• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    111
İnsallah canım ☺️🥹 Önerin varsa kitap olarak çok

Dr Kağan Kocatepe - 9 Ay 10 gün hafta hafta hamilelik
Ayşe Öner - Hamilelik doğum ve Bebek bakım
Dr Banu çiftçi - Hamilelik ve doğum
Dr Erhan Ateş - Modern bebek bakımı
Okuduklarımdan aklıma gelenler bunlar canım doğum ve sonrası için. Dokduktan sonra da aldıklarım var ama hatırlamıyorum okuldayım şimdi eve gidince kitaplıktan bakarım

Dr Kağan Kocatepe - 9 Ay 10 gün hafta hafta hamilelik
Ayşe Öner - Hamilelik doğum ve Bebek bakım
Dr Banu çiftçi - Hamilelik ve doğum
Dr Erhan Ateş - Modern bebek bakımı
Okuduklarımdan aklıma gelenler bunlar canım doğum ve sonrası için. Dokduktan sonra da aldıklarım var ama hatırlamıyorum okuldayım şimdi eve gidince kitaplıktan bakarım
Çok teşekkür ederim balım 🌸🥰

Detaylı uktrasonumi yapacak doktor gelmeden omce şekerli seyler yeme bebege enerji veren seyler tüketmeden gel ama tok karınla gel dedi.daha rahat ölçümler yapılıyormus
Aa ben tam tersi daha iyi olur diye düşünmüştüm 😂 ikili test öncesi tatlı şeyler ye demişlerdi.
Cumartesi randevum var o zaman da detaylı için gün verirler diye düşünüyorum inşallah hepimiz güzel haberlerle geliriz 🥹 stresli bir bekleyiş

Kızçeler selam ,

20+5 haftalık gebeyim. Sizlere bir şey danışmak istiyorum.
Ben bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum. böyle 2 günde bir belki 1 tekme hissediyorum o da çok hafif onun dışında elimi koyuyorum bekliyorum öksürüyorum tıksırıyorum ama yok hissedemiyorum. Hatta geçen hafta sonu korktum 2 gündür hiç bir hareket hissedememiştim, pazar günü sabahtan doktora gittik kontrol edilmesi için kalp atışlarının. Gayet normaldi şükür ultrasonda duyunca içimiz rahatladı. Ama hala hissedemiyorum hareketlerini normal mi ? benimle yakın haftalarda olanlar hissedebiliyor mu ?

Kızçeler selam ,

Ben bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum. böyle 2 günde bir belki 1 tekme hissediyorum o da çok hafif onun dışında elimi koyuyorum bekliyorum öksürüyorum tıksırıyorum ama yok hissedemiyorum. Hatta geçen hafta sonu korktum 2 gündür hiç bir hareket hissedememiştim, pazar günü sabahtan doktora gittik kontrol edilmesi için kalp atışlarının. Gayet normaldi şükür ultrasonda duyunca içimiz rahatladı. Ama hala hissedemiyorum hareketlerini normal mi ? benimle yakın haftalarda olanlar hissedebiliyor mu ?
24.haftaya kadar düzensiz olması çok normal canım. Ben bazen çok güçlü bazen hafif kıpırtı hissediyorum 23.haftaya girdim. Pozisyonları değişiyor, bazen arkalarını dönüyorlar, çoğunlukla uyuyorlar ve biz uyurken uyanık oluyorlar. Uyurken fark etmiyor olabilirsin. 🫠

Kızçeler selam ,

Selam balım, ben de çok yoğun hissetmiyordum arada oluyordu bir anı bir anını tutmuyor miniğimin. Dün gün boyu hissetmedim, stres oldum kendi kendime senin gibi yokluyorum sürekli tepki yok. Sonra gece kabus görüp sıçrayarak uyandım baktım tekmeliyor beni, o an mutluluktan korkumu unuttum. Benimki ben durulunca daha hareketli oluyor sanırım, belki senin minik de öyledir. 🥲 daha yeni yeni hissetmeye tam olarak başladık sayılır. Bence düzene biner canını hiç sıkma daha minicikler biraz büyüsünler o zaman canımızı okurlar 🥹

24.haftaya kadar düzensiz olması çok normal canım. Ben bazen çok güçlü bazen hafif kıpırtı hissediyorum 23.haftaya girdim. Pozisyonları değişiyor, bazen arkalarını dönüyorlar, çoğunlukla uyuyorlar ve biz uyurken uyanık oluyorlar. Uyurken fark etmiyor olabilirsin. 🫠
Ay inşallah öyledir canım ya. insan göremediği duyamadığı için endişeleniyor haliyle :( ultrasonlarda hep uyuyor zaten doktor karnıma bir iki vurup öksürüp öyle hareket ettiriyordu cinsiyetini bile zor öğrendik hareket etmediği için :/

Çok teşekkür ederim balım 🌸🥰
Rica ederim tatlım 😘
Kızçeler selam ,

İlk bebekse normal diye biliyorum canım. Yeni yeni tam anlamıyla hissedilebiliyomuş. Herşey normalse sıkıntı yoktur zaten canım. İlk oğlumda bu haftalarda çok cılız hissediyordum ama 2. Sağlam vuruyo 🤣🤣 ya da ben öyle hissediyorum bilemedim

Selam balım, ben de çok yoğun hissetmiyordum arada oluyordu bir anı bir anını tutmuyor miniğimin. Dün gün boyu hissetmedim, stres oldum kendi kendime senin gibi yokluyorum sürekli tepki yok. Sonra gece kabus görüp sıçrayarak uyandım baktım tekmeliyor beni, o an mutluluktan korkumu unuttum. Benimki ben durulunca daha hareketli oluyor sanırım, belki senin minik de öyledir. 🥲 daha yeni yeni hissetmeye tam olarak başladık sayılır. Bence düzene biner canını hiç sıkma daha minicikler biraz büyüsünler o zaman canımızı okurlar 🥹
ay inşallah balım, yeter tekme atma diyeceğimiz günler gelsin istiyor insan böyle olunca korkuyor bir şey oldu mu olmadı mı diye :/ 🥹
yatakta eşimle 15 dk hareket etmesin bekliyoruz elimiz koyup biz yorulup uyuyoruz o öylece duruyo hareket etmeden 🥲

Rica ederim tatlım 😘

İlk bebekse normal diye biliyorum canım. Yeni yeni tam anlamıyla hissedilebiliyomuş. Herşey normalse sıkıntı yoktur zaten canım. İlk oğlumda bu haftalarda çok cılız hissediyordum ama 2. Sağlam vuruyo 🤣🤣 ya da ben öyle hissediyorum bilemedim
evet ilk bebek canım , inşallah öyledir 10 gün önce daha çok hissediyordum gün içerisinde şimdi azaldı o yüzden korkuyorum :/

ay inşallah balım, yeter tekme atma diyeceğimiz günler gelsin istiyor insan böyle olunca korkuyor bir şey oldu mu olmadı mı diye :/ 🥹
yatakta eşimle 15 dk hareket etmesin bekliyoruz elimiz koyup biz yorulup uyuyoruz o öylece duruyo hareket etmeden 🥲
Elini hissedince duruyorlar sanki özellikle 😂
Gece daha aktifler bence, benimki ultrasonda da çok hareketli değil. En son gittigimde bize dönük bir sekilde yatıyordu elini yüzüne götürüyordu, cani isterse hareket ediyor 😂 Babasına çekmiş galiba benimki biraz rahat.
25 ten sonra artık daha belirgin olur bence ☺️

Back
X