2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Doktor decavit yazdı mutvitamin bende onu kullanamadim regenesise başladım balık yağı içerikli o iyi geldi bana siz de farklı multivitaminler deneyebilirsiniz kendi fikrimi söylüyorum sadece folik asit olarak devam etmeyin bu süreçte vitamin olarakta çok ihtiyacımız var

Buz fayda edebilir sağlık ocağınız size yakınsa oralarda da yaptırabilirsiniz aslında ama sorun yapmakta değil tabii oksapar genel olarak böyle morluk yapıyor kullanan tanıdıklarımda da az da olsa böyle morarmalar oluyordu maalesef

Bu oksaparla başı dertte olan bir tek ben miyim kızlar kanama da sabahtan beri durmuyor buz da koydum yanlış mı yaptım bilemiyorum Dr bebeğe zarar vermez diye mesaj attı
Ben oksapar kullanmadim ama heparin kullandim 10. haftanin sonuna kadar. Benim de böyle baslarda cok morariyordu. Tabi deneyimsizlikten, sonucta insan kendine her zaman igne vurmuyor. Benim kullandigim heparini göbekten (bir gün sag bir gün sol taraftan) vuruyordum. kücük bir kismi iki parmagimin arasina alarak (cok sikmadan) ve igneyi yandan girecek sekilde sikiyordum. Yani direkt ön taraftan degil, göbeginize yukardan bakar gibi düsünün, ignenin geldigi yer sag taraf, tamamen göbege paralel. Bu sekilde ne aci oluyordu ne de cok fazla morariyordu. Sadece icindeki sivi yuzunden ilk bes dakika yanma oluyordu. Bu vurma sekli bana doktorumun gösterdigi sekil bu arada.

Ayak tabanı ve avuç içlerim çok kaşınıyor bir haftadır. Şeker belirtisi olabilir mi. Şekeri olan arkadaşların belirtileri nelerdi?
Benim var canim hamilelik sekerim. Cok susamamdan ve cok fazla su icmemden süphelenen doktorum sayesinde ortaya cikti, baska bir belirtim yoktu. Simdi normal susuyor ve normal miktarda su iciyorum, beslenme ve insülinle kontrole aldim cünkü. Mesela ayak tabanlari cok sicak olur derler ama bende o da yok. Bu zaten bayagi sinsi bir sey, doktorum tecrübeli olmasaydi 10. haftada hayatta bulunmazdi diye düsünüyorum. Doktoruna bir söyle endiseni.

Kiloyla mı alakalı bilmiyorum minyon ideal kilosunda biriyim. Ayak tabanlarımda yanma yok kaşıntı var işte. Günde 3 litre su içiyorum yıllardır. Ailemde de çok yaygın şeker. Bebeğe bir zararı var mı kontrol altına alınmazsa ?

Bu oksaparla başı dertte olan bir tek ben miyim kızlar kanama da sabahtan beri durmuyor buz da koydum yanlış mı yaptım bilemiyorum Dr bebeğe zarar vermez diye mesaj attı
Oyy canım ya bende oksapar kullanıyorum içeride ödem oluyor ve o bir süre sonra bu şekilde morluğa dönüyor geçen gün ilk defa ağladım vurulurken canım çok yandı seni çok iyi anlıyorum o nedenle havasını aldırıyorum doksan derece vuruyorum, oturarak vuruyorum ve bir süre kalkmıyorum bastırıyorum oraya morarmalarım oluyor hala ama geçiyor sonra ne hikmetse çok şükür, göbekten vurulacak yerleri genişletebilirsin inşaAllah birazcık sağ birazcık üst mor veya sarı olmayan yer arayıp vurmaya çalışıyoruz Rabbim kolaylaştırsın canım

Son düzenleme:
Tabi, olmaz mi. Maalesef. Bebek normalin üstünde büyüyebilir, bu dogumda cok büyük sikinti yaratiyor. Erken dogum gibi riskleri var.

Doktorum her istedigimi yememi, kendimi kisitlamamami soyledi, sonucta hamileyim. Ama atiyorum cok kücük porsiyonlarda ve bugün yediysem iki gün kacamak yok gibi. Öyle her gün kücük ya da büyük kacamak yapma lüksüm yok. Bu zorluyor insani bazen. Bu gece rüyamda is yerindeki masamin üstünde bütün sevdigim abur cuburlar vardi ve bir yandan calisip bir yandan öküz gibi hepsini birden agzima sokuyordum. Öyle düsün yani, ama zarari en cok bebegime. O yuzden cok dikkat ediyorum ve yalan yok, vücudum da toparlandi ha, hamileligin basinda hizli bir kilo alma durumum olmustu (büyük ihtimal sekerden) simdi bir kilo verdim ve normal ilerleyisinde. Öyle bi faydasi var lol

Bu arada normal kilosunun üzerinde olanlar icin evet bir risk ama benim jinekologum sasirdim hic de kilolu degilsiniz, cok kilolu hastalarimda görülmüyor bazen dedi. Bence genetik yatkinlik ve biraz da sanssizlik :)

merhabalar kizlar kizlar , bugun benimdee ikili taramam vardi . Ense olcumumjz vs . Guzel cikti cok sukur. Bebegimize 10. Haftada %90 erkek demisti doktorumuz. 12. Hafta erkek dedi bugun yine ayaklari havaya kaldirmis zaten pipi gorunuyor baya poposunun arkasindan cekilmis bi ultrasonu var sizde tahmin edebilirsiniz hemen yolluyorum

Gördügüm en komik ultrason fotografi olabilir, ne seker ya masallah. Icerde neler yapiyorlar, haberimiz yok

Gördügüm en komik ultrason fotografi olabilir, ne seker ya masallah. Icerde neler yapiyorlar, haberimiz yok
Gecen gittigimizde de cok hareketliydi aslaaa durmadi . Bu sefer Zaten doktorda bu pozisyonu gorunce iste sizde anlarsiniz erkek oldugunu dedi güldü. O kadar tatli duruyor ki ayaklari bi de hareket ediyodu bu sekilde keske videosu da olsa cok eglenceliydi

Bir an önce önlem almak lazım anlaşılanTeşekkür ederim canım sağol

Çok komik biri belli ki pozlara bak

Bize bi erkek isleyebilir miyiz tabloya size zahmet Hali

Bazen ben de düsünüyorum video olayini ama en güzel videolar kafamizda. Onlari unutmamiz imkansiz ve o an her seyi konsantre bir bicimde görüyoruz bence bu essiz bir sey.

Cok tatli ya, benim burdan sevesim geldi, masallah ona <3 ben zaten erkek cocuklarini da bir baska severim. Benimki kiz gibi geciyor icimden ama allaaaahimmmm gelsinler de nasil gelirlerse gelsinler.

Saglik ocaginda sma test sonucunuz ne kadar surede cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…