2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Fitil hic kullanmadim enfeksiyon olsa agrimda olur aslinda ama bi degisik koyu gibi bazen

Progestron kullanmadim kuzum hic ben belkide enfeksiyon mu ozaman bilemedim ki kotu kokuyor altimami kaciriyorun acava sabah uyandigimda goruyorum genelde

Progesteron hormonunu vücut yumurtlama zamani üretmeye basliyor, hamileysek hep devam ediyor vücut kendisi üretmeye, adet olursak direkt düsüyor. Bazi kadinlar yeterince üretemiyor ya da doktorlar önlem olarak veriyor mesela. O yüzden yumurtlama dönemindeki gibi bir siviysa bence bir sikinti yoktur, demek ki yeterince progesteron sagliyor vücudunuz.

Enfeksiyon illa agrili olmuyor ya :/ Ama en belirleyici sey bence akintinin rengi. Kasinti var mi? Klavyem türkce degil, kasinti derken hani bir yerlerimiz kasinir ya onu diyorum, kasilma kast etmiyorum

Soruna bir cevabim yok canim insallah rahatsiz edici bir durum yoktur ama son cümlene istinaden: gecen bir sey okudum internette "hamilelik 9 ay boyunca -..... normal mi? diye google'a yazmaktir" diye Vücuduma bu kadar dikkat kesildigim bir dönem olmamisti hayatta.

Anladim kuzum yok kaşıntım olmadi hic , ama doktoru aradim idrar testi vermek icin gel dedi. Idrar vermeye gidicem her ihtimale karsin tedbirli olmaliyim die bakalim ne olcak buarada benimle ilgilwnip yazdigin icin cok tesekkur ederim danisabilcegim endiselerimi yazabilcegim paylasacagim tek burasi var

Bunlari bilmiyordum bende bi gitmeliyim

Benim 9. hafta sonlarinda böbrek agrim olmustu ve sistit olmus gibi bir his vardi, yani o kadar su icmeme, ayaklarimi sicak tutmama ragmen "sistit oldum" diyordum. Bir kere doktorumda, bir kere de hastanede idrar verdim. Ikisinde de bir sey cikmadi. Yani bu hamilelik nasil bir sey tanimlamanin imkani yok. Vücudumuzun icini, nasil calistigini, neler oldugunu görsek aklimiz ucar. Ne, niye oluyor bazen doktorlar bile bilmiyor. Oluyor iste, vücut delleniyo :)

Sonuclar cikinca haber verirsin.

Gerçekten çok doğru ya

Canım bu dönemlerde akıntılar başlıyormuş kiminde daha yoğun kiminde daha az. Ben de bu haftaya kadar kupkuruyken bu hafta hafiften başladı akıntılarım normal bence.

Canım bu dönemlerde akıntılar başlıyormuş kiminde daha yoğun kiminde daha az. Ben de bu haftaya kadar kupkuruyken bu hafta hafiften başladı akıntılarım normal bence.
Kasık agrısı da geliyor yavas yavas

Tabiki yazarim insallah

Yok ama akıntım arttı diyebilirim. Ben bir anda idrara sıkışıyorum baskı yapıyor galiba.

Bugün 1 ay sonunda kontrole gittim. 14+1 çıktı. Bu doktora ilk kez gittim. Daha önce hiçbir kan tahlili vs yapılmamıştı. Bugün hem idrar hem kan verdim. İkili test yaptırmak istememiştim garanti sonuç olmadığı için. Doktorum her şey yolunda ama ben herkesin yaptırmasını istiyorum dedi. İkili için de kan verdim. İki haftadır ciddi kasık ağrılarım vardı. Mide yanmam çok artmıştı. Rennie tablet alıyordum midem yandıkça. Doktor iki tane alabilirsin dedi. O kasık ağrıları çok normalmiş. Sağlı sollu fena ağrı saplanıyor hala. Renkli ultrason ile de baktı kalbe giden bir damar varmış onlara falan baktı ense burun ölçümü aldı. Bir ay sonra tekrar gel dedi ama ben dayanamam 2 hafta sonra damlarım

Yok ama akıntım arttı diyebilirim. Ben bir anda idrara sıkışıyorum baskı yapıyor galiba.
Ay o bende de var. Koştur koştur wc gidiyorum. Aşırı sık gidiyorum bir de gece en az 8 defa kalkıyorumdur. Okuduğuma göre bir süre sonra bu durum rahatlayacakmış. Ancak son 3 aya girince daha fazla artarak geri dönecekmiş.

Aaa bunu içmemizde sıkıntı yok muymuş. Ben hiç soramamaıştım, öyleyse ben de içim arada kavruluyor midem.

Kizlar o bende de var hele hapsirirsam cok kotu oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…