- 16 Nisan 2023
- 1.459
- 2.898
- 53
- 37
Fitil hic kullanmadimenfeksiyon olsa agrimda olur aslinda ama bi degisik koyu gibi bazen
Progestron kullanmadim kuzum hic ben belkide enfeksiyon mu ozaman bilemedim ki kotu kokuyor altimami kaciriyorun acava sabah uyandigimda goruyorum genelde
Soruna bir cevabim yok canim insallah rahatsiz edici bir durum yoktur ama son cümlene istinaden: gecen bir sey okudum internette "hamilelik 9 ay boyunca -..... normal mi? diye google'a yazmaktir" diyeGünaydın, dün akşamdan beri kasığımın sol tarafında merkezden yayılan tip bir ağrı var. Devamlı değil, sanki böyle on dakikada bir gelip giden bir ağrı. Bu kasılma mı nedir başına benzer bir şey gelen var mı? Doktora mı gitsem huzursuz oldum. İlk gebelik gerçekten cahiliye dönemiymiş bu arada
Anladim kuzum yok kaşıntım olmadi hic , ama doktoru aradim idrar testi vermek icin gel dedi. Idrar vermeye gidicem her ihtimale karsin tedbirli olmaliyim dieProgesteron hormonunu vücut yumurtlama zamani üretmeye basliyor, hamileysek hep devam ediyor vücut kendisi üretmeye, adet olursak direkt düsüyor. Bazi kadinlar yeterince üretemiyor ya da doktorlar önlem olarak veriyor mesela. O yüzden yumurtlama dönemindeki gibi bir siviysa bence bir sikinti yoktur, demek ki yeterince progesteron sagliyor vücudunuz.
Enfeksiyon illa agrili olmuyor ya :/ Ama en belirleyici sey bence akintinin rengi. Kasinti var mi? Klavyem türkce degil, kasinti derken hani bir yerlerimiz kasinir ya onu diyorum, kasilma kast etmiyorum
Bunlari bilmiyordum bende bi gitmeliyimArkadaşlarımlar size bir bilgi vermek istiyorum, belki bilmeyenler vardır, ben çünkü bilmiyordum. Ben altı ayda bir diş hekimine kontrole giderim. 9. Haftada hamile iken yine kontrol randevum vardı, tabi hekime söylemek gerekiyor hamileliği. Baktı makti işte, dedi ki 30. Haftada tekrar gelin. Burası çokomelli: ebeveynlerin doğumdan önce diş kontrolünden geçmesi çok önemli, çünkü tedavi edilmeyen sorunlar, özellikle de çürük ve bakteri gibi durumlar, Mama verilirken vs direkt bebeğe geçiyor ve bebek sorunlu dişlere sahip oluyor. Bebeği besleyecek herkes aslında kontrolden geçmeli dedi (anne baba, artık nene mene kim yakın olacaksa). Bebekler dünyaya geldiğinde diş problemiyle gelmezler, dişlerinde oluşan her sey başkasından bulaşmıştır dedi.
Ben 20. Haftada diş temizliği için, 30. Haftada da son kontrol için gideceğim.
Bu da böyle bir anımdır.
Benim 9. hafta sonlarinda böbrek agrim olmustu ve sistit olmus gibi bir his vardi, yani o kadar su icmeme, ayaklarimi sicak tutmama ragmen "sistit oldum" diyordum. Bir kere doktorumda, bir kere de hastanede idrar verdim. Ikisinde de bir sey cikmadi. Yani bu hamilelik nasil bir sey tanimlamanin imkani yok. Vücudumuzun icini, nasil calistigini, neler oldugunu görsek aklimiz ucar. Ne, niye oluyor bazen doktorlar bile bilmiyor. Oluyor iste, vücut delleniyo :)Anladim kuzum yok kaşıntım olmadi hic , ama doktoru aradim idrar testi vermek icin gel dedi. Idrar vermeye gidicem her ihtimale karsin tedbirli olmaliyim diebakalim ne olcak buarada benimle ilgilwnip yazdigin icin cok tesekkur ederim danisabilcegim endiselerimi yazabilcegim paylasacagim tek burasi var
Gerçekten çok doğru yaSoruna bir cevabim yok canim insallah rahatsiz edici bir durum yoktur ama son cümlene istinaden: gecen bir sey okudum internette "hamilelik 9 ay boyunca -..... normal mi? diye google'a yazmaktir" diyeVücuduma bu kadar dikkat kesildigim bir dönem olmamisti hayatta.
