Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok fazla mimoza, dikkat etmeniz lazım. Ama dikkatli beslenme ile çok kısa sürede çözersiniz. Meyve bir porsiyonu geçmesin günde, tatlı da canınız çok çok istiyorsa ölçülü şekilde olmali ve sık sık değil. Tam tahıllı şeyler tüketin zaten biliyorsunuzdur bilinçli/ sağlıklı beslenme şeklinde ilerleyin.Yedikten 1 saat sonra
Benim de. Kokusu bile geliyor burnuma, kahvaltıda hele hmmmm ben çok severdim ama ha kendi kendime bir demlik içerdim. Simdi kafein iznimi kahveden yana kullanıyorum, bir kupa sıcak sütün içine bir kaşık çözülür kahve şeklinde içiyorum. 50 mg kafein gibi bir şey yapıyor ama yine de ne çikolata ne de çay tüketiyorum sonrasında.Benim canım sürekli çay içmek istiyor, hamile kalmadan önce çaya hiç düşkünlüğüm yoktu bitki çayı sever tüketirdim ama normal çay ı ıh. Bir iki haftadır adeta karadenizde çay bahçelerimiz varmışçasına çaya düştüm, tiryaki oldum. Ne içebilirim çay yerine? Günde iki kupayı geçirmemeye çalışıyorum ve açık içmeye dikkat ediyorum ama pek başarılı olamıyorum. Çok zararı olur mu acaba?
Canım meyve ile birlikte süt veya yoğurt tüketirsen, tatlıyı da süt ile tüketirsen bir nebze şekeri dengeliyor. Ancak meyveler masum sanılıyor ancak değil. Meyve tüketeceksen de öğlen tercih etmelisin oda yoğurt ile mesela. Ben şuan o şekilde tüketiyorum. Akşam süt tüketirsen şekerin biranda çıkmasını veya düşmesini de engelliyor. Şeker potansiyeli olanların alışkanlık yapması lazım aslında. Diyetisyenimde aynı şeyler söylediKızlar merhaba ideal kolumda ve spor yapan biriydim 3 aydir gebelikte aşırı meyve ve tatlı tüketim az once olcum yaptım tokluk 195 çıktı açlığa henuz bakmadım bu sorunu yaşayan varmi diyetle cozulurmu
Tavan diyemem ama doktor kontrolüm var, klasik kontrol öncesi titreme partisi veriyorum. Kalbim pır pır.Benim anksıyete tavan sızlerde durum nedir acaba?
Paylaş bence burada. İnsan kendi kendine düşündükçe daha da daralıyor, paylaşınca korkular kalsa da insan kendini çok bunaltmıyorKafamdakı dusunceler stresler bitmiyor içim hep daralıyor
İki prillam artı bi zofer hala kusmalarım var kusmasam bile miğdem ağzımda 12 haftalıkAl benden de o kadar 12+1 olduk prilam halaa kullanıyorum 7. Haftadan beri ona rağmen 2 kere kustum bugün
Benim doktorum yedikten bir saat sonra ölçtürüyor. Hatta burada hamilelik şekeri günlüğü veriyorlar, orada doldurduğum tabelada da 1 saat sonra yazıyor. Hamilelik şekeri ve normal şeker ölçümü arasında fark olabilir mi acaba?ailemde çok şeker hastası olduğu için şöyle öneri yapabilirim yemek yedikten 2 saat sonra yapmak gerekiyor ve sabah kahvaltıdan hemen önce açlık kan şekerinizi ölçüp ve kahvaltıdan 2 saat sonra tokluk şekerinizi bir süre takip ederseniz daha sağlıklı sonuç elde ederseniz.
Çayın yerini hiçbir şey tutmaz ki kuzum Tiryakiyim sabahları normal demli bir bardak kahvaltıyla içiyorum. Öğleden sonra çok açık limonlu 3-4 bardak içiyorum. Geçen kahvaltıya gittik beş bardak demli içtim unutup. Üstüne de türk kahvesi söyledim o derece abarttım. Birkaç gün ara verdim. Tabi o kadar abartmamak lazım.Kahve içtiğim gün çay içmiyorum.Benim canım sürekli çay içmek istiyor, hamile kalmadan önce çaya hiç düşkünlüğüm yoktu bitki çayı sever tüketirdim ama normal çay ı ıh. Bir iki haftadır adeta karadenizde çay bahçelerimiz varmışçasına çaya düştüm, tiryaki oldum. Ne içebilirim çay yerine? Günde iki kupayı geçirmemeye çalışıyorum ve açık içmeye dikkat ediyorum ama pek başarılı olamıyorum. Çok zararı olur mu acaba?
Hiç bilmiyorum onu açıkçası ancak yüksek çıkmış ya bir süre kendisi kontrol edebilir sabahları en azından kontrol altında tutmuş olur diye düşünmüştüm ama doktora sormak lazım tabi. Belki fark vardır gebelik şekeri önlem alınmazsa gerçekten çok tehlikeli annede ciddi hasarlar bırakabiliyor sonra.Benim doktorum yedikten bir saat sonra ölçtürüyor. Hamilelik şekeri ve normal şeker ölçümü arasında fark olabilir mi acaba?
