosta betahcg değerime baktirdigimda 6 ile öğrendim hamileliğimi. ve döngüm 40günde birdirReglden önce yumurtlama olmuş olabilir mi
Benim buyuk ihtimalle geç dollenme canim 8 haftaya kadar vakti var korkmayinGeç mi gittiniz keseyi görmeye geç mi belirdi ben 5+3 kese gördüm bu hafta bebeği görürüm dedim göremedim çok tedirginim de ay bana umut olun inşallah
YAŞ 29 sat 4 temmuz kese 5+0 kalp atışı 7+0Merhabalar güzel Nisan anneleri
Zamanla burayı doldururuz inşallah şimdilik tabloyu biraz dolduralım lütfen beni etiketleyip bilgilerinizi yazınız
Hepimize hayırlı saglıklı hamilelikler doğumlar nasip olsun inşallah
İSİM
Yaş SAT KESE Kalp Atışı
Cinsiyet. @Mavihali 33 15 Temmuz 5+1 ? ? @mmervee_ 28 8Temmuz 4+4 6+1 ? @Karusel 29 18 Temmuz ? ? ? @ihlamurunkokusu 25 11 Temmuz 5+2 ? ? @strudel 36 19 Temmuz ? difembahyaa 28 3 Temmuz 6+5 6+5 ? @Eksi_Elma 34 6 Temmuz ? ? ? R Ranaz 30 5 Temmuz ? ? @Beetul12 30 28 Haziran 4+5 6+2 @kayaaaaaddd 30 25 Haziran 4+5 @tospalak 28 26 Haziran 5+0 7+3 AyrisYigitbas 30 21 Haziran 8+0 @Meine Sterne 36 8 Temmuz 6+0 6+0 madamseker 31 8 Temmuz 5+2 M mimoza2015 41 1 Temmuz 5+2 6+5 @muggle1 28 7 Temmuz M mansure97 26 23 Temmuz 2kedianasi 27 23 Temmuz @Merayyy 30 4 Temmuz
Kızlar bende yarın Dr a gıdecegım çok heycanlıyım kalp atışı için daha keseyi de gormedım ilk gıdecegım Ama aklıma takılan bısı var Bı kac gundur mide bulantım gitti göguslerın agrıyordu onlarda baya azaldı normal mı yaaa neden böle oldu yarın 7haftalık olacak
Benimde öyle patliycak gibiBenim gelip gidiyor belirtiler, çok şişkinliğim var ne olacak böyle bilmiyorum, içim şişti böyle sanki, darlık veriyor bana şişlik
Benimde öyle patliycak gibi
Bende de şişkinlik çoktu o da azaldı hıc bısı anlamaıdm yarın dra gidene kadar böyle kıvranıp duracağım heralde ilk çocugumda böle degıldi Bı kusma başladı 4 ay surdu bunu anlamadımBenim gelip gidiyor belirtiler, çok şişkinliğim var ne olacak böyle bilmiyorum, içim şişti böyle sanki, darlık veriyor bana şişlik
Bende de şişkinlik çoktu o da azaldı hıc bısı anlamaıdm yarın dra gidene kadar böyle kıvranıp duracağım heralde ilk çocugumda böle degıldi Bı kusma başladı 4 ay surdu bunu anlamadım
çok sevindim canım Allah kucağına alıp sevmeyi nasip etsin.Canım az önce çıktım doktordan kalbi atıyo miniğimin dinletmedi ama ilk haftalarda çok önermiyorum dedi ama gösterdi 6+4 uyumlu 3 gün geç döllenme olmuş muhtemelen 7+0 sata göre. 7.1 mm. Şu an için her şey yolunda. Kahverengi lekelenme benim 4-5 gün sürmüştü sonra geçti. Yerleşme kanaması olabilir canım seninki. Kahverengi olmasının sebebi içerde beklemiş kan. Önemli olan kırmızı olmasın. Öyle yani. 11-14 haftalarda ikili test için randevu alırsın dedi. Hala emziriyorum bu hafta bırakıcam emzirmeyi. Zaten çok canım yanıyo emzirirken meme uçlarım ilk zamanlardaki gibi acıyo artık.
Çok üzüldüm inşallah bunu sağlıklı Bi şekilde kucagınıza alırsınız umarım burdakı herkes saglıklı bebısler dogururBenim bu ikinci hamileliğim, diğerini kaybettim, ondada böyle şişlik olmuştu epeyce zorlandım, baya zor oluyor böyle gerçekten, Allah yardımcımız olsun
Çok üzüldüm inşallah bunu sağlıklı Bi şekilde kucagınıza alırsınız umarım burdakı herkes saglıklı bebısler dogurur
Bunu ben de merak ediyorum. Anadolu yakasında hastane/doktor önerisi olan var mıKızlar, İstanbul da, olup doktor tavsiyesinde bulunacak var mıdır, hangi hastanelere gidiyorsunuz, özel mi, devlet mi
cabım inşallah iyi sonuçlar alırsın genetik test yaptırmadınız mı 10 çok fazla ne kadar yıpranmıssındır sen senin için dua edeceğim Allah yüzüne baksınEki Görüntüle 3289577
6+2 de gebelik kesesi var ama başka bir şey göremedi doktor sizce bir sorun mu var . Geçen hafta kuş gözü kadardı şimdi büyümüş ilerlemesine bakacağız dedi olumlu olumsuz konuşmadı daha erken dedi ama ilk defa kesesi gözüken bir anne adayım daha önce 10 kez gebeliğim oldu ana sağlıksız olduğu için kese bile gözükmeden ya kürtaj ya düşük oldu. Bilginiz var mi acaba benim gibi olan ya da bazıları 6. Haftalarda kalbini duyarken bu yaşadığım beni korkuyor lütfen dualarınızda benim gibi anne adaylarına da yer ayırın
canım bitki çayı yasak bir araştır istersenDoktordan çıktım, kesesigorundu 5 tüp kan aldılar folik asit
Bak bu çayı çok zorlandığında iç, bana çok iyi geliyor , ben çoğunlukla akşam yemeğinden sonra gazman olunca içiyorum
Bunu ben de merak ediyorum. Anadolu yakasında hastane/doktor önerisi olan var mı
difembahyaa M mansure97 Ben Kavacık Beykozdaki Medistate hastanesine gidiyorum 1 yıldır Prof. Dr. Ahmet Semih Tuğrul öneririm kızlar aşırı ilgili birisi ve gerçekten çok bilgiye sahip. Benim hipertansiyonum + bir iki rahatsızlığım daha olduğu için perinataloga gitmek zorundayım kendisi aynı zamanda perinatolog yani yüksek riskli gebelik doktoru. Önceki gebeliğimde kalbi durmuştu bebeğimin kürtajımı o yaptı ve aynı gün toparladım kendimi sorunsuz bir şekilde.
Yaptırdık ileri derece testler de dahil ama bir sorun çıkmadı yani en iyi denilebilecek doktorlara gittik bir sorun görünmedi sizde sorun olmasa da embriyoda genetik eşleşmede sorun vardır olur dediler tüp bebek denedik genetik teste gönderdik embriyoyu herkesin. Embriyosu genetik olumlu veya olumsuz sonuç alırken bizimki be olumlu ne olumsuz yani sonuca ulaşmadı çıkmadı malesef lütfen bol duaya ihtiyacımız var sanırım bizim gibi olan daha köyü durumda olan nice güzel anne adayı var rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hepimizecabım inşallah iyi sonuçlar alırsın genetik test yaptırmadınız mı 10 çok fazla ne kadar yıpranmıssındır sen senin için dua edeceğim Allah yüzüne baksın