- 16 Nisan 2023
- 1.459
- 2.898
- 53
- 37
Ben Almanya'da yasiyorum, burada cinsiyetle alakali cekinceleri oldugunu sanmıyorum, zaten bir de NIPT yaptirdim, cinsiyete ayri para verdim yani desinler bi zahmetCinsiyeti önceden söylememeye başlamışlar malum hala kız bebeklerine karşı ön yargılı olanlar var. Cinsiyet bellidir size söylememişlerdir. Ama sonucu isteyin pdf olarak y kromozomu olan genetik taramalar yapıldıysa erkek yapılmamışsa kızdır
Bende uyusma skntisi yok cok sukur evimizde de tek yer tuvaleti var o yuzden sordum risk tasirmi acaba dieNormal doğum isteyenler için normal tuvalet daha uygun özellikle son dönemlerinde fakat ben bacaklarım uyustugu için klozet kullanıyorum
Yok taşımaz normal tuvalet daha sağlıklı hamileler içinBende uyusma skntisi yok cok sukur evimizde de tek yer tuvaleti var o yuzden sordum risk tasirmi acaba die
İnanır misiniz bende parti yapmak için bir anlığına heyecanlandım sonra vazgeçtim tekrarBen Almanya'da yasiyorum, burada cinsiyetle alakali cekinceleri oldugunu sanmıyorum, zaten bir de NIPT yaptirdim, cinsiyete ayri para verdim yani desinler bi zahmetneyse zaten bekleyeceğim çünkü is arkadaşlarım cinsiyet partisi yapmak istiyor, ayin 16sinda sadece sonuç geldi diyecekler, gidip kağıt içinde alacağız. Sonra artık partide öğreneceğiz.
Bu arada gördükçe "bu ne böyle tırt tırt işler" diyordum cinsiyet partileri için..arkadaşlarım heyecanlaninca kendimi heyecanla konsept ararken buldum
Ben de oldu ya minik minik böyle isilik gibi.Kızlar yüzünüzde sivilcelenme oldumu
BeennKızlar yüzünüzde sivilcelenme oldumu
Ben hiç masraf yapmadım, samimi bir grup olacak, cinsiyeti bilen arkadasim gözümü kapatıp ellerimi mavi ya da pembeye boyayacak. Ellerimi daha sonra karın kısmından beyaz tshirtün üstüne koyacağım, bir iki üç deyince ellerimi kaldırınca hepimiz göreceğiz rengi (resimdeki gibi). Sonra işte beraber pasta yeriz, bu kadarcık. Hiç öyle şatafata gerek yok, maksat heyecan ve en yakınlarını dahil etmek. Samimiyet bence çok önemli. Biz en fazla 10 kişi olacağız yani. Internette de paylaşmam. Güzel fikirler var, içinizde kalmasın eğer istiyorsanız.İnanır misiniz bende parti yapmak için bir anlığına heyecanlandım sonra vazgeçtim tekrarekonomik koşullar
Bir kutu progestan hap var 20 hap var içindeKızlar tüp Bebek ilaçları bitmedi bende 4 flakon proluteks 4 büyük 4 küçük iğnesi bir kutu oksapardan 6 tane var bir kutu coraspin var bir kutu estrofem ama içinde 18 hap kalmış Adana baraj yolunda yaşıyorum isteyene ücretsiz verebilirim.
Oo masallah cok erken ogrenmissiniz cinsiyeti deKızlar çok şükür bebeğim iyi Dr cinsiyet tahminim kız dediilaçlardan ignelerden kurtuldum bir tane kan ilacı bir tane de vitamin yazdı pazartesi günü ikili test için kan verecem içim çok rahatladı 11+6 zannederken 12+1 çıktım.
Bende olmustu onun ardina bel agrisi da cok cektim bazen hala oluyor. Doktorum bunun normal oldugunu cocuk buyudugu icin gerceklestigini sylemisti canim. Ama yinede egilirken kalkar yatarken is yaparken kendine dikkat etGünaydın, dün akşamdan beri kasığımın sol tarafında merkezden yayılan tip bir ağrı var. Devamlı değil, sanki böyle on dakikada bir gelip giden bir ağrı. Bu kasılma mı nedir başına benzer bir şey gelen var mı? Doktora mı gitsem huzursuz oldum. İlk gebelik gerçekten cahiliye dönemiymiş bu arada
Teşekkür ederimBende olmustu onun ardina bel agrisi da cok cektim bazen hala oluyor. Doktorum bunun normal oldugunu cocuk buyudugu icin gerceklestigini sylemisti canim. Ama yinede egilirken kalkar yatarken is yaparken kendine dikkat et
Bende progestan fitil kullanırken oluyordu, bazen altıma mı işedim acaba diye düşündüğüm bile oldu. Fitil kullanıyorsan su gibi akıntı normal canım. Diğer gruplarda da görüyorum, gebelikte bu tarz akıntının olması normal karşılanıyormuş.A AfratafracMeine Sterne E evdekiliyakat IADK kızlar digerlerini etiketleyemedim size birsey aormam lazim.. gunluk pedde yada ic camasirinizda boyle afedersiniz su gibi sanki kucuk abdest yapilmis gibi bir leke yada islaklik buluyor musunuz.. Bende 2 haftadir var bu ve doktora sormakta aklima gelmedi bebegi gorunce sizde de var mi goren arkadaslarim cevwplarsa cok sevinirim
Renksizse normal. Rengi koyuya dönerse (sarı, kahverengi ya da beyaz tane şeklinde) ve kokulu olursa doktora söylemen lazım. Enfeksiyon, mantar, bakteri vsdir o zaman. Yoksa progesterondan oluyor. Ben vajinal progesteron alırken bazen altıma mi yaptım lan diyordum, o derece.A AfratafracMeine Sterne E evdekiliyakat IADK kızlar digerlerini etiketleyemedim size birsey aormam lazim.. gunluk pedde yada ic camasirinizda boyle afedersiniz su gibi sanki kucuk abdest yapilmis gibi bir leke yada islaklik buluyor musunuz.. Bende 2 haftadir var bu ve doktora sormakta aklima gelmedi bebegi gorunce sizde de var mi goren arkadaslarim cevwplarsa cok sevinirim
Fitil hic kullanmadimBende progestan fitil kullanırken oluyordu, bazen altıma mı işedim acaba diye düşündüğüm bile oldu. Fitil kullanıyorsan su gibi akıntı normal canım. Diğer gruplarda da görüyorum, gebelikte bu tarz akıntının olması normal karşılanıyormuş.
Fitil hic kullanmadimBende progestan fitil kullanırken oluyordu, bazen altıma mı işedim acaba diye düşündüğüm bile oldu. Fitil kullanıyorsan su gibi akıntı normal canım. Diğer gruplarda da görüyorum, gebelikte bu tarz akıntının olması normal karşılanıyormuş.
Progestron kullanmadim kuzum hic ben belkide enfeksiyon mu ozaman bilemedim ki kotu kokuyor altimami kaciriyorun acava sabah uyandigimda goruyorum geneldeRenksizse normal. Rengi koyuya dönerse (sarı, kahverengi ya da beyaz tane şeklinde) ve kokulu olursa doktora söylemen lazım. Enfeksiyon, mantar, bakteri vsdir o zaman. Yoksa progesterondan oluyor. Ben vajinal progesteron alırken bazen altıma mi yaptım lan diyordum, o derece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?