Bence eşiniz de bir görsün onlar için de çok değerli bir an ama 15-16 gibi gidin gidecekseniz hem cinsiyeti öğrenirsiniz hem de bebeğe daha çok benziyorlar o haftada :)Evet benimde bir diğer nedenim onunda görmesi
Bende ikiside olabilrimKendimi mart analarının grubuna kaptırdım gidiyorumhalbuki Nisan anası da olabilirim
BendeBende ikiside olabilrim
Bizim ki ölcttü zaten ikili icin o gerekli bir sey degil mi ben mi yanlis biliyorum ? Belki makinasindan kaynaklidir .Bugün doktor bana ikili testi anlatırken biz ense kalınlığı vs ölçemiyoruz ultrasonda dedi. Sanki ölçtürenler olmuştu ya. Neden öyle dedi acaba. Yanlış hatırlıyorumdur belki diye bişey demedim doktora da. Makinadan kaynaklımı acaba
Hahah yaa biraz erken olmuş ama bende o çizgi birkaç sene evvel de görünür olmuştu bir ara, endişelenecek bir şey olduğunu sanmıyorumKizlar benim göbek deliginin altindan kukuskoya inen orta kisimda o kahverengi cizgiden cikti, ilk gecen hafta fark ettim belli belirsizdi, bugün bayagi rengi koyulasmis. 13. haftamdayim, erken degil mi yav.
Evet, kukusko, bu konuda tartisma istemiyorum
İki farklı doktora görünüyorum, ikisi de ultrasonda ense kalınlığını paylaşmıştı benimle ama ikili test için girmemiştim ben normal muayeneydi. Tahmin yürütüyorum, ikili test için ayrı randevu alıp ödeme yapmanız gerekiyor olabilir mi gittiğiniz hastane prosedürüne göre acaba? Belki öyle bir şeydir, perinatolog ense kalınlığı paylaşsın gibi bir karar vardır?Bugün doktor bana ikili testi anlatırken biz ense kalınlığı vs ölçemiyoruz ultrasonda dedi. Sanki ölçtürenler olmuştu ya. Neden öyle dedi acaba. Yanlış hatırlıyorumdur belki diye bişey demedim doktora da. Makinadan kaynaklımı acaba
Benim doktorum normal muayene esnasında bakıp söylemişti direkt. Sonrasında da istersen bir kan da ver de tam görelim demiştiBugün doktor bana ikili testi anlatırken biz ense kalınlığı vs ölçemiyoruz ultrasonda dedi. Sanki ölçtürenler olmuştu ya. Neden öyle dedi acaba. Yanlış hatırlıyorumdur belki diye bişey demedim doktora da. Makinadan kaynaklımı acaba
Yaaaa şuan 14 teyim pek bebeğe benzemiyor müdür 16. Haftamda devlette randevum var o zaman tekrar özele gitmek istemeyecektirBence eşiniz de bir görsün onlar için de çok değerli bir an ama 15-16 gibi gidin gidecekseniz hem cinsiyeti öğrenirsiniz hem de bebeğe daha çok benziyorlar o haftada :)
benziyor canım rahatca git ama her hafta büyüyor görmek daha keyifli oluyorYaaaa şuan 14 teyim pek bebeğe benzemiyor müdür 16. Haftamda devlette randevum var o zaman tekrar özele gitmek istemeyecektir
Benziyordur tabii gösterir büyük ihtimalle, özelde 10 gün içinde kontrol muayene hakkın olduğu için göstermezse bi daha gidersinizYaaaa şuan 14 teyim pek bebeğe benzemiyor müdür 16. Haftamda devlette randevum var o zaman tekrar özele gitmek istemeyecektir
Bugün doktor bana ikili testi anlatırken biz ense kalınlığı vs ölçemiyoruz ultrasonda dedi. Sanki ölçtürenler olmuştu ya. Neden öyle dedi acaba. Yanlış hatırlıyorumdur belki diye bişey demedim doktora da. Makinadan kaynaklımı acaba
Sağol canım daha iyiyim. Hala ağrım var ama hava değişiminden olsa gerek kırgınlık var şimdi de. Neyseki iki gün tatil dinlenirim.Kuzum sen nasıl oldun.
Hiç anlayamadım bu durumu. Ultrasonda ense vs ölçebiliyor olsaydık teste gerek kalmazdı çok falan dedi hatta. Başka bir doktora daha mı gitsem ne yapsam..Benim doktorum normal muayene esnasında bakıp söylemişti direkt. Sonrasında da istersen bir kan da ver de tam görelim demişti
Bizim ki ölcttü zaten ikili icin o gerekli bir sey degil mi ben mi yanlis biliyorum ? Belki makinasindan kaynaklidir .
Devlet hastanesine gidiyorum ikili test sana kalmış istersen yaptırabilirsin ama burada yapılmıyor dedi (küçük şehirdeyim) konyada devlette yaptırabilirsin ya da buradaki özeller yapıyor dedi. Ense kalınlığı olayını muayene ederken kendisi söyledi ben daha bir şey sormaadan. Bende önce birisi mi sordu acaba ki diye düşündüm hatta. Ölçebiliyor olsaydık zaten ölçerdik falan dedi çünkü. Normalde ultrasonda ölçülebiliyor yani anladım teşekkürlerİki farklı doktora görünüyorum, ikisi de ultrasonda ense kalınlığını paylaşmıştı benimle ama ikili test için girmemiştim ben normal muayeneydi. Tahmin yürütüyorum, ikili test için ayrı randevu alıp ödeme yapmanız gerekiyor olabilir mi gittiğiniz hastane prosedürüne göre acaba? Belki öyle bir şeydir, perinatolog ense kalınlığı paylaşsın gibi bir karar vardır?
Test sonuçları bugun çıktı, risksiz görünüyor her sey, öyle bir oh çektim ki telefonun ucunda haberi veren sekreter serinlemiştir.Hahah yaa biraz erken olmuş ama bende o çizgi birkaç sene evvel de görünür olmuştu bir ara, endişelenecek bir şey olduğunu sanmıyorumdaha uzun süre çizgi göbek olacaksanız gibi görünüyor sadece
Cinsiyet belli oldu mu sizin, fetal dna yaptırmıştınız ay merak ediyorum çok
Normal doğum isteyenler için normal tuvalet daha uygun özellikle son dönemlerinde fakat ben bacaklarım uyustugu için klozet kullanıyorumHanimlar tuvalet aliskanliginiz nedir yani en iyisi yer tuvaleti mi yoksa klozet mi hamilelikte? Bilgisi olan var mi ? Hangisini kullanmak lazim
Cinsiyeti önceden söylememeye başlamışlar malum hala kız bebeklerine karşı ön yargılı olanlar var. Cinsiyet bellidir size söylememişlerdir. Ama sonucu isteyin pdf olarak y kromozomu olan genetik taramalar yapıldıysa erkek yapılmamışsa kızdırTest sonuçları bugun çıktı, risksiz görünüyor her sey, öyle bir oh çektim ki telefonun ucunda haberi veren sekreter serinlemiştir.
Cinsiyet ayın 16sinda haber verilecekmiş. Trizomi 21, 13 ve 18 bir haftada çıkıp cinsiyet niye bu kadar uzun sürüyor anlamadım ama bekleyeceğiz :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?