- 25 Mayıs 2023
- 510
- 644
- 18
Offf ben 12. Haftadan sonra biter diyordum hala devam mı ya sabah uyanınca çok kötü benimdeBende de hala bulanti var kursagim aciyor midem altust ustune ustluk 16 haftama gircem daha geceleri haram
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Offf ben 12. Haftadan sonra biter diyordum hala devam mı ya sabah uyanınca çok kötü benimdeBende de hala bulanti var kursagim aciyor midem altust ustune ustluk 16 haftama gircem daha geceleri haram
Valla insallah gecer kuzum ne diyim ben kussam rahstlicam gibi gelio ama bilmiom insallah kurtuluruz bulantidanOfff ben 12. Haftadan sonra biter diyordum hala devam mı ya sabah uyanınca çok kötü benimde
Yediklerinize cok dikkat etmeniz lazım, birkaç gün ardarda şeker, basit karbonhidrat almayın, tekrar ölçüm yapın, sabah kalkar kalkmaz da açlık şekeri ölçün. Hala bu kadar yüksekse doktora danışın. Düşerse diyet yapmak zorundasınız demektir (arada kısıtlı miktarda kaçamak ok). Benim tokluk 120yi gecmemesine rağmen insülin kullanmak zorundayim.Kızlar merhaba ideal kolumda ve spor yapan biriydim 3 aydir gebelikte aşırı meyve ve tatlı tüketim az once olcum yaptım tokluk 195 çıktı açlığa henuz bakmadım bu sorunu yaşayan varmi diyetle cozulurmu
Bir de ölçümü hemen yemekten sonra mı yaptınız yoksa bir saat sonra mı?Kızlar merhaba ideal kolumda ve spor yapan biriydim 3 aydir gebelikte aşırı meyve ve tatlı tüketim az once olcum yaptım tokluk 195 çıktı açlığa henuz bakmadım bu sorunu yaşayan varmi diyetle cozulurmu
Oyy Ya Rabbim size bagislasin digrr bebeginizi Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsnİyi akşamlar kızlar çift yumurta ikizlerine hamileyim 13 haftalık dün cinsiyet öğrenmeye gittim. Birinin kalbi durmuş 1 hafta önce maalesef kaybettim. Diğerine bişey olmaz inşallah babada dua edin lütfen
İyi akşamlar kızlar çift yumurta ikizlerine hamileyim 13 haftalık dün cinsiyet öğrenmeye gittim. Birinin kalbi durmuş 1 hafta önce maalesef kaybettim. Diğerine bişey olmaz inşallah babada dua edin lütfen
Güzel bir hamilelik geçirip sağlıkla diğer yavrunuzu kucağınıza alırsınız inşallahİyi akşamlar kızlar çift yumurta ikizlerine hamileyim 13 haftalık dün cinsiyet öğrenmeye gittim. Birinin kalbi durmuş 1 hafta önce maalesef kaybettim. Diğerine bişey olmaz inşallah babada dua edin lütfen
Yedikten 1 saat sonraBir de ölçümü hemen yemekten sonra mı yaptınız yoksa bir saat sonra mı?
Allah'ım sabırlar versin inşallahİyi akşamlar kızlar çift yumurta ikizlerine hamileyim 13 haftalık dün cinsiyet öğrenmeye gittim. Birinin kalbi durmuş 1 hafta önce maalesef kaybettim. Diğerine bişey olmaz inşallah babada dua edin lütfen
Aslında kilo vermeye yönelik yapmıyoruz yapamıyoruz zaten şeker kontrolü, 7-9 kilo hedefiyle başladık. Dolu dolu besleniyorum diyet listemde herşey var ancak olması gereken, kabızlığı önleyici, en az 3 litre su olan ve bebeğin besleneceği şekilde besleniyoruz. Gereksiz hiç birşey yok listede. Karbonhidrat şeker zararlı yağlar yok. Zaten bunların bana da bebeğe de bir yararı da yok. Diyet demeyelim de bilinçli beslenme diyelim :) ama kilo vermişim tüp bebek tedavisinden çıktık belki ödem atıyorumdur oda olabilir :)Artık kilo verme devamımı cnm sadece beslenmedeki dikkat ediyorsun
Rabbim korusun canım tüp bebekten beri tanışıyoruz üzüldüm açıkçası inşaAllah bişi olmazİyi akşamlar kızlar çift yumurta ikizlerine hamileyim 13 haftalık dün cinsiyet öğrenmeye gittim. Birinin kalbi durmuş 1 hafta önce maalesef kaybettim. Diğerine bişey olmaz inşallah babada dua edin lütfen
Cok uzuldumİyi akşamlar kızlar çift yumurta ikizlerine hamileyim 13 haftalık dün cinsiyet öğrenmeye gittim. Birinin kalbi durmuş 1 hafta önce maalesef kaybettim. Diğerine bişey olmaz inşallah babada dua edin lütfen
ailemde çok şeker hastası olduğu için şöyle öneri yapabilirim yemek yedikten 2 saat sonra yapmak gerekiyor ve sabah kahvaltıdan hemen önce açlık kan şekerinizi ölçüp ve kahvaltıdan 2 saat sonra tokluk şekerinizi bir süre takip ederseniz daha sağlıklı sonuç elde ederseniz.Yedikten 1 saat sonra
Ben hissettiğimi dğüşünüyorum. Arada oluyo içeriden pıt pıt pıt oluyor böyle.Bebek hareketlerini hiswediyirmusunuz