Ben de merak ediyorum bu konudaki fikirleriMerhaba bende birşey danışmak istiyorum şuanda 14 haftalığım özel hastanelerde cinsiyet söylüyorlar normalde devlete gidiyorum cinsiyetini merak ettiğim için özele bir defaligina gitmeli miyim yoksa 2 hafta sonra devlette randevum var onu mu beklemeliyim
Evet benimde bir diğer nedenim onunda görmesiBen de merak ediyorum bu konudaki fikirleriben kontrole hep tek girdim devlette erkek alınmadığı için. Eşim de o anı tatsın istiyorum ama sırf bunun için özele gitmeli miyim acaba tuhaf mı karşılanır tereddüt ettim
Haftaya özele randevu aldım 15+1 oluyoruz inşallah boşuna gitmem16 da gidelim en iyisi Can’ımbende dün gittim 13+4 kesn
Gaziniz ve kabizliginiz varsa cok normal benim oyleydiKızlar benim göbeğim 5-6 yalık gibi oldu ya. Normal mitüm arkadaşlarım normal değil diyo.
Nisan anası5-6 aylık gibi de değildir şişkinlikten sana öyle geliyordur
Ya özelin 10 gün içinde ücretsiz muayenesi varmış göstermezse biraz da ona dayanarak bende aldık randevu yarına 14+1 ileHaftaya özele randevu aldım 15+1 oluyoruz inşallah boşuna gitmem
Doğru göstermezse 10 gün sonra bidaha giderizYa özelin 10 gün içinde ücretsiz muayenesi varmış göstermezse biraz da ona dayanarak bende aldık randevu yarına 14+1 ile
Oh maaşallah11 haftalık oldu bugün. Hep vardı biraz ağrı ama bugün hiç yok. İnsan her şeye tedirgin oluyor işte
Ay o zaman kesinlikle gidinBen de merak ediyorum bu konudaki fikirleriben kontrole hep tek girdim devlette erkek alınmadığı için. Eşim de o anı tatsın istiyorum ama sırf bunun için özele gitmeli miyim acaba tuhaf mı karşılanır tereddüt ettim
Kabızlık yok ama gaz evet. Bir de süt içince karnım şişiyo onu fark ettim.Gaziniz ve kabizliginiz varsa cok normal benim oyleydi
Canım benim de şiddeti biraz azaldı. Geçmedi ama o eski ağrısı da kalmadı en azından yürürken acı çekmiyorumBen bugün göğüs ağrımın geçtiğini fark ettim böyle olan var mı? Baya ağrı vardı şimdi hiç yok.
Kuzum sen nasıl oldun.Canım benim de şiddeti biraz azaldı. Geçmedi ama o eski ağrısı da kalmadı en azından yürürken acı çekmiyorum
Aman aman sutten uzak dur ozaman ben ictim farketmedim karnim patlicak gibiydi cok kotu oldum kestim artik sutuKabızlık yok ama gaz evet. Bir de süt içince karnım şişiyo onu fark ettim.
HahaahhaKizlar benim göbek deliginin altindan kukuskoya inen orta kisimda o kahverengi cizgiden cikti, ilk gecen hafta fark ettim belli belirsizdi, bugün bayagi rengi koyulasmis. 13. haftamdayim, erken degil mi yav.
Evet, kukusko, bu konuda tartisma istemiyorum
Kendimi mart analarının grubuna kaptırdım gidiyorumBurada da takıl
Elimden geldiğince hamile olduğumu unutmaya çalışıyorum benKızlar üşenmedim herkesi etiketledim.Ara ara gelip yazın güncelleyelim birbirimizi neler yapıyorsunuz. Hamişlik günleriniz nasıl geçiyor. Hiç sesi çıkmayan arkadaşlar ne alemdesiniz. İçinizde cinsiyet öğrenen şanslılar oldu mu
@Mavihali @mmervee_Karusel @ihlamurunkokusu @strudel @difembahyaa @Eksi_Elma @Ranaz @Beetul12 @kayaaaaaddd tospalak Meine Sterne @esragirgin @mimoza2015 @muggle1 M mansure97 @2kedianasi @Merayyy @Tugcee1524 @greatcook @Seymaty Eternal_8 @kelebek012 S snkk @dasistmasist @pdrci16 @xDerinMavix @ozlemhsan @Patilianne86 G Gamgusar @seeymaaa @INKZINKMINK IADK @tubish_19 @evdekiliyakat @mehtap49 @fatos1717 @cerenay000 @goknilay @mhndsbayan @Derin2043 @mimozaciceki @Zaaraaa @Buseesii @suraa12 @mnzek @Ashleyyy @fogis @momento @melikee24 @Denizasafhayalim @papatyagibiii @lokumm2708 @srf98 @hmsbki @Minikmucizem9494 @hiranur3419 @Gizem01- Cookiee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?