2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlarımlar size bir bilgi vermek istiyorum, belki bilmeyenler vardır, ben çünkü bilmiyordum. Ben altı ayda bir diş hekimine kontrole giderim. 9. Haftada hamile iken yine kontrol randevum vardı, tabi hekime söylemek gerekiyor hamileliği. Baktı makti işte, dedi ki 30. Haftada tekrar gelin. Burası çokomelli: ebeveynlerin doğumdan önce diş kontrolünden geçmesi çok önemli, çünkü tedavi edilmeyen sorunlar, özellikle de çürük ve bakteri gibi durumlar, Mama verilirken vs direkt bebeğe geçiyor ve bebek sorunlu dişlere sahip oluyor. Bebeği besleyecek herkes aslında kontrolden geçmeli dedi (anne baba, artık nene mene kim yakın olacaksa). Bebekler dünyaya geldiğinde diş problemiyle gelmezler, dişlerinde oluşan her sey başkasından bulaşmıştır dedi.

Ben 20. Haftada diş temizliği için, 30. Haftada da son kontrol için gideceğim.

Bu da böyle bir anımdır.

Ben Almanya'da yasiyorum, burada cinsiyetle alakali cekinceleri oldugunu sanmıyorum, zaten bir de NIPT yaptirdim, cinsiyete ayri para verdim yani desinler bi zahmet neyse zaten bekleyeceğim çünkü is arkadaşlarım cinsiyet partisi yapmak istiyor, ayin 16sinda sadece sonuç geldi diyecekler, gidip kağıt içinde alacağız. Sonra artık partide öğreneceğiz.

Bu arada gördükçe "bu ne böyle tırt tırt işler" diyordum cinsiyet partileri için..arkadaşlarım heyecanlaninca kendimi heyecanla konsept ararken buldum

Normal doğum isteyenler için normal tuvalet daha uygun özellikle son dönemlerinde fakat ben bacaklarım uyustugu için klozet kullanıyorum
Bende uyusma skntisi yok cok sukur evimizde de tek yer tuvaleti var o yuzden sordum risk tasirmi acaba die

İnanır misiniz bende parti yapmak için bir anlığına heyecanlandım sonra vazgeçtim tekrar ekonomik koşullar

İnanır misiniz bende parti yapmak için bir anlığına heyecanlandım sonra vazgeçtim tekrar ekonomik koşullar
Ben hiç masraf yapmadım, samimi bir grup olacak, cinsiyeti bilen arkadasim gözümü kapatıp ellerimi mavi ya da pembeye boyayacak. Ellerimi daha sonra karın kısmından beyaz tshirtün üstüne koyacağım, bir iki üç deyince ellerimi kaldırınca hepimiz göreceğiz rengi (resimdeki gibi). Sonra işte beraber pasta yeriz, bu kadarcık. Hiç öyle şatafata gerek yok, maksat heyecan ve en yakınlarını dahil etmek. Samimiyet bence çok önemli. Biz en fazla 10 kişi olacağız yani. Internette de paylaşmam. Güzel fikirler var, içinizde kalmasın eğer istiyorsanız.

Günaydın, dün akşamdan beri kasığımın sol tarafında merkezden yayılan tip bir ağrı var. Devamlı değil, sanki böyle on dakikada bir gelip giden bir ağrı. Bu kasılma mı nedir başına benzer bir şey gelen var mı? Doktora mı gitsem huzursuz oldum. İlk gebelik gerçekten cahiliye dönemiymiş bu arada

Kızlar çok şükür bebeğim iyi Dr cinsiyet tahminim kız dedi ilaçlardan ignelerden kurtuldum bir tane kan ilacı bir tane de vitamin yazdı pazartesi günü ikili test için kan verecem içim çok rahatladı 11+6 zannederken 12+1 çıktım.

Kızlar tüp Bebek ilaçları bitmedi bende 4 flakon proluteks 4 büyük 4 küçük iğnesi bir kutu oksapardan 6 tane var bir kutu coraspin var bir kutu estrofem ama içinde 18 hap kalmış Adana baraj yolunda yaşıyorum isteyene ücretsiz verebilirim.

Bir kutu progestan hap var 20 hap var içinde

Oo masallah cok erken ogrenmissiniz cinsiyeti de benim doktorum inatla soylemedi

Bende olmustu onun ardina bel agrisi da cok cektim bazen hala oluyor. Doktorum bunun normal oldugunu cocuk buyudugu icin gerceklestigini sylemisti canim. Ama yinede egilirken kalkar yatarken is yaparken kendine dikkat et

A Afratafrac Meine Sterne E evdekiliyakat IADK kızlar digerlerini etiketleyemedim size birsey aormam lazim.. gunluk pedde yada ic camasirinizda boyle afedersiniz su gibi sanki kucuk abdest yapilmis gibi bir leke yada islaklik buluyor musunuz.. Bende 2 haftadir var bu ve doktora sormakta aklima gelmedi bebegi gorunce sizde de var mi goren arkadaslarim cevwplarsa cok sevinirim

Bende olmustu onun ardina bel agrisi da cok cektim bazen hala oluyor. Doktorum bunun normal oldugunu cocuk buyudugu icin gerceklestigini sylemisti canim. Ama yinede egilirken kalkar yatarken is yaparken kendine dikkat et
Teşekkür ederim iş yapmıyorum zaten de kediden köpekten dolayı çok eğilip kalkıyorum gün içinde, onu azaltmaya çalışayım bir bakalım.

Bende progestan fitil kullanırken oluyordu, bazen altıma mı işedim acaba diye düşündüğüm bile oldu. Fitil kullanıyorsan su gibi akıntı normal canım. Diğer gruplarda da görüyorum, gebelikte bu tarz akıntının olması normal karşılanıyormuş.

Renksizse normal. Rengi koyuya dönerse (sarı, kahverengi ya da beyaz tane şeklinde) ve kokulu olursa doktora söylemen lazım. Enfeksiyon, mantar, bakteri vsdir o zaman. Yoksa progesterondan oluyor. Ben vajinal progesteron alırken bazen altıma mi yaptım lan diyordum, o derece.

Fitil hic kullanmadim enfeksiyon olsa agrimda olur aslinda ama bi degisik koyu gibi bazen normalnrenkngibi korktum simdi

Fitil hic kullanmadim enfeksiyon olsa agrimda olur aslinda ama bi degisik koyu gibi bazen
Progestron kullanmadim kuzum hic ben belkide enfeksiyon mu ozaman bilemedim ki kotu kokuyor altimami kaciriyorun acava sabah uyandigimda goruyorum genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…