• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    111
Vermiyolar mı görüntü ben devlete gittiğimde de alıyorum çıktı istiyorum özellikle, bazen gıcık tipler denk geliyor tabii ama doğru düzgün insanın yüzüne bile bakmıyorlar
Yok canım ultrason kağıdı yok diyorlar sadece 1 tane görüntü var elimde o da 13. Haftada verildi peritonolog da yok normal doktora gidersem ancak o zaman görürüm ama iyi olsun da görmesem de olur

Kizlar karnimin altinda bi agri var bugun dedigim sanki agri gibi kramp gibi sizdede oluyo mu??doktorumu aradim ama ulasamadim
Çok şiddetli olmadan ara ara oluyor bazı günler. Bugün bıçak kesiği gibi oldu solda ilk defa. Rahim ve bebek büyüdüğü icin olur diyorlar ve şiddeti fazla değilse de bir problem yoktur diyorlar. Randevuna daha çok varsa gidip bir görüş hem bebisi görmüş olursun için de rahatlar. Çok yoğun bir ağrı mı

Çok şiddetli olmadan ara ara oluyor bazı günler. Bugün bıçak kesiği gibi oldu solda ilk defa. Rahim ve bebek büyüdüğü icin olur diyorlar ve şiddeti fazla değilse de bir problem yoktur diyorlar. Randevuna daha çok varsa gidip bir görüş hem bebisi görmüş olursun için de rahatlar. Çok yoğun bir ağrı mı
Biraz once konustum doktorumla magnezyum almami soyledi ve sabah kontrole cagirdi..benim sabahtan beri ara ara oldu hep

Kızlar hepinize merhaba 19+4 günlük gebeyim halen cinsiyeti net bilmiyoruz ama bugün kontrole gittik. 16 haftalıkken gittiğimde çok hareketli göremedim dedi. Bugün bacak arasında organ herhangi biley göremedim ama duruş olarak kıza benziyor dedi çatladım artık ultrason olarak bir çıktı verdi hiçbirlerim anlamadım.

Eklentiler

• 8C58860F-C3F1-4C20-AF7E-507ADA85ADFA.jpeg
    8C58860F-C3F1-4C20-AF7E-507ADA85ADFA.jpeg
    130 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar hepinize merhaba 19+4 günlük gebeyim halen cinsiyeti net bilmiyoruz ama bugün kontrole gittik. 16 haftalıkken gittiğimde çok hareketli göremedim dedi. Bugün bacak arasında organ herhangi biley göremedim ama duruş olarak kıza benziyor dedi çatladım artık ultrason olarak bir çıktı verdi hiçbirlerim anlamadım.
Emin olamadığı için net bir şey söylememiş olabilir canım, detaylı ultrasonda net olarak görürler herhalde

Kızlar hareketleri hissetmeyenler için yazıyorum endişelenmeyin, gece durmuyorlar :D dün gece babam rahatsızlandı uyandım 3- 4 gibi maşallah minnoş dönüyordu içerde ve rahat 1-2 saat hissettim hareketlerini, biz uyuduğumuz için farkında olmuyoruz ama gece hareket halindeler :D

Back
X