• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    13
Evet rahim büyümesinde olur aslında ama benim hissettiğim fazla şiddetli, dayanamadım ağrı kesici aldım ama o da kesmedi. Lekelenme de olunca korkuyor insan😢 bir de farkettim diğer döngüm gelmiş, belki onunla alakalıdır. Yumurtalıklarım çok aktifti en son doktor da demişti bu yumurtalar atılana kadar biraz ağrı yaşayabilirsin diye, böyle olacağını bilemedim valla gözümden yaş geliyor😢
Evet benimde iki gun sonra adet gunumdu normalde sanirim ondan biraz daha fazla gibi bende de pco vr biraz agri olrdu adetten once bu sekilde insallah onunla alakalidirda hissetmeden buyuse rahim bolede korkuyor insan :))) ahhh ahhh bisyler olsa dert olmasa dert. Daha once kayiplr olunca ozellikle diken ustunde gecior zaman. Rabbim bu mubarek gunun hurmetine hepimizin evlatlarini bizlere bizide onlara bagislasin aminnnn.

Herkese hayırlı kandiller ♥️

Evet rahim büyümesinde olur aslında ama benim hissettiğim fazla şiddetli, dayanamadım ağrı kesici aldım ama o da kesmedi. Lekelenme de olunca korkuyor insan😢 bir de farkettim diğer döngüm gelmiş, belki onunla alakalıdır. Yumurtalıklarım çok aktifti en son doktor da demişti bu yumurtalar atılana kadar biraz ağrı yaşayabilirsin diye, böyle olacağını bilemedim valla gözümden yaş geliyor😢

Fazla siddetli ise bir dr a gitmekte fayda var cnm bekki leke kesilmesi icinde igne verikirdi
Kac gundur lekelnme var hemde kahve ise korkmayin diorlr ilac iciyorsun degilmi

Bebeksi güzelliğim yerini solgun bir yüze bıraktı sanırım benim de kız 🌸 sağlıklı olsun tabi öncelikle ama insan merak ediyor 😁 sanki tüm kanım çekilmiş gibi bembeyaz geziyorum. Bir de sürekli açım. Bakalım çarşamba gidicez doktora 9 haftalık nub belli olursa ultrasonda
Prensesler gibiydim baba evinde diyorsun yani 😄☺️ dediğine göre evet belirtiler kız görünüyor 🤗

Kac gundur lekelnme var hemde kahve ise korkmayin diorlr ilac iciyorsun degilmi

Benim bi geçen hafta olmuştu o zaman 3 gün filan sürdü. 1 hafta bir şey olmadı, şimdi tekrar başladı bugün 2. Gün😞 doktorum sorun yok diyor ama işte insan endişelenmeden edemiyor

Progestan kullanıyorum evet. Bırakmıştım ama tekrar başladım

11. 12. Haftada gidersen tekrar at canım nub teorisine görede bakarız 🥰🥰
Aiyyy canım madem bakıyorsun bana da baksana yaaa 😍😍 genelde herkes erkek yazmış ama nedense içimden kız geçiyordu. İlk fotoğraf 9. Hafta karından.
İkinci fotoğraf 8+1 karından:)

Eklentiler

• 74CFB1A1-D4E7-4678-85D8-94363489492B.jpeg
    74CFB1A1-D4E7-4678-85D8-94363489492B.jpeg
    196,7 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_4628.jpeg
    IMG_4628.jpeg
    67,8 KB · Görüntüleme: 39
Ay onu ben de öyle sandım 😃😃 o yolksac mış. Plesanta oluşmak üzere zaten yolksac görevini plesantaya bırakacak dedi 😅😅
Hahahahaha 🤣🤣🤣Yemınle iyi gülmüştüm işemiş sıpa die 🤣mezhanesı yukardaysa erkek karşıya bakıyorsa kızmış sizinki yukarda 🤣bende merak edip araştırdım da öylelikle yoksa anlamıyorum

Hahahahaha 🤣🤣🤣Yemınle iyi gülmüştüm işemiş sıpa die 🤣mezhanesı yukardaysa erkek karşıya bakıyorsa kızmış sizinki yukarda 🤣bende merak edip araştırdım da öylelikle yoksa anlamıyorum
Aiyy evet o nub teorisiydi galiba. Ben de o kadar anlamıyorum ki 😅😅 forumda yorumlayan kızlar vardı hemen kendimi atayım dedim 😃😃 hayırlısı olsun bebişim sağlıklı olsun da 😍 bir kaç kişi daha erkek demiş sanırım erkek 😅

Back
X