Acil olarak doktora gidin ve idrar kültürü yaptırın. İçtiğiniz su miktarını mutlaka arttırın. Ben de enfeksiyon geçiriyorum ama belirtisiz, antibiyotik kullandım geçmedi şimdi bir başka antibiyotik kullanmam gerekiyor midem hafiflesin diye bekletiyorum biraz. Gebelikte enfeksiyonu riskli buluyor doktorlar, hiç bekletmeye gelmez. Çok geçmiş olsunKızlar 14 haftadayim idrar yolu enfeksiyonu oldum . Normalde hiç olmuşsunuz yoktur. Yarım saatte bir wxye gidiyorum az once peçeteye kan geldi bu sorun yasayan varmi
Evet
Canım ben de vuruyorum ya arkadas dedı gebelıkte bır sure sonra karından vurulmuyor tup bebek doktorum hıc uyarmadı ne zamandan sonra biz karından vurmucaz acabaOyy canım ya bende oksapar kullanıyorum içeride ödem oluyor ve o bir süre sonra bu şekilde morluğa dönüyor geçen gün ilk defa ağladım vurulurken canım çok yandı seni çok iyi anlıyorum o nedenlehavasını aldırıyorum doksan derece vuruyorum, oturarak vuruyorum ve bir süre kalkmıyorum bastırıyorum oraya morarmalarım oluyor hala ama geçiyor sonra ne hikmetse çok şükür, göbekten vurulacak yerleri genişletebilirsin inşaAllah birazcık sağ birazcık üst mor veya sarı olmayan yer arayıp vurmaya çalışıyoruz Rabbim kolaylaştırsın canım
AmiiiinAynıyız desenizemaşallah hadı ınsallah saglıkla kucagımıza alırız
15 - 20 günü buldu .Eylül'ün 12 sinde vermiştim kan sisteme düşmesi anca sanırım dün bakayım dedim tesadüfen gördümSaglik ocaginda sma test sonucunuz ne kadar surede cikti
Canım o anket doğru değil önüne gelen herkes işaretlemiş.Doktorum aradı ve cinsiyete erkek dedi.Hayirlisiyla gelsin.isaretledim anketi
Canım çok geçmiş olsun. Gelmişsin zaten 12. haftana.İlginize teşekkürler kızlar son halim bu kanama devam ediyor Dr birşey olmaz bebeğe zararı yok dedi sabah aile hekimine gidecem iyileştirici krem süreyim diye ben artık iğne olmak istemiyorum cumartesi 12 hafta bitiyor zaten üç gün kala pes ediyorum tüp Bebek Dr 12 de bırak demişticmt günü kadın doğum da randevum var doktorum progestan fitil devam edecez azaltarak bitirecez demişti hayırlısı olsun
Çok teşekkürler canım sağlıkla kucağımıza alırız insCanım çok geçmiş olsun. Gelmişsin zaten 12. haftana.
Doktorum telefonda konuştuk monurol verdi bu gece icicem kan geliyor hafif pembesi idrar protein kaçağı olabilirmiş yaşayan varmiAcil olarak doktora gidin ve idrar kültürü yaptırın. İçtiğiniz su miktarını mutlaka arttırın. Ben de enfeksiyon geçiriyorum ama belirtisiz, antibiyotik kullandım geçmedi şimdi bir başka antibiyotik kullanmam gerekiyor midem hafiflesin diye bekletiyorum biraz. Gebelikte enfeksiyonu riskli buluyor doktorlar, hiç bekletmeye gelmez. Çok geçmiş olsun
Valla ben meraktan catliyorumBenim ilk hamileligimde 13haftada belli olmuştubirdahaki sefere kesinleṣir seninde tabi bebek gostermek isterse
Teşekkür ederimBen de anlamam her seferinden içimden geçeni derim, bence kız
İnanır misiniz bu fotoğrafında kafası bacağı neresi bende anlamadım hiçO kadar anlamıyorum ultrason fotolarından kafamda zor oturtuyorum neresi nerede diye ama kız hissettim ben de
Onu ben de anlamadım 3 gidişimde de. En sonuncuda dedim kafası hangi taraf, doktor söyleyince anladımİnanır misiniz bu fotoğrafında kafası bacağı neresi bende anlamadım hiçteşekkür ederim
Geçmiş olsunİlginize teşekkürler kızlar son halim bu kanama devam ediyor Dr birşey olmaz bebeğe zararı yok dedi sabah aile hekimine gidecem iyileştirici krem süreyim diye ben artık iğne olmak istemiyorum cumartesi 12 hafta bitiyor zaten üç gün kala pes ediyorum tüp Bebek Dr 12 de bırak demişticmt günü kadın doğum da randevum var doktorum progestan fitil devam edecez azaltarak bitirecez demişti hayırlısı olsun
Aaa hadi ya öyle miymiş ben duymadım onu sorayım yanlış bişey yapmayalım inşaAllah benim tüp bebek doktorum 3 ay kullanacaksın demişti iyi bari demiştim ama sonra yeni doktora gidince doğuma kadar deyince hayal kırıklığına uğramıştım ama göbekle ilgili bişi demediler karnımı açınca da mosmor görüyorlar yaniCanım ben de vuruyorum ya arkadas dedı gebelıkte bır sure sonra karından vurulmuyor tup bebek doktorum hıc uyarmadı ne zamandan sonra biz karından vurmucaz acaba
Bebeğe zararı yok da sen nolcan aana bi çözüm bulsalarmış Rabbim şifalar versin canım tez zamandaİlginize teşekkürler kızlar son halim bu kanama devam ediyor Dr birşey olmaz bebeğe zararı yok dedi sabah aile hekimine gidecem iyileştirici krem süreyim diye ben artık iğne olmak istemiyorum cumartesi 12 hafta bitiyor zaten üç gün kala pes ediyorum tüp Bebek Dr 12 de bırak demişticmt günü kadın doğum da randevum var doktorum progestan fitil devam edecez azaltarak bitirecez demişti hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?