Cocuk ıcın oluyor dısarda ınsan ılıskılerı ıcın oluyor bişi oluyor düşünme skalası 1 olcak seyı 10 dusunuyorum oyhPaylaş bence burada. İnsan kendi kendine düşündükçe daha da daralıyor, paylaşınca korkular kalsa da insan kendini çok bunaltmıyor
Çay demir emilimini azaltıyor ve bebek demire çok ihtiyaç duyuyor ya, o yüzden hani yol yakınken başka bir şeyle değiştirsem çayı diye sordum aslında. Bitki çayları için internette çelişik bilgiler oluyor, güvenemiyorum hani yüzde yüz şu olur şunu tüket yerine diyen biri olmasını ümit ettimÇayın yerini hiçbir şey tutmaz ki kuzum Tiryakiyim sabahları normal demli bir bardak kahvaltıyla içiyorum. Öğleden sonra çok açık limonlu 3-4 bardak içiyorum. Geçen kahvaltıya gittik beş bardak demli içtim unutup. Üstüne de türk kahvesi söyledim o derece abarttım. Birkaç gün ara verdim. Tabi o kadar abartmamak lazım.Kahve içtiğim gün çay içmiyorum.
Ay sorma benim en zor bıraktığım şey çaydı. Günde 35 bardağa kadar içiyordum çalışırken :) yani kırmızı çizgim ama günde çaydan ziyade günlük almamız gereken kafein miktarı var. Onu geçmemek gerekiyor mesela çikolata yiyorsan oda kafein bu sefer çaydan kesmek lazım gibi. Yerine bişi varsa bende öneri alabilirim. Bir bardak içiyorum 4 aydır rn zor bıraktığım 2 şey çay kokoreçBenim canım sürekli çay içmek istiyor, hamile kalmadan önce çaya hiç düşkünlüğüm yoktu bitki çayı sever tüketirdim ama normal çay ı ıh. Bir iki haftadır adeta karadenizde çay bahçelerimiz varmışçasına çaya düştüm, tiryaki oldum. Ne içebilirim çay yerine? Günde iki kupayı geçirmemeye çalışıyorum ve açık içmeye dikkat ediyorum ama pek başarılı olamıyorum. Çok zararı olur mu acaba?
Çok iyisin cnm diyet listesine şimdi baktım ben çok oburum işim zorAslında kilo vermeye yönelik yapmıyoruz yapamıyoruz zaten şeker kontrolü, 7-9 kilo hedefiyle başladık. Dolu dolu besleniyorum diyet listemde herşey var ancak olması gereken, kabızlığı önleyici, en az 3 litre su olan ve bebeğin besleneceği şekilde besleniyoruz. Gereksiz hiç birşey yok listede. Karbonhidrat şeker zararlı yağlar yok. Zaten bunların bana da bebeğe de bir yararı da yok. Diyet demeyelim de bilinçli beslenme diyelim :) ama kilo vermişim tüp bebek tedavisinden çıktık belki ödem atıyorumdur oda olabilir :)
Ya sen bana bakma bende hamile kalmadan önce artislik yapıyordum insan bir kere hamile kalıyor da herşeyi yicem de bilmem ne de şimdi tıpış tıpış diyet yapıyorum büyük konuşmuşum :)Çok iyisin cnm diyet listesine şimdi baktım ben çok oburum işim zor
Ben de cay icmrye bayilan biriyim ama bir bardak ictigim anda icim geciyor gibi oluyorum hamile oldugumdan beriÇay demir emilimini azaltıyor ve bebek demire çok ihtiyaç duyuyor ya, o yüzden hani yol yakınken başka bir şeyle değiştirsem çayı diye sordum aslında. Bitki çayları için internette çelişik bilgiler oluyor, güvenemiyorum hani yüzde yüz şu olur şunu tüket yerine diyen biri olmasını ümit ettim
Roibos çayı öneriyolar ama ben onu vanilyalı almışım kokusu mahvetmişti içememiştim sadesi belki iyidir bilemiyorumBenim canım sürekli çay içmek istiyor, hamile kalmadan önce çaya hiç düşkünlüğüm yoktu bitki çayı sever tüketirdim ama normal çay ı ıh. Bir iki haftadır adeta karadenizde çay bahçelerimiz varmışçasına çaya düştüm, tiryaki oldum. Ne içebilirim çay yerine? Günde iki kupayı geçirmemeye çalışıyorum ve açık içmeye dikkat ediyorum ama pek başarılı olamıyorum. Çok zararı olur mu acaba?
Kahve içebilsem hiç affetmezdim ya, toprak içiyor gibi oluyorum. Kokusu hala aşık ediyor ama içince hiçbir tat yokRoibos çayı öneriyolar ama ben onu vanilyalı almışım kokusu mahvetmişti içememiştim sadesi belki iyidir bilemiyorum
Ben önceden günde 1-2 kupa kahve 5-6 çay bardağı da orta demli çay içerdim. Hamile olduğumu öğrendiğimde kahveyi kestim çok nadiren bol sütlü filtre içiyorum
Çayı da 4 çay bardağı çok açık içiyorum her gün tamamen vazgeçebileceğim bi şey değil maalesef
Kahve içmediğim sürece bu miktarın fazla olduğunu da düşünmüyorum ya
Oyy oralara girersen biliyorsun ferritin önemli onun bağlanması için c vitamini de almak lazım. Et grubuyla süt grubu tüketmemek lazım. Günde iki bardak açık çaydan bir şey olmaz zindan etme hamileliği kendine. Ihlamur, kuşburnu da içebilirsin. Multivitamin kullanıyorsan içinde fazlasıyla var demirÇayın yerini hiçbir şey tutmaz ki kuzum Tiryakiyim sabahları normal demli bir bardak kahvaltıyla içiyorum. Öğleden sonra çok açık limonlu 3-4 bardak içiyorum. Geçen kahvaltıya gittik beş bardak demli içtim unutup. Üstüne de türk kahvesi söyledim o derece abarttım. Birkaç gün ara verdim. Tabi o kadar abartmamak lazım.Kahve içtiğim gün çay içmiyorum.