• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben yaptirdim ama suan pismanim ayrintili ultrasyona ekstra para istediler .. Taksiti kredi kartinizda bankayi arayip siz yaptirionuz oyle bi imkani varsa yoksa yapilmior taksit tekncekimde aliorlae
Ayrıntılı ultrason mu bakıldı canım sana 20’den sonra değil mi o

Günaydın güzel anneler, bebek haberini yakınlarımıza mesajla verdiğimiz için cinsiyet haberini bari yüz yüze verelim anı olsun dedik, dün akşam aile yakınlarımızı ağırladık. Benim taraftan herkes kız olduğundan emindi, pastadan bir dilim kesip mavi krema görününce biraz yıkım yaşandı. Ben de azıcık bozuldum, inşallah oğlum hepsinin üzerine işer 😂😂
Amin yerim seni ♥️

Oturup kalkarken eğilirken karnımda bebişin olduğunu düşündüğüm bir sertlik hissediyorum ve zorlasam baya acı çekecek gibiyim. Yani hareketlerim kısıtlanmaya başladı. Bir de alt karnımda içerden yanma oluyor ateş gibi. Bazen elektrik çarpar gibi oluyor aşağı doğru saliselik. Doktora da sürekli bu sorularla gitmek istemiyorum sonuçta içeride bir şey büyüyor hiçbir şey olmaması beklenemez gibi. Var mı bunları yaşayan 15teyim

Oturup kalkarken eğilirken karnımda bebişin olduğunu düşündüğüm bir sertlik hissediyorum ve zorlasam baya acı çekecek gibiyim. Yani hareketlerim kısıtlanmaya başladı. Bir de alt karnımda içerden yanma oluyor ateş gibi. Bazen elektrik çarpar gibi oluyor aşağı doğru saliselik. Doktora da sürekli bu sorularla gitmek istemiyorum sonuçta içeride bir şey büyüyor hiçbir şey olmaması beklenemez gibi. Var mı bunları yaşayan 15teyim
Canım çok normal. Ben daha dün bunlar için gittim. Doktor da doğurana kadar daha ne ağrılar çekeceksin telaş etme dedi.Çok eğilme, çok ayakta durma, yukarı falan uzanmaya çalışma,fırsat buldukça ayaklarını uzat dinlen hep.

E bu paketler ne işe yarıyor ki.
Bazı paketlerin içine dahil ediyorlar bazısına etmiyorlar maalesef ya, benim fiyat aldığım yerlerin hepsinde yoktu. Bir de mesela atıyorum profesör bakacaksa ek ücret ödüyorsun falan normal muayenedeki gibi öyle şeyler de oluyor. Doğumda ne ödiyceğini biliyosun bi o işe yarıyo bence, gerisi fasa fiso.

Bazı paketlerin içine dahil ediyorlar bazısına etmiyorlar maalesef ya, benim fiyat aldığım yerlerin hepsinde yoktu. Bir de mesela atıyorum profesör bakacaksa ek ücret ödüyorsun falan normal muayenedeki gibi öyle şeyler de oluyor. Doğumda ne ödiyceğini biliyosun bi o işe yarıyo bence, gerisi fasa fiso.
Anladım. Bana hiç doğum paketinden filan bahsetmediler. Ben de hiç sormadım. Ama doğum ücreti 20.000TL miş bizim hastanede onu öğrendim dün. Yılbaşından sonra da zam gelecekmiş.

Anladım. Bana hiç doğum paketinden filan bahsetmediler. Ben de hiç sormadım. Ama doğum ücreti 20.000TL miş bizim hastanede onu öğrendim dün. Yılbaşından sonra da zam gelecekmiş.
genelde zaten takipli olduğun hastane nasıl olsa bize geliyor diyip paket ücreti paylaşmıyor, siz yine de bir sorun isterseniz. ben evime yakın lokasyondaki diğer hastanelerden fiyat almıştım, paket almayı da yorum okudukça lanet olsun herhalde şans işi bu falan diye diye erteledim. sürpriz bir konu çıkmasın, kafamız rahat edelim istiyordum ama bakalım.

Yok kuzum sordum sadece hani sira alayim simdiden die para istediler :) saka gibi
Öyle şey mi olur. Detaylı ultrason tercihe isteğe bağlı keyfi keder bir uygulama değil. Bir şey imzaladıysanız tekrar okuyun. İçermiyorsa hastane ile görüşün. Doğum paketinde ne varmış muayene ve doğum mu sadece. İlk defa böyle bir şey duydum. Yerinizde olsam kabul etmem böyle bir şeyi. Hormonlar tavan zaten sinirlendim bak şimdi 😅

Canım çok normal. Ben daha dün bunlar için gittim. Doktor da doğurana kadar daha ne ağrılar çekeceksin telaş etme dedi.Çok eğilme, çok ayakta durma, yukarı falan uzanmaya çalışma,fırsat buldukça ayaklarını uzat dinlen hep.
Evet dinlenince çoğu hafifliyor dediğin gibi. Çekeriz ya ne olacak sağlıklı olsunlar da 😍

Öyle şey mi olur. Detaylı ultrason tercihe isteğe bağlı keyfi keder bir uygulama değil. Bir şey imzaladıysanız tekrar okuyun. İçermiyorsa hastane ile görüşün. Doğum paketinde ne varmış muayene ve doğum mu sadece. İlk defa böyle bir şey duydum. Yerinizde olsam kabul etmem böyle bir şeyi. Hormonlar tavan zaten sinirlendim bak şimdi 😅
Sorma gidicrm cumartesi iyice yolarim onlari merak etme

Canını sıkmaya değmez boşver, belki dışarıda başka birine yaptırmak istersin diye ayrıntılıyı dahil etmemişlerdir bir sonraki hamilelikte sorup öyle paket alırsın 🌸
Ya aslinda okudum kadina da sordum evet dedi var dedi ama simdi bana boyle dendi cumartesi guttigimde konuscam 17 bin tl verdim az degl

Back