2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bence basta deıl sonlarda ben de ondan sormadım sorunca derım tabi szide soyleyın olur mu:)

İnşallah canım amin çok teşekkürler sağlıkla alalım bebislerimizi inşallah

Bebeğe zararı yok da sen nolcan aana bi çözüm bulsalarmış Rabbim şifalar versin canım tez zamanda
Amin inşallah canım akşam yapmadim iğne karnım çok hassaslasti sabah aile hekimim iyi bir krem verir umarım bu ağrıyla cumartesi gününu düşünemiyorum USG ye girince karnimda o aleti gezdirecek ya korkuyorum bastırıyor bide minnosu görelim diye güzel haberler alırım inşallah saol canim

Bu oksaparla başı dertte olan bir tek ben miyim kızlar kanama da sabahtan beri durmuyor buz da koydum yanlış mı yaptım bilemiyorum Dr bebeğe zarar vermez diye mesaj attı
Bu bana da oldu gecen ustune 2 hafta gectı daha gecmedı ızı kanaması dısarı sızdı bı de benım butun gun

Sebebi sert yere gelıyor ıgneyı sokunca anlıyorsun
İgne zaten sayılı cıkarsan ucu korelcek ıgne ucu degısmıyor
Boyle dusunup basıyon sıvıyı ama bu kadar morarcagımı tahmın etmemıstım

Öncelikle lütfen doktorunu degis hicbir sekilde bu muameleyi hak etmiyorsun okurken aglamaya basladim ve hala durduramiyorum kendimi.. Ben cok uzuluyorum boyle oldugunda.. Kalbinde de birsey olduguna inanmiyorum ben de duamdasin umarim hersey guzel sonuclancak sen cok tatli bir annesin.. Allah seninle unutma

İnşaAllah canım inşaAllah Rabbim tez vakitte şifalandırsın krem vesilesi ile bebişten de güzel haberlerini almamızı nasip etsin

Mesajlarinizi konusmalarinizi okumaktan uyuyamadim .. Neyse tam gunaysinda uyuyim

Kızlar 14 haftadayim idrar yolu enfeksiyonu oldum . Normalde hiç olmuşsunuz yoktur. Yarım saatte bir wxye gidiyorum az once peçeteye kan geldi bu sorun yasayan varmi
Çamaşırınıza bir damla nioli yağı damlatmanızı öneririm. Doktorunuza danışıp kullanın bence benimde hafif var gibiydi ben üç gün damlattım (art de huile marka kullandım öneri üzerine) ve bişey kalmadı.

balık yağı içeren vitamin kullanmak zorunda mıyız peki , beni mahfeden şey balık yağı 1 hftadır kokusu burnumdan gitmiyor

balık yağı içeren vitamin kullanmak zorunda mıyız peki , beni mahfeden şey balık yağı 1 hftadır kokusu burnumdan gitmiyor
Hayır değiliz decavitin içeriğinde balık yağı yok biraz büyük yutma sıkıntısı yaşamazsınız o da iyi ben yutma sıkıntısı yaşadım

Kızlar cts kontrolüm var. Umarım her şey yolundadır. Ama cinsiyeti de çok çook merak ediyorum. Göstermesi için sizin yaptığınız yada duyduğunuz şeyler var mı? Su içmek yada çikolata yemek etkili midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…