Canım bu dönemlerde akıntılar başlıyormuş kiminde daha yoğun kiminde daha az. Ben de bu haftaya kadar kupkuruyken bu hafta hafiften başladı akıntılarım normal bence.A AfratafracMeine Sterne E evdekiliyakat IADK kızlar digerlerini etiketleyemedim size birsey aormam lazim.. gunluk pedde yada ic camasirinizda boyle afedersiniz su gibi sanki kucuk abdest yapilmis gibi bir leke yada islaklik buluyor musunuz.. Bende 2 haftadir var bu ve doktora sormakta aklima gelmedi bebegi gorunce sizde de var mi goren arkadaslarim cevwplarsa cok sevinirim
Kasık agrısı da geliyor yavas yavasCanım bu dönemlerde akıntılar başlıyormuş kiminde daha yoğun kiminde daha az. Ben de bu haftaya kadar kupkuruyken bu hafta hafiften başladı akıntılarım normal bence.
Tabiki yazarim insallahBenim 9. hafta sonlarinda böbrek agrim olmustu ve sistit olmus gibi bir his vardi, yani o kadar su icmeme, ayaklarimi sicak tutmama ragmen "sistit oldum" diyordum. Bir kere doktorumda, bir kere de hastanede idrar verdim. Ikisinde de bir sey cikmadi. Yani bu hamilelik nasil bir sey tanimlamanin imkani yok. Vücudumuzun icini, nasil calistigini, neler oldugunu görsek aklimiz ucar. Ne, niye oluyor bazen doktorlar bile bilmiyor. Oluyor iste, vücut delleniyo :)
Sonuclar cikinca haber verirsin.
İstersen bir doktorunu arayıp sor canım.Kasık agrısı da geliyor yavas yavas
Ayyy maşallah
Yok ama akıntım arttı diyebilirim. Ben bir anda idrara sıkışıyorum baskı yapıyor galiba.A AfratafracMeine Sterne E evdekiliyakat IADK kızlar digerlerini etiketleyemedim size birsey aormam lazim.. gunluk pedde yada ic camasirinizda boyle afedersiniz su gibi sanki kucuk abdest yapilmis gibi bir leke yada islaklik buluyor musunuz.. Bende 2 haftadir var bu ve doktora sormakta aklima gelmedi bebegi gorunce sizde de var mi goren arkadaslarim cevwplarsa cok sevinirim
Ay o bende de var. Koştur koştur wc gidiyorum. Aşırı sık gidiyorum bir de gece en az 8 defa kalkıyorumdur. Okuduğuma göre bir süre sonra bu durum rahatlayacakmış. Ancak son 3 aya girince daha fazla artarak geri dönecekmiş.Yok ama akıntım arttı diyebilirim. Ben bir anda idrara sıkışıyorum baskı yapıyor galiba.
Aaa bunu içmemizde sıkıntı yok muymuş. Ben hiç soramamaıştım, öyleyse ben de içim arada kavruluyor midem.Bugün 1 ay sonunda kontrole gittim. 14+1 çıktı. Bu doktora ilk kez gittim. Daha önce hiçbir kan tahlili vs yapılmamıştı. Bugün hem idrar hem kan verdim. İkili test yaptırmak istememiştim garanti sonuç olmadığı için. Doktorum her şey yolunda ama ben herkesin yaptırmasını istiyorum dedi. İkili için de kan verdim. İki haftadır ciddi kasık ağrılarım vardı. Mide yanmam çok artmıştı. Rennie tablet alıyordum midem yandıkça. Doktor iki tane alabilirsin dedi. O kasık ağrıları çok normalmiş. Sağlı sollu fena ağrı saplanıyor hala. Renkli ultrason ile de baktı kalbe giden bir damar varmış onlara falan baktı ense burun ölçümü aldı. Bir ay sonra tekrar gel dedi ama ben dayanamam 2 hafta sonra damlarım
Bende beklemiyordum canım demek çıkıntı görmeyince yüzde seksen kız dediOo masallah cok erken ogrenmissiniz cinsiyeti debenim doktorum inatla soylemedi
Benim bebis poposunu dondu ama oncesinde gormus olmasis lazim doktorymun fakat hic bisi demediBende beklemiyordum canım demek çıkıntı görmeyince yüzde seksen kız dedidarısı sana
Başından beri kullanıyorum. En yakın arkadaşım rennieAaa bunu içmemizde sıkıntı yok muymuş. Ben hiç soramamaıştım, öyleyse ben de içim arada kavruluyor midem.
Yok ama akıntım arttı diyebilirim. Ben bir anda idrara sıkışıyorum baskı yapıyor galiba.
Kizlar o bende de varAy o bende de var. Koştur koştur wc gidiyorum. Aşırı sık gidiyorum bir de gece en az 8 defa kalkıyorumdur. Okuduğuma göre bir süre sonra bu durum rahatlayacakmış. Ancak son 3 aya girince daha fazla artarak geri dönecekmